Dr. Zühtü Demir Hasta Yorumları (Burun Estetiği)

• Konu Sahibi Konu Sahibi ank32
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ank32 ben fotolarını göremiyorum :( bende zühtü beye ameliyat olcam nasıl görebilirim fotolarını

sen bende eklisin görmen lazım msj sayınmı dolmadı acaba çalıştığım için pcde fotolarım yok yüklü değil sana atayım ama ekli bayağı fotom var.

Bana uyar neden olmasın yeterli katılım olursa fikrini hayata geçirelim

herkesle tek tek mi iletişime geçsem acaba :) kimse bakmıyor sanırım konuya.
ameliyat olmayı düşünen arkadaşlarımız için de iyi olur aslında.
hem ameliyat olmuş arkadaşlarımızı hemde Zühtü hocayı görmüş olurlar.

:16:

Çok teşekkür ederim,fotolarına baktım. Güzel bir bayanken daha da güzelleşmişsin:)Burnun gerçekten çok güzel olmuş,yüzüne yakışmış...
Darısı bizlerin başına artık :))

canım cok tşkler beğenmene sevindim darısı olacakların başına olsun..:)

Merhaba arkadaslar,
Ben de Zuhtu Demir'e burun ve meme buyutme ameliyati olmak istiyorum. Bugun muayeneye gittim ve bana bir tasarim yapti. Tasarim guzel oldu ama icimde burun icin bir korku var. burnumun kalkikligi iyi sadece kucuk bir kemer var. yaptirip yaptirmamakta kararsizim. Zuhtu Demir hastalarindan yorum bekliyorum. Burunlariniz tasarimdaki gibi oldu mu?

merhaba,
ben 3 hafta önce dr zühtü beye ameliyat oldum. doktorumu burdan okuyup karar vermiştim:) iyiki de öyle yapmışım hiç acı ya da ağrım olmadı. bandajlarımın alıncağı gün zühtü bey duygu hanıma cilt bakımı yaptırmamı,burnumun daha iyi oturcağını,burna hiçbi zararı olmadığını söyledi. ben de öyle yaptım,duygu hanım bandajlarımın alındığı gün hydrafacial yöntemiyle cilt bakımı yaptı.ben burnuma masaj yapmaya bile korkarken baya uğraştı burnumla:) burnumn sevmediğim bi kalkıklığı vardı inicek demişti doktorum o indi bakımdan sonra,bütün siyah noktalarım da temizlendi.ama burnum yanlara doğru şişti genişliğine yani, tam şişliklerim indi derken burnumn yine şişmesi moralimi bozdu. bu durumla karşılaşan,ameliyattan sonra duygu hanıma cilt bakımı yaptıran var mı?

Ben 15 yıl evvel pınar eliçenin burununu yapan namık barana ameliyat oldum. Ameliyat sonrası tamponlarımı ve alçımı çıkardıktan sonra burun ucumda düzeltme yapması gerektiğini söyledi fakat ben korktuğum için gitmedim.Bu aralar burun ucum çok gözüme batmaya başladı.Tanamen burdan okuduklarımın etkisiyle zühtü beye muayene olmaya karar verdim.

Back
X