Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kızlarrr ne oldu burda ne saçmalık bu yaa laylay lom yapmıyoruzz bizz burdaa fan clupta açmak gibi bi nettimizde yoktu bu ne iş anlamadım ya

BlackHoney cnm karar verebildinmi naci celik mi yoksa zühtü demir mi?
zühtü demir neler söyledi sana??

Evet canim kararimi verdim! VEEEEEEEEEEEE 6 Subatda Istanbuldayim :-)

Kararimi verdim bugün görüsdüm tekrar telden Dr. Zühtü beylen biletimi de aldim isyerinden izinimi de kesin olarak aldim yani hersey tamam bir tek burun kaldi :-)

Icim cok karisik bi yandan artik kararimi verdim ve gidecegimi gercek anlamda icime sindirdim bi yandan da yine de korkular ya "tutmazsa" gibi bisey....

Ya insallah mutlu olurum ve doktor ameliyati en iyi bi sekilde yapar...insallah sonucdan mutlu olurum ve tabii diger ameliyata gidenler icinde gecerli dileklerim :-)

Kararimi verdim bugün görüsdüm tekrar telden Dr. Zühtü beylen biletimi de aldim isyerinden izinimi de kesin olarak aldim yani hersey tamam bir tek burun kaldi :-)

Icim cok karisik bi yandan artik kararimi verdim ve gidecegimi gercek anlamda icime sindirdim bi yandan da yine de korkular ya "tutmazsa" gibi bisey....

Ya insallah mutlu olurum ve doktor ameliyati en iyi bi sekilde yapar...insallah sonucdan mutlu olurum ve tabii diger ameliyata gidenler icinde gecerli dileklerim :-)

canım şimdiden hayırlı olsun umarım zühtü bey istediğin gibi bir burun yapar sanada sende mutlu olursunn tatlımm

Canim benim bana burda yardimci oldun ve sana tekrardan coooook tesekkür ederim! Ayrica selamlarini ileticegim ;-) ve hergün size burdan yasadiklarimi burun acisinda yani ameliyat sonra bildirecegim...tabii iyi olsada kötü olsada burnumun resimlerini ekliyecegim..herseyin hayirlisi olsun

aaaa cnm cok sevindim karar verebildiginee
peki gittigin gün muayeneye gidip tasarim yapip ertesi günmü ameliyat olcaksin??

neden ceza aldikki sonucta burda ameliyat hakkinda konusuyoruz ben hicbisey anlamadim:/

Canim benim bana burda yardimci oldun ve sana tekrardan coooook tesekkür ederim! Ayrica selamlarini ileticegim ;-) ve hergün size burdan yasadiklarimi burun acisinda yani ameliyat sonra bildirecegim...tabii iyi olsada kötü olsada burnumun resimlerini ekliyecegim..herseyin hayirlisi olsun

tatlım pozitif düşün bence süperr olcak burnun iyi düşünki iyi olsun umarım cok güzel bi burnuşun olurr:lepi:

aaaa cnm cok sevindim karar verebildiginee
peki gittigin gün muayeneye gidip tasarim yapip ertesi günmü ameliyat olcaksin??

Evet cuma gecesi ucuyorum ve cumartesi sabahi istanbulda oluyorum ordan da direeeeeeeeeeeeek klinige gidiyorum. Doktor beyle herseyi konusup tasarimlar filan vs. onlari görüsecegiz ondan sonra doktor bey istanbulda oldugu icin ya hemen pazar gününe yada pazartesi gününe ameliyati denklesdiricegiz...sonra kontrollerimi biz tam türkiyede ankara ve istanbulun arasinda kaldigimiz icin ankaraya da gide bilirim kontrole..

Memislerimide yaptircagim bu arada..

14 gün türkiyede kalicagim bütün kontrollerimi yapa bilmem icin..icimde su anda heyecan korku ne bileyim sevincde var güzel olur diye :-)

tatlım pozitif düşün bence süperr olcak burnun iyi düşünki iyi olsun umarım cok güzel bi burnuşun olurr:lepi:

Ya dogru söylüyorsun yaaaa-pozitif düsüneyim ben :-) Sana bisey söyliyemmi, pozitif düsünmekten baska da carem yok :-)

Bak ameliyatdan korkmuyorum ne narkozdan korkuyorum ne de sanci sizidan! Hatta narkoz cok hosuma gidiyor ..Biliyorsun, coooook asiri cirkin burnum yok, bide simdikinden daha kötü olursa benim korkum..Bu ama Dr. ile ilgili olan bisey degil, benim kendi ürretdigim korku..

