Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Çok mutluyum burnum güzel olmuş ilk görünce yanılmışım hergün dahada güzel oluyor darısı olcakların başına zühtü hocanın eline sağlık

Çok mutluyum burnum güzel olmuş ilk görünce yanılmışım hergün dahada güzel oluyor darısı olcakların başına zühtü hocanın eline sağlık

Kaçıncı günündesin cnm .Şişliklerin zor indi sanırım.Yorumlarına cok üzülmüştüm ama şimdi memnun kalmana çok sevindim .inşallah bnde byle memnun kalarak atlatırım.Resimlerini paylaşabilir misin?

Gerede bana da yardimci olabilir misin arkadaslik talebi yolliyim sana ben zuhtu bey konusunda o ksdar kararsizim ki ameliyatimi erteledim fotografini gormek isterim

Merhaba zühtü bey ile görüşmeye gitin mi? bende araştırıyorum ve kararımdan ve zühtü beyden emin olursam nisan da ameliyat olmayı düşünüyorum.arastırmalarında olumsuz birseyini gördün mü? ben cok korkuyorum

Kızlar ben buraya yükleyemiyorum mail adreslerini verirseniz foto yollarım çoğu ameliyattan sonra kan kusuyormuş o bile olmadı kesinlikle zühtü demir

Merhaba zühtü bey ile görüşmeye gitin mi? bende araştırıyorum ve kararımdan ve zühtü beyden emin olursam nisan da ameliyat olmayı düşünüyorum.arastırmalarında olumsuz birseyini gördün mü? ben cok korkuyorum

Gittim canım ben de aynı durumdayım ve cok kararsızım mutlaka haberdar et beni kararından ben tasarımı pek begenmedim ama kendisini cok sevmistim:)

Gittim canım ben de aynı durumdayım ve cok kararsızım mutlaka haberdar et beni kararından ben tasarımı pek begenmedim ama kendisini cok sevmistim:)

Bende tasarımı çok çok beğenmedim :) ama ameliyat olanların yorumları ve gördüğüm bazı resimler etkiledi beni

Tasarıma sakın takılmayın sadece yandan görüntüsü hemen hemen aynısı oluyor hatta ben onu bile beğenmemiştim ama tasarımdan çok daha güzel olacağını söylemişti laf aramızda ben Hatice şendil (dila hanım)I'n fotoğrafıyla gittim aynısı olduğunu söylüyorlar 6 ay içinde dahada netleşecek yaşadıklarımı özetliycek olursam yaklaşık 2 ay kızlar eşim pazara gidelim diyo akşam anlatırım kızmayın:))

Tasarıma sakın takılmayın sadece yandan görüntüsü hemen hemen aynısı oluyor hatta ben onu bile beğenmemiştim ama tasarımdan çok daha güzel olacağını söylemişti laf aramızda ben Hatice şendil (dila hanım)I'n fotoğrafıyla gittim aynısı olduğunu söylüyorlar 6 ay içinde dahada netleşecek yaşadıklarımı özetliycek olursam yaklaşık 2 ay kızlar eşim pazara gidelim diyo akşam anlatırım kızmayın:))

Yok canım kızarmıyız hiç :) ama sende bu olayları atlatmış biri olarak bizi çok iyi anlarsın bi an önce karar vermek istiyoruz sabırsızlık var sanırım şuan üzerimde :) bir de ben araştırmaya başladım başlayalı bi yandan annem bi yandan nişanlım ee naptın karar vermedin mi deyip duruyorlar..cok kolay bişe değil bnce en önemli aşama karar vermek..karar verirkende daha önceki ameliyat olan insanları gercekten tanımak ve duygularını paylaşmak.o yüzden suan en yakın operasyon geçiren sensin canım inanılmaz desteğine ihtiyacım var :)

Birde mail adresimi yazmıştım resmini görmek istiyorum.Artık karar verip nisan ayı içerisinde ameliyat olayım.Yazın zor olur hem de düğüne kadar burun kendi şeklini almış olur.

Back
X