- 23 Aralık 2015
- 525
- 256
- 23
- Konu Sahibi Beyazask25
-
Canim insallah duyarsin o pit pit atan minik kalbini meleğinin. Paylas bizimle.kizlar en son doktora gittigimde bebegimin kalbi yoktu bugun yine randevum var bekliyorum suan iceri cagirilmayi lütfen dua edin hayirli haberlerle eve döneyim
allah razi olsn ins duyarim icimde garip bir korku var rabbim.3.kez ayni aciyi yasatmasin bana ve hic kimseyeCanim insallah duyarsin o pit pit atan minik kalbini meleğinin. Paylas bizimle.
Canim kaç kaftalik daha yenidir belki geç döllenmistir inşallah duyarsin şimdi üzme kendini dualarim seninlekizlar en son doktora gittigimde bebegimin kalbi yoktu bugun yine randevum var bekliyorum suan iceri cagirilmayi lütfen dua edin hayirli haberlerle eve döneyim
Iyi dusun iyi olsun hic sıkma canını umudunu yitirme canimallah razi olsn ins duyarim icimde garip bir korku var rabbim.3.kez ayni aciyi yasatmasin bana ve hic kimseye
ilk gittiğimde 6 haftalikti duymamisti simdi 7+5 haftalik ins duyarim lutfen dua edin rabbim isterse hersey olurCanim kaç kaftalik daha yenidir belki geç döllenmistir inşallah duyarsin şimdi üzme kendini dualarim seninle
allah razi olsun amin sagolun allah sizlerinde gönlüne göre versinAllah inşallah güzel haberler almanızı nasip eder
sagol cnmIyi dusun iyi olsun hic sıkma canını umudunu yitirme canim
Canim benim o zaman hiç korma 6 haftalik sadece kese görülür diye biliyorum 8 haftada bile kalp atışıni duyan var merak etme duyacaksin inşallahilk gittiğimde 6 haftalikti duymamisti simdi 7+5 haftalik ins duyarim lutfen dua edin rabbim isterse hersey olur
Canim benim çok sevindim gordunmu bak boşuna stres yaptın gözün aydınkizlaaarr allah razi olsun duaniz ve desteginiz için cok sukur kalbi atiyordu hersey normalmis doktora göre 6hafta 6 günlük son adet tarihine göre 7 hafta 4 günlük.
Insallah hersey yolundadir canmÇok sevindim canım gözün aydın inş ... bende öğleden sonra gidicem bende dua bekliyorum. Bizim de aynı durum var inş herşey yolundadır ...
amin cnm insallah hepimiz sag saglim kucagimiza aliriz rabbim hic bozmasinAy cok sevindim insallah saglikli sihhatli hayirli hayirli kucagina alirsin insallh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?