Ama senin dedigin gibi, pozitif düsünmek gerek :-)

black hadi hayırlı olsun canımm..gün almışsınn hayırlı olsunnn..güzel burnuna kavuşursun inşallahh..
resimeride dakika dakika ekleyeceğinden eminim sendee resim koymayanalrın gazabına uğradın birazdaa..hadi bakalımm...güzel burun taş gibi memeişlerle gellzemuszemus

Ya dogru söylüyorsun yaaaa-pozitif düsüneyim ben :-) Sana bisey söyliyemmi, pozitif düsünmekten baska da carem yok :-)

Bak ameliyatdan korkmuyorum ne narkozdan korkuyorum ne de sanci sizidan! Hatta narkoz cok hosuma gidiyor ..Biliyorsun, coooook asiri cirkin burnum yok, bide simdikinden daha kötü olursa benim korkum..Bu ama Dr. ile ilgili olan bisey degil, benim kendi ürretdigim korku..

cnmmm hayırlısı olsun inşallah istediğin gibi olur dualarımız seninleopuyorumnanaktan

Evet cuma gecesi ucuyorum ve cumartesi sabahi istanbulda oluyorum ordan da direeeeeeeeeeeeek klinige gidiyorum. Doktor beyle herseyi konusup tasarimlar filan vs. onlari görüsecegiz ondan sonra doktor bey istanbulda oldugu icin ya hemen pazar gününe yada pazartesi gününe ameliyati denklesdiricegiz...sonra kontrollerimi biz tam türkiyede ankara ve istanbulun arasinda kaldigimiz icin ankaraya da gide bilirim kontrole..

Memislerimide yaptircagim bu arada..

14 gün türkiyede kalicagim bütün kontrollerimi yapa bilmem icin..icimde su anda heyecan korku ne bileyim sevincde var güzel olur diye :-)

süper:) gögüslerinide ayni opdemi yapcak cnm??
zühtü bey gercekten cok iyi bi secim burnunda harikalar yaratcaktir cnm:):)
14 gün az degilmi cnm?? ucaga binmek yasak diyolardi biyerde okumustum yanlis hatirlamiyosam bilmiyorumkismile ama emin degilim belkide yanlistir

Son düzenleme:
black hadi hayırlı olsun canımm..gün almışsınn hayırlı olsunnn..güzel burnuna kavuşursun inşallahh..
resimeride dakika dakika ekleyeceğinden eminim sendee resim koymayanalrın gazabına uğradın birazdaa..hadi bakalımm...güzel burun taş gibi memeişlerle gellzemuszemus

E hadi bakalim ;-)

evet catir catir resimler ekliyecegim ;-) cünki ben cok zor karar aldim bu konuda ameliyatimdan sonra bi kac seyler daha paylasacagim sizlerle..

insan uzakta olunca doktor doktor gezemiyor ve bu yüzden önce ve sonrasi resimler cok önemli ve ben insanlara yardimci olacagim cünki kendim dedigin gibi bunun gazabina ugradim..Ayrica senin etkin cok oldu bunu da söyliyeyim ameliyat olmadigin halde :-)

memis resimlerini koymiyacagim ama ;-P

süper:) gögüslerinide ayni opdemi yapcak cnm??
zühtü bey gercekten cok iyi bi secim burnunda harikalar yaratcaktir cnm:):)
züm glück hab ich dir die fotos gezeigt um ehrlich zu sein is zühtü demir besser als naci celik bei nase:)
14 gün az degilmi cnm?? ucaga binmek yasak diyolardi biyerde okumustum yanlis hatirlamiyosam bilmiyorumkismile ama emin degilim ob das stimmt..

Evet iyikide ;-)

Canim ucaga bine biliyorsun cünki bi baska tip burun ameliyati varmis (saglik funksionel) o amelyatdan sonra 2 hafta filan binemiyormussun ucaga..bu ameliyatda sorun yok.

Evet gögüs ve burun bi anda yapiliyor, olsun bitsin dedim kurtulayim hersey bi arada aradan cikar diye düsündüm gerci meme konusunda hic bi referans almadim.. ama gögüsü de cok yapiyormus kendisi o yüzden o konuda tedirginligim fazla yok.

oo hayırlı ugurlu olsun Black beklemek kalmış sadece. ikisini de zuhtu bey mi yapacak ameliyatın?? bir de hangi mailden hangi telefondan ulaşıyosunuz kendisine

oo hayırlı ugurlu olsun Black beklemek kalmış sadece. ikisini de zuhtu bey mi yapacak ameliyatın?? bir de hangi mailden hangi telefondan ulaşıyosunuz kendisine

kendisine resimlerimi yollamak icin mail vermisdi demisdi bazen onepdeki mesajlari gec aliyormus herhalde. sana özelden yazarim burdan mail adresi verilmesi yasak mi degilmi bilmiyorum.

evet iki amelyati bi arada yapacak..

sen daha doktor arastirmadamisin?

bir eliyle biri diğer eliyle diğeriaklinialirimsmile
cnm ben de bu ayin sonuna duşunuyorum henüz bi bağlantı kuramadım kendisiyle ama benim düşüncem boyle.. ozaman tasarım yaptı sana foto gonderdiğine göre??

burda ne için varızz birbirimize yardımcı olmak adınaa birbirimizin sorunlarını çözmek adına derdimizi sıkıntılarımızı birbirmizlee paylaşmak ve yardımcıı olmak adına olabiliyorsak ne mutlu bize hepinizii cokk seviyorum kızlarrrrrrrrrr:dance:

Back
X