Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yaa lakito yaa korktum walla. owww bide katır kutur kestiler dio :) delikafadulden

E tabi kestiler biçtiler kırdılar paaatttt çaaaaaatttttkötükedihüsosırnaşık şey

bian bütün hayallerim yıkılmıştı vallahi :ecrin_bebek: bidahamı doktor araştırcam die kahrolmuştum ama neyseki şakaymışşş -tatlicadiarzu-

Ya bişey soracağım.Alçı çıktığı zaman şişliklerden dolayı burun kavisli görünmüyordur değil mi?Düz görünüyordur şiş olduğu için,öyle mi?

hahahahakaydirigubbakcemile5kaydirigubbakcemile5

onlar sanırım silikon tüp,septuma dikişli duruyolar nefes sorunun olmasın ilerde die,onlar daha gec alınıyo bende 3 hafta kalmıslardı sonrasında dikişler kesilerek cıkarıldı,burun deliklerimde kucultme ıslemı yapılmadıgı için benim dıştan hiçbişi ipim filan yoktu :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya bişey soracağım.Alçı çıktığı zaman şişliklerden dolayı burun kavisli görünmüyordur değil mi?Düz görünüyordur şiş olduğu için,öyle mi?

alcı cıktıgınde benımkı cok kavisliydi hatta annem ne buuuu kaydırak gibi olmuss demişti :)

kızlarr bende istiorum tasarım ama buraya nasıl foto eklicem bilmiorum yardımcı olurmusunuz

alcı cıktıgınde benımkı cok kavisliydi hatta annem ne buuuu kaydırak gibi olmuss demişti :)

Bakalım benimki nasıl olacka. Ben çok kavisli istemedim.Kararında olsun dedim ama yarın düz bi burunla karşılaşırsamda moralimi bozmayım bari.

Lakito cnm düz burun yapmıyo zaten zuhtu bey,annem amelıyat olurken tasarıma hiç karısmadı doktora bıraktı yani 5 dkda hazırladılar onunda düz olmadı yani hafif kavis var,demekki zühtü beyin tarzında düz burun yok,ben cokkk kavisli istemiştim ucu şişken dahada kavisli gorunuyordu şimdilerde daha bi ortalama oldu sanki

kızlarr bende istiorum tasarım ama buraya nasıl foto eklicem bilmiorum yardımcı olurmusunuz

canım mesaj yazarken gelişmiş mesaj yazıyosun yazdığın alanın üstünde bi ataç simgesi var ona tıkladığında bir sayfa acılıyor. açılan sayfadan Gözat butonuna tıklayıp resmi seçtikten sonra Yükle diyosun yükleme bitincede en altta pencereyi kapat var ona tıklıyosun ve mesaj yazdığın ana sayfaya dönüyorsun. Tekrar ataç resmine tıkladığında eklediğin dosyanın ismi görünüyor üzerine tıkladığında mesaj yazılan alana linkini atıyor. Gönder butonuna tıkladığındada artık eklemek istediğin resim sitede yayınlanıyor.

Benimde tasarımım 5 dk.da bitmişti :) Bana çok kavisli yakışmıyor zaten.Tipime gitmiyor :)

vallaha benimki düzmdüzdü kavisi belli değildi cok şişdii seninkide öyle olabilir canım ama bünyeden bünyeye değişirr yarın görcen burnunu:))

ayy annenin fotografını da koysanaa cilek eger izni olursa:) çok mu büyük bir şey istiyorum acaba:sm_confused:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…