Dua Edin Benim Ufaklık Büyümemiş Olsun..

geçmiş olsun canım ,bende de beyin damarının içinde tümör tarzı bişey var, ilk etapta çok korkmuştum ama sonra bendekinin korkulacak bişey olmadığını öğrendim ama yine de güya her sene mr çektirmem gerekiyordu ,2 senedir çektirmedim:26:

son zamanda bende öyle bişey hissetim 2 kere hemde...birde baş ağrısı değil de sanki kalbim kafamda atıyor....elimi koyunca falan sanki kalp kafada...saçıma bakıp anlıyorrum tekliyor resmen...:26::26::26:
Hemen evham yapma cnm aslında bunları söylemek istemiyorudm ben belirtilerini çünkü evham yapacagınızı tahmin ediyordum .. benim yıllardır sıkıntılarım vardı kafamla ilgili bir anda ortaya çıkmadı.. git elbette emar iste genelde psikolojiye baglıyorlar ısrarla emar iste emin ol için rahat etsin

çok geçmiş olsun Allah şifa versin sana

aminn ALLAH razı olsun
çok geçmiş olsun canım Allahımm şifa versinn bu tümorn belirtileri nasıl baslıyor baş ağrılarımı oluyor?

Sadece baş agırısı değil bir çok şekilde ortayua çıkıyor bendeki iki sebepsi 6 ay boyunca süren baş agrısı ve uyuşma hisssislik her baş agırısında tümor olacak diye bişi yok evham yapma lütfen şikayetin var ise şayet hastaneye mutlaka git ve içinrahat etsin ünv. hastanesdi öneriririm en saglam sonucu oralarda alırsın

Allah acil şifalar versin
sizin için dua ediyorum
Allah tüm hastalarımıza acil acil şifalar versin
derdi veren Allah'ım dermanını da verir inşallah
ALLAHH razı olsunnnnnn
Hepimizin başına gelebilir.. İnşallah kötü bişey yoktur. Allah yardımcısı olsun hepimizin.. acil şifalar size

aminnn

Sonucumu aldım büyüme yer değiştirme yok kızlar hamd olsun :) Merak eden arkadaşların bilgisi olsun :) Dualarınız için ALLAH razı olsun

İnşallah iyi hayırlı haberler alırsın yarın da bundan sonraki kontrollerinde de Allah şifa versin sana.

Sonucumu aldım büyüme yer değiştirme yok kızlar hamd olsun :) Merak eden arkadaşların bilgisi olsun :) Dualarınız için ALLAH razı olsun

gercekten cok sevındım..Allah en kısa zamanda tum hastalara sıfa versın ınsAllah..bedensel ruhsal..caresız dert vermesın..uyuyan dertlerımızı uyandırmasın..cok sevındım cnaım..masAllah..

İnşallah iyi hayırlı haberler alırsın yarın da bundan sonraki kontrollerinde de Allah şifa versin sana.

Hadi gözümüz aydın:)
Çok sevindim hayırlı sonuçlar almanıza inşAllah tamamıyle yok olur.

gercekten cok sevındım..Allah en kısa zamanda tum hastalara sıfa versın ınsAllah..bedensel ruhsal..caresız dert vermesın..uyuyan dertlerımızı uyandırmasın..cok sevındım cnaım..masAllah..

Hepinizden ALLAH razı olsun aminnn aminnn şifasız dert vermaz muhakkak ..

inşallah iyi sonuçlar alırsın allah şifa versın

canım hiç sıkıntıya girme allah yardımcın olsun benım annem 1 hafta sonra 2. ameliyatını olucak canım annem çok korkuyo ve tedirgin ve psikolojısı çok bozuldu onuki konusma merkezini üstünde ve şuan hiç konusamıyo şükret .AALAH HERKESE ACİL ŞİFALAR VERSİN İNŞALLAH

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…