evet cnm yaa burda belirli doktorlar haricinde kimse zühtü beyi tanımıyodu vallahi azmı dil döktüm iyidir hoştur diye azmı olumsuz yorum aldım ohoooo ne kavgalar neler neler,inşallah hepinizin burunları çok süper olur gittikçede çoğalırız zühtü beyden komisyon almak yerine ömür boyu butun estetik operasyonlarımı ücretsiz karsılamasını isteyebilirim :):) şimdilik bi ihtiyacım yok ama yaşım 90 olmuş mesela ay yaptırırım ben öyle buruş buruş dolaşamam ajda pekkan gibi olurum muhtemelen :lepi:
sekerim en cok korktugum sey yaşlanmak yaa,iyiki zühtü bey var yani allah uzun ömürler versin kendisine :)
çok saol cnm inşallah hepimiz harika burunlara sahip oluruz.bütün kalbimle diliyorum bunuopuyorumnanaktan
arkadaşlar bende zühtü beye ameliyat olmayı düşünüyorum ve çok zor bir ameliyat olcak benimkii revizyon yani.fakat doktor beyin bir kişi için istanbula gitmesi çok tuhaf geldi bana.yaptığı burunlar ortada ama çok korktum acaba yeterli sayıda ameliyat yapmıyorda o yüzden bir ameliyat için mi oraya gidior aklıma takıldı.
hadi kızlar kapıyı ben açtım hepinizin fıstık gibi burunları oldu işte şimdi hepinizden çeyrek altın toplucam :):) bayanssulusmile burda zühtü beyin iyi bir doktor oldugunu farkettirene kadar az kavga etmedim insanlarla neler çektim neler :)o dönem herkes nee zühtümü isme bak diyodu ve sadece ank32 ile karsılasmıstım ona ameliyat olan şimdi gittikçe çoğalıyoruzzz yuppiiolumunekankayizsmile
evt canım o zaman seninde yorumlarını okuyordum..dahaa burun ameliyatı olmamıştınn ben ameliyat olduktan 1 ay sonra felan buraya üye oldumm.resimlerimi koymuştum zühtü beye ameliyat oldum dediğimde kimse tanımıyordu . 2 senede kaç kişi ameliyat oldu zühtü beye git gidedee coğalıyoruzz..1 sene öncede demiştim kk da size ameliyat olacak dolu kişi var diyee o zamanda ben orayı takip ediyorum demişti yani kızlarr takipteyizzz zühtü beye saygılarr burdannnDDcilekk en eski burunlar bizim burunlar oldu kız eskidikkk bakasana zaman nasılda geçiyorrr .dün gibi sankii herşeyyy
bence üyee değildirde bu yazıları okuyodur..kesinnnn
bende varım:)))
çilek sen çalışıyormusun bu arada??
ank ekledim kuzum seni msn e...
kızlarr bugün hiç meme vermedim sıpama..bakalım gece ne yapacağızz..sanırım 10 günde filan iyice alışırr..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?