Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bende kalıplıyım valla :) Hiçte öyle çıtı pıtı değilim :P Camış gibiyim :))))
Canım bakarım ben bi arkadaşlarına.Bi ara bakmıştım zaten.Çok yetenekliler onlarda.

Bende kalıplıyım valla :) Hiçte öyle çıtı pıtı değilim :P Camış gibiyimdelikafadulden
Canım bakarım ben bi arkadaşlarına.Bi ara bakmıştım zaten.Çok yetenekliler onlarda.

maşallah çilekcimm sende tam mankensin yanii...

benimde 172 senin yanında cüce kaldımzemuszemus

benim ne bileklerim ne başka kemiğim incee kalın kalın tok tokk maşallah bana:))))))))))))

Son düzenleme:
kızlar bu renk istiyorum saçları bakın bakim bakır karamelmi??

picture.php

yaa kızlar bende kahkul istiyorum,gecen kestirdim ama hala uzun dahada kısaltmak istiyorum cesaret edemiyorummmm :( bide saclarım cok uzun belimi gecıyo kahkulsuz pırasa gbi oluyoo :(

Ben sizden kısayım o zaman :) Ben 1.70im.Hatta 1.69da olabilir. Teknologcum bu renk çok güzelmiş.Bende çok beğendim. Bende mi buna boyatsam ki :) Ama çok akar bu ya.

yaa kızlar bende kahkul istiyorum,gecen kestirdim ama hala uzun dahada kısaltmak istiyorum cesaret edemiyorummmm :( bide saclarım cok uzun belimi gecıyo kahkulsuz pırasa gbi oluyoo :(
Canım bence kaş hizanda olsun kahküllerin.Böyle kaşından çok yukarda olmasın.ama bilmiyorum ki bazılarına yakışıyorda.Bende saçlarımı kısaltacağım sanırım.Ya da rengini değiştireceğim.Kahkül bende istiyorum ama yakışmaz galiba bana alnım dar.

Canım bence kaş hizanda olsun kahküllerin.Böyle kaşından çok yukarda olmasın.ama bilmiyorum ki bazılarına yakışıyorda.Bende saçlarımı kısaltacağım sanırım.Ya da rengini değiştireceğim.Kahkül bende istiyorum ama yakışmaz galiba bana alnım dar.

eed cnm kaşımın üstünde bende sevmiyorum amelie gibi ne o öyle :) gözümün altında bitsin hatta şöel havalı yana dökük bişi benimde yüzüm küçük ya işte bide suratımı komple kaplarsa yandım vallahi

nasıl bişey yaptın kaülü çilekcimmm..benimki gibi yanmı yoksa yüzemi dökülüyorr çok kısa bişey olmasın kaş hizasını biraz geçebilir..

lakitom saçların uun çok güzel olmuş canımm kısalttırma bencee..
evet bu renk sanada süper olurr..
bende marjinal bişeyler istiyorumm sıkıdım artık snaırım kış günü evde kendime bakamamaktan sıkıldımm..lens alacağım birdee yaz gelemden şu burun işini haleltmem gerek..

ama eşim şimdi ya burun ya araba diyorr..
arabam satılmıştı şimdi yeni araba alınacakk..ben ikiside olsun istiyorumm..
canım sıkıldı birazda ikisindende vazgeçemiyorum.
araba elim ayağım gibi..
burundaa çok istiyorum ..bakalım hayırlısı..

eed cnm kaşımın üstünde bende sevmiyorum amelie gibi ne o öyle :) gözümün altında bitsin hatta şöel havalı yana dökük bişi benimde yüzüm küçük ya işte bide suratımı komple kaplarsa yandım vallahi
Canım çok istiyorsan dene ne olacak.Olmadı arkaya tokalarsın.Uzar hemen.

Ayy hepimiss normale gore uzunuz heralde burunlarda boyla orantili:) bende 174.yim
Teknolog o renk benimde cok hosuma gidio ama bi kez denedim 1 ay olmadan sariya donuyo sac ayrica kizin burnuda fena sayilmazmis :)

evet canım makyajıda burnuda göğüsleride pek güzel...
ayrıca baya bir estetik varr...
bu arada kendisi travestymişakannehir
biz kadınalrdan güzell yaaa:sinifsinif:

Son düzenleme:
lakitocum gidiyomusun canım hayırlısıyla gitt inşş kib cnm....teknolog o saç rengi cok güzel sanada yakışır cnm

ank naber şekerr..zemuszemus
lakito yolcunuk ne zmann:gitme:
bencede kumral sana çok yakışır helede bu burunlaayerimseniben

Back
X