neden uykulusun geceleremi aktın yoksa:kaydirigubbakcemile3
hanımlaarr günaydıınzemuszemus annem daha fazla burda burunlara bakmama dayanamadı sanırım olmazsa sömestr da yaptıralım sen de kurtul biz de dedi heyecanlandım şimdi daha ortada bir şey yokken bile..
Şimdi gelelim sorularımaa Zühtü beyin muayenesi paralı mı, randevuyu yakın bi tarihe mi veriyor, bir de yok mu bu aralar yaptırmayı duşunen
Bu renk ruj arıyorum kızlar bulamadım bi türlü kullanan varsa bi numara ve marka verse bana :)
Ya bende doktora onu sorcam burun ucu kalkarken hafif dudağımda kaldırabilir mi ki diye boshayallersmileoff nehiyy buraya boyle dudaklar koyarsan 2 gun sonra dudaga silikon istiyoruz diye bagırırız. Malum estetik potansiyelimiz var:1rolleyes: rujun rengi de cidden cok hoşmuş
en kısa zamanda arıcam ben de zühtü beyi bakalım..
Senin dudakların güzel bakmıştım fotolarına açık renklerde dudağı dolgun gösteriyor :)nehiyy bu rujun rengini bilmemde hatunun dudak süperr :))zaten dudak dolgusu yaptırmayıda düşünüyorumm.acaba böylee olurmuu dolgu yapırsaa ördek gibi olayı hiç istememzemuszemus
Mac'ın Ruju olduğunu biliyorum ama fiyatları çok uçuk bi kaç güne kadar gidicem fiyatları öğrenirim o markanın fondoteni de çok iyiMerhaba kızlar.Ay bugün büroda çok sıkıldııımmm.Bikaç gündür rahatızda girebiliyorum nete.Yoksa gündüz dışarda koşturmaktan giremiyorum. Bu arada benim kuaförle karşılaştık bugün.Burnumu beğenmedi.Ucu çok havada dedi.Burnumun böyle kalacağını sanıyor işte.Ama ben canımı sıkmıyorum.Bakalım bikaç ay sonrada böyle mi diyecek.Bu arada o renk bi ruj bnede istiyordum.Bilen varsa banada söylesin :)
Ank32cim yaptırsak mı dudak dolgusuda kız :)
Cnm gidicem istediğin bişey varsa söle alırım zemuszemuso rujdan bende vardı yurtdışından almıştım manhattenmi neydi markası öle bişi,numarasını hele hiçç hatırlamıyorum ama beyaz tenli sarışınlarda 10 numara duruyor onu çok ii biliorum aklinialirimsmile ist gelsemde lakitocum MAC yapsam bi yaaa nası özledim nası özledim buralarda yok malum
nehiyycim maybelline watershine likit ruj serisinde buna çok benzer bi tonda var,ben kullanıyorum.Oraya bakabilirsin
Merhaba kızlar.Ay bugün büroda çok sıkıldııımmm.Bikaç gündür rahatızda girebiliyorum nete.Yoksa gündüz dışarda koşturmaktan giremiyorum. Bu arada benim kuaförle karşılaştık bugün.Burnumu beğenmedi.Ucu çok havada dedi.Burnumun böyle kalacağını sanıyor işte.Ama ben canımı sıkmıyorum.Bakalım bikaç ay sonrada böyle mi diyecek.Bu arada o renk bi ruj bnede istiyordum.Bilen varsa banada söylesin :)
Ank32cim yaptırsak mı dudak dolgusuda kız :)
kızlar zühtü demir genel olarak kaç aralıgında fiyat verior..
bende geldim lakitomm..
zühtü beycim demek istanbuluda fethedecek acep kk dan bir bayan içinmi ameliyata gidiorrrzemuszemus
:1shok::1shok: gerçekten mii:1shok: nerde yapcak peki ameliyatı?? ne şanslı hatunmuşsun ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?