duymaz olur muyum duydum tabi.Katır kutur kestiler burnumu.Elleri kanlar içinde kaldı.burnumdan kestikleri parçaları bile gördüm yaaaaa:1ninca:
Şakaaaaaaalaelaelaelaelae[
Hiç bişey duymadım canım çünkü derin bi uykudaydım.Eve gelişimi bile doğru dürüst hatırlamıyorum :)/I]
E tabi kestiler biçtiler kırdılar paaatttt çaaaaaatttttkötükedihüsosırnaşık şeyyaa lakito yaa korktum walla. owww bide katır kutur kestiler dio :) delikafadulden
E tabi kestiler biçtiler kırdılar paaatttt çaaaaaatttttkötükedihüsosırnaşık şey
duymaz olur muyum duydum tabi.Katır kutur kestiler burnumu.Elleri kanlar içinde kaldı.burnumdan kestikleri parçaları bile gördüm yaaaaa:1ninca:
Şakaaaaaaalaelaelaelaelae[
Hiç bişey duymadım canım çünkü derin bi uykudaydım.Eve gelişimi bile doğru dürüst hatırlamıyorum :)/I]
Ya ben hiç dikkat etmedim fotom var mıydı yok muydu bilmiyorum.Benimkinide biraz doğaçlama yapmış.Ben tasarımdaki gibi olsun şişlerim indiğinde diye bastıra bastıra söylemiştim. O da daha güzel yaptığını söylüyor.Demek ki tasarımla birebir aynı olmayacak.Bu arada burnumun ucundaki şişlik biraz indi fakat bu süre içinde daha çok şişip iner sanırım.Burnumun içinde de naylon bişeyler var ip gibi plastik gibi anlamadımCADIARZU
Ya bişey soracağım.Alçı çıktığı zaman şişliklerden dolayı burun kavisli görünmüyordur değil mi?Düz görünüyordur şiş olduğu için,öyle mi?
alcı cıktıgınde benımkı cok kavisliydi hatta annem ne buuuu kaydırak gibi olmuss demişti :)
Çilek.35 şayet kabul edersen bende resmini görmeyi çok isterim
Herkes bu topiği bekliyomuş meğer:) gitgide cogalıyoruz,,
Yarın ilk parti olcak zuhtu beyin orda:1rolleyes:sen de git cnm musait olursan
alcı cıktıgınde benımkı cok kavisliydi hatta annem ne buuuu kaydırak gibi olmuss demişti :)
Pilav yapmayacağız ama :)aaaaa inanmıyorummmmm delikafadulden
Pilav yapmayacağız ama :)
kızlarr bende istiorum tasarım ama buraya nasıl foto eklicem bilmiorum yardımcı olurmusunuz
Benimde tasarımım 5 dk.da bitmişti :) Bana çok kavisli yakışmıyor zaten.Tipime gitmiyor :)Lakito cnm düz burun yapmıyo zaten zuhtu bey,annem amelıyat olurken tasarıma hiç karısmadı doktora bıraktı yani 5 dkda hazırladılar onunda düz olmadı yani hafif kavis var,demekki zühtü beyin tarzında düz burun yok,ben cokkk kavisli istemiştim ucu şişken dahada kavisli gorunuyordu şimdilerde daha bi ortalama oldu sanki
Ya bişey soracağım.Alçı çıktığı zaman şişliklerden dolayı burun kavisli görünmüyordur değil mi?Düz görünüyordur şiş olduğu için,öyle mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?