Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım bence kaş hizanda olsun kahküllerin.Böyle kaşından çok yukarda olmasın.ama bilmiyorum ki bazılarına yakışıyorda.Bende saçlarımı kısaltacağım sanırım.Ya da rengini değiştireceğim.Kahkül bende istiyorum ama yakışmaz galiba bana alnım dar.yaa kızlar bende kahkul istiyorum,gecen kestirdim ama hala uzun dahada kısaltmak istiyorum cesaret edemiyorummmmbide saclarım cok uzun belimi gecıyo kahkulsuz pırasa gbi oluyoo
![]()
Canım bence kaş hizanda olsun kahküllerin.Böyle kaşından çok yukarda olmasın.ama bilmiyorum ki bazılarına yakışıyorda.Bende saçlarımı kısaltacağım sanırım.Ya da rengini değiştireceğim.Kahkül bende istiyorum ama yakışmaz galiba bana alnım dar.
Canım çok istiyorsan dene ne olacak.Olmadı arkaya tokalarsın.Uzar hemen.eed cnm kaşımın üstünde bende sevmiyorum amelie gibi ne o öyle :) gözümün altında bitsin hatta şöel havalı yana dökük bişi benimde yüzüm küçük ya işte bide suratımı komple kaplarsa yandım vallahi
Tatlım güzel ama gözünün içine içine girmez mi bu kahküller?Eki Görüntüle 33226 böle kahkul istiyorummm kalın ve yandan
Canım sormadım.Otobüsle gitmeye karar verdim çünkü.Hem daha ucuzlakito bişey unuttum zühtü bey ne dedii uçakla gidebilecekmisin??
Yok canım değilim, koyarım bi ara kendi fotomuda :)nehiy saol canımmm..okuyayaım biraz.. bu arada avatardaki senmisin merak ettimm..
Sağol canımcım.Eeee söyle bakim bana ne renk yakışır? Nasıl olsa gördün beni :)lakitocum gidiyomusun canım hayırlısıyla gitt inşş kib cnm....teknolog o saç rengi cok güzel sanada yakışır cnm
Sağol canımcım.Eeee söyle bakim bana ne renk yakışır? Nasıl olsa gördün beni :)
Sağol canım :) Ben çıkıyorum.Öpüyorum çok.iyi geceler...opuyorumnanaktansanada açıkk kumral yakışır sana bence:lepi: