Ekledim seni bandajlar açılınca görürsün 1 haftaya açılır sanırım
Tesekkur ederim insallah cok icine siner burnun:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ekledim seni bandajlar açılınca görürsün 1 haftaya açılır sanırım
Tesekkur ederim insallah cok icine siner burnun:)
Çok mutluyum burnum güzel olmuş ilk görünce yanılmışım hergün dahada güzel oluyor darısı olcakların başına zühtü hocanın eline sağlık
Gerede bana da yardimci olabilir misin arkadaslik talebi yolliyim sana ben zuhtu bey konusunda o ksdar kararsizim ki ameliyatimi erteledim fotografini gormek isterim
Merhaba zühtü bey ile görüşmeye gitin mi? bende araştırıyorum ve kararımdan ve zühtü beyden emin olursam nisan da ameliyat olmayı düşünüyorum.arastırmalarında olumsuz birseyini gördün mü? ben cok korkuyorum
Kızlar ben buraya yükleyemiyorum mail adreslerini verirseniz foto yollarım çoğu ameliyattan sonra kan kusuyormuş o bile olmadı kesinlikle zühtü demir
Gittim canım ben de aynı durumdayım ve cok kararsızım mutlaka haberdar et beni kararından ben tasarımı pek begenmedim ama kendisini cok sevmistim:)
Tasarıma sakın takılmayın sadece yandan görüntüsü hemen hemen aynısı oluyor hatta ben onu bile beğenmemiştim ama tasarımdan çok daha güzel olacağını söylemişti laf aramızda ben Hatice şendil (dila hanım)I'n fotoğrafıyla gittim aynısı olduğunu söylüyorlar 6 ay içinde dahada netleşecek yaşadıklarımı özetliycek olursam yaklaşık 2 ay kızlar eşim pazara gidelim diyo akşam anlatırım kızmayın:))
Tasarıma sakın takılmayın sadece yandan görüntüsü hemen hemen aynısı oluyor hatta ben onu bile beğenmemiştim ama tasarımdan çok daha güzel olacağını söylemişti laf aramızda ben Hatice şendil (dila hanım)I'n fotoğrafıyla gittim aynısı olduğunu söylüyorlar 6 ay içinde dahada netleşecek yaşadıklarımı özetliycek olursam yaklaşık 2 ay kızlar eşim pazara gidelim diyo akşam anlatırım kızmayın:))