Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
neden uykulusun geceleremi aktın yoksa:kaydirigubbakcemile3

keşkeee nerde o günler gecelere aksam :) bildiğin pijama terlik tv bizimkisi işte :) kaynatmışsınız dün baya anca okudum vallahi yazdıklarınızın hepsini delikafadulden

hanımlaarr günaydıınzemuszemus annem daha fazla burda burunlara bakmama dayanamadı sanırım olmazsa sömestr da yaptıralım sen de kurtul biz de dedi heyecanlandım şimdi daha ortada bir şey yokken bile..
Şimdi gelelim sorularımaa Zühtü beyin muayenesi paralı mı, randevuyu yakın bi tarihe mi veriyor, bir de yok mu bu aralar yaptırmayı duşunen

aslında şuu olayınn kronolojisini brun ameliyatı yapılan arkadaşlar sıraylaa ayrıntıısyla yazsada bizde soru sormaktan onlar soru cevaplamaktan kurtulsa:))

ben olur olmazz her ayrıntıyı bıkana kadar siz anlatacağımm..yürdüğüm adınları bileee hahahazemuszemus

çilek izmirin akşamlarıda çok güzel olurr gerçi kış vaki nasıl bilmem ama sayfiye eyrleri kaynıyorrr yazları...

Canım benim ben telefonla arayıp hemen görüşebilmiştim telefonda ücretsiz muayene diye belirttim hemen ertesi güne verdiler :) Para almıyolar bildiğim kadarıyla kaydirigubbakcemile5

Bu renk ruj arıyorum kızlar bulamadım bi türlü kullanan varsa bi numara ve marka verse bana :)

off nehiyy buraya boyle dudaklar koyarsan 2 gun sonra dudaga silikon istiyoruz diye bagırırız. Malum estetik potansiyelimiz var:1rolleyes: rujun rengi de cidden cok hoşmuş
en kısa zamanda arıcam ben de zühtü beyi bakalım..

nehiyy bu rujun rengini bilmemde hatunun dudak süperr :))zaten dudak dolgusu yaptırmayıda düşünüyorumm.acaba böylee olurmuu dolgu yapırsaa ördek gibi olayı hiç istememzemuszemus

Merhaba kızlar.Ay bugün büroda çok sıkıldııımmm.Bikaç gündür rahatızda girebiliyorum nete.Yoksa gündüz dışarda koşturmaktan giremiyorum. Bu arada benim kuaförle karşılaştık bugün.Burnumu beğenmedi.Ucu çok havada dedi.Burnumun böyle kalacağını sanıyor işte.Ama ben canımı sıkmıyorum.Bakalım bikaç ay sonrada böyle mi diyecek.Bu arada o renk bi ruj bnede istiyordum.Bilen varsa banada söylesin :)
Ank32cim yaptırsak mı dudak dolgusuda kız :)

o rujdan bende vardı yurtdışından almıştım manhattenmi neydi markası öle bişi,numarasını hele hiçç hatırlamıyorum ama beyaz tenli sarışınlarda 10 numara duruyor onu çok ii biliorum aklinialirimsmile ist gelsemde lakitocum MAC yapsam bi yaaa nası özledim nası özledim buralarda yok malum

kızlar albüm yaptımmm..ama burun deil normal albümm bakabilirsiniz:)))

Ya bende doktora onu sorcam burun ucu kalkarken hafif dudağımda kaldırabilir mi ki diye boshayallersmile
nehiyy bu rujun rengini bilmemde hatunun dudak süperr :))zaten dudak dolgusu yaptırmayıda düşünüyorumm.acaba böylee olurmuu dolgu yapırsaa ördek gibi olayı hiç istememzemuszemus
Senin dudakların güzel bakmıştım fotolarına açık renklerde dudağı dolgun gösteriyor :)
Mac'ın Ruju olduğunu biliyorum ama fiyatları çok uçuk bi kaç güne kadar gidicem fiyatları öğrenirim o markanın fondoteni de çok iyi
Cnm gidicem istediğin bişey varsa söle alırım zemuszemus
nehiyycim maybelline watershine likit ruj serisinde buna çok benzer bi tonda var,ben kullanıyorum.Oraya bakabilirsin

Tamam canım bakıyım bi teşekkürlera.s.

yaa hele şu dudakları görüncee lokitocum insanın yaptırası geliyo ama sadece korkum acaba kötü olurmu..ben doğal olmasını istiyorum bu resimdeki gibi olsa hemen yaptırırım dolguyuu

bende ceneme dolgu istiyorum ya:) zühtü bey ceneye dolgu fln yapiomuki kizlar?

Son düzenleme:
:1shok::1shok: gerçekten mii:1shok: nerde yapcak peki ameliyatı?? ne şanslı hatunmuşsun ya

:1shok::1shok: gerçekten mii:1shok: nerde yapcak peki ameliyatı?? ne şanslı hatunmuşsun ya

hayatım walla eğer zühtü bey bana çok yakışıcak çok güzel bi burun yaparsa kendimi gerçekten şanslı ilan edicem.şimdilik erken şanslı sayılmak için yerimseniben
ensonunda ani bi karar verdim ve zühtü bey'e istanbul'da özel kadıköy hastanesinde ameliyat olucam :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…