Drugstore indirim

sentimiento

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Temmuz 2014
188
7
38
İstanbul
Arkadaslar merhaba benimki bir dert degil ama yazmak istedim. Bu drugstore dedigimiz (yazmak yasak mi degil mi bilmiyorum o yuzden isim vermeyecegim) kozmetik ve kisisel bakim magazalarinin ne zaman indirime girecegini nereden ogrenebiliriz erkenden? Sosyal medyada hesabim yok o yuzden oradan bakma sansim da yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Watsons rossmann gratis gbi magazalari diyorsun sanirim. Telefon et soylerler bence.

internette kendi sitelerinde yaziyo gratis ve watsonsın

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Son düzenleme:
facebook, instagram hesaplarından duyuruyorlar online olanlar ise zaten sayfalarında yazıyor ama mail adresinizle üye oldugunuzda güncel olarak da bilgiler geliyor bazılarında çok sağlam indirimler de var hepsinin üstüne çullanmayı düşünüyorum

Peki yakinlarda bildiginiz indirim var mi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

İnstagram da ve ya hesabim yok diosaniz kendi sitelerin de yayinliyorlar...

genelde her hafta sonu bir türde indirim oluyor bu hafta sonu sac ürünlerinde vardi mesela....

Canım ben sosyal medya hesaplarınada bakıyorum, her gittigimde soruyorumda, gratis,watsons ve rossmanda %90 olur bayram indirimi.
İndirim gunune kadar ne zaman baslıcagını soylemiyolar.

Bayram indirimleri basladi yuzde50 ayin 27sine kadar devam edecek ancak ürünler kalmaya bilir.

###Yaptıkların sana daha iyi bir yaşam sundu mu?###

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…