Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
KIZLAAARRRRRRRRRRRRRR delikafaduldendelikafadulden İTİRAF EDİYORUM !!! PERŞEMBE GÜNÜ AMELİYAT OLCAK HATUN BENİM !!! :kedi:

canım tebrike diyorumm..doktorumuzu istanbula kadar götüren fıstık sensin demekk:1closedeyes:şakkıdı:1rolleyes:a.s.:hooray:

Doğru bi karar vermişsin canım.Hatta ameliyatın sabah 10.00da değil mi :)

Oldu mu Çilekim yaa MAC MAC dedin aklıma soktun Bende bi ara gideyim olmazsa.Bende makyaj yapmayı özledim.Tamam yapıyorum ama sınırlı.Gönlümce doya doya yapamıyorum ki.

Doğru bi karar vermişsin canım.Hatta ameliyatın sabah 10.00da değil mi :)

ewet cnm eyvahedigeldismile sanırım sende ameliyattan sonra kontrole geliceksin :1rolleyes:
zühtü beye karar vermemdeki en büyük etken sizlersiniz.istediğim gibi güzel bi burnum olursa,size hayatımın sonuna kadar minnettar kalıcam a.s.

canım zühtü beyi ansıl ikna etttinn istanbul içinn...
birde tararımın avrsaa eklermisin pleasee..
haa birde eski burunn lütfen:))
çok istedim deilmi??:kedi:

Evet canım senden sonra benim bantlarımı alacak birde burnumun içindeki adsnı tam bilmiyorum septumu destekleyen plastikleri.Artık burnum özgür olacak :))) Bende senin gibi ani bi karar verdim ve hiç pişman değilim.Kararımın sebepleri de Çilek ile Ank32nin burunlarıdır :)

canım zühtü beyi ansıl ikna etttinn istanbul içinn...
birde tararımın avrsaa eklermisin pleasee..
haa birde eski burunn lütfen:))
çok istedim deilmi??:kedi:

cnm walla hiç umudum yoktu gelceğinden.tüm açıkyürekliliğimle düşüncelerimi anlatan bi mail attım doktor beye.o da saolsun ilgilendi ve ameliyatı istanbul'da yapabiliceğini söyledi..çok saolsun doktor bey yoksa hayatta ankaraya gidemezdim ameliyata.tanıdığım kimse yok orda..bikaç doktor arasında kalmıştım sanada anlatmıştım.en sonunda kararımı verdim işte :)
fotoğraf yüklemeyi hiç düşünmüyodum açıkçası ama bana okadar çok yardımınız oldu ki sizi mi kırıcam gözleri çıkarıp koyuyorum albüme yerimseniben

tamam canım hakkınd ahyırlısı olsunn...meraklaa senin burnunudaa bekliyoruz artıkk..
havalı havalı gell sendee...zemuszemus

supergirll cnm göremiyorum albümünü

gördüm simdi cok tatli olmus:)
ay zühtü demir burunlari gittikce artiyo:):)

saol cnm inşallah kendiside ameliyat sonrası güzel olur :ecrin_bebek: walla burunlar sizin sayenizde artıyo olumunekankayizsmile

süpergirll...heycanlımısın baya az günün kaldı..

birdee zühtü beye benim adıma selam sölersinn..

teknolog diye gidecem zaten yanınaa:)))
kendisine bol selamm..sölüyorumm:kedi:

süpergirll...heycanlımısın baya az günün kaldı..

birdee zühtü beye benim adıma selam sölersinn..

teknolog diye gidecem zaten yanınaa:)))
kendisine bol selamm..sölüyorumm:kedi:

başüstüne cnm selamını ileticem.. yaa sorma canım heyecandan çok korku var.ya istediğim gibi olmazsa?hayat zehir olur bana yaaa :sinifsinif:

arkadaşlar bende zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum ve çok zor bir ameliyat olcak benimkii revizyon yani.fakat doktor beyin bir kişi için istanbula gitmesi çok tuhaf geldi bana.yaptığı burunlar ortada ama çok korktum acaba yeterli sayıda ameliyat yapmıyorda o yüzden bir ameliyat için mi oraya gidior aklıma takıldı.

cnm ne fark ederki ha az ameliyat yapiyo ha cok yapiyo sonuca bakalim biz güzelmi degil mi diye kaydirigubbakcemile2 valla ben simdiye kadar yaptigi burunlari görüce asik oldum insallah banada öyle güzel burun yapar boshayallersmile
ilk ameliyatini kim yapmisti?

bencede alakası yokk..gününü ayarladıktan sonra günübirlik gidip gelirr..bunda korkacak çekinecek bişey yok canımm..

istanbuldakilerde eminimm anlaşmalı başka şehirlere gidiyorlardırr yada başka yerlere..

revizyon ameliyatları için çok önemli bu ama.ilk burunları yapmak çok daha kolay oluyor revizyona oranla.evet yaptığı burunlar çok başarılı ama son şansım çok iyi değerlendirmem lazım.umarım kimse revizyona kalmadan güzel burunları olur.izmirde olmuştum kasap dencek bi doktora olmuşum.boşver.çok başlık yazmıştım daha önce.doktorları kötülemek oluyor ondan sonra.başına gelmeyen anlayamaz herkesin aynı hayali.güzel buruna sahip olmak hayal kırıklığı insanı mahvediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…