kontrole bende gidicem canımcım zühtü bey ameliyatın ertesi günü tamponlarımı aldı ve ben izmire geldim ogunden beri görmedi beni düşün yani,alçımı bile izmirde başka bir doktora aldırmıstım,subat gibi gitmeyi planlıyorum bende bi görsün bakalım ne olmus ne etmiş
cilek.35, ank32 ve ela12'nin burunlarını gördükten sonra bende Zühtü Bey'den başka bir doktor düşünemez oldum :)
kızlar popolarınızı kaşıyında nazarımız falan değmesin :)
hep beraberr kaşınalım kızlar tütütütüü maşallah nazar değmez inşallahhh:dance:
hahaha :) en kısa zamanda bende size katılcam işşallah sositososito
buarada bide ank32 senin estetik öncesi bi foton vardı yani sanki bi 10 yaş gençleşmiş gibi görünüosun
çilekcim senin burnunu görünce onepin girişinee senin burnunn bir afişini yaptırıp asar sanırsammkaydirigubbakcemile3
ben yazın istiorum ameliyatı.okullar falan bitsin bide tatilimi yapıyım agustosun ortası fln gibi dusunuorum tabi kısmetse :)).mesela geçen sene yazın yaptırcaktım kararlıydım ve kısmet olmayınca olmuyor kızlar..basıma baska işler açıldı yumurtalıklarımda kist çıktı.ve apar topar amilyat oldum.o amilyatımda okadar sıkıntı vermiştiki bana amilyattan çıknca annem babam sordu hala yaptırcakmısın burnunu die.bnde tabi ozmn tövbe etmiştim.bidaha ameliyatmı asla hemde zorunlu olmayan kendi istegimle hayatta amelyat olmam diyordum.ama tabi iyileşince fikrim yine değişti.yine yaptırmak istiyorum burnumu.tabi işallh hayırlıysa yaptırıyım.bu burunla ömrümü geçirmek istemiyorumm...delikafadulden
zühtü beye ameliyat olanlar adı altında bir fun club kuralım :) hatta pilav günleri filan düzenleyelim onepte haha
zühtü beye ameliyat olanlar adı altında bir fun club kuralım :) hatta pilav günleri filan düzenleyelim onepte haha
fakat korkuyorum ya kötü olursa ömür boyu başımın etini yerler hani duyuyoruz yok burun ucu düşmesi yok çatının eğilmesi filan bide tabii nefes zorlukları da var
a.slm canım bu kadar kendine haksızlık etme derim bidee korkacak bişey yok iyi bi dr bulup ona güvenmen yeterli bence artık teknoloji yapılan ameliyatlarda değiştii onun için güveneceğin bi dr bull biran önce yaptır bu sıkıntında bitsin derim kendine haksızlıkta yapma her bayan güzeldir .işte bi burun insanı ruhsal iç ve dış düzeltebiliyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?