Dua edin ne olur bitmesin=(((

• Konu Sahibi Konu Sahibi Smyl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Onu unutmak için adam caba harcamıyor ki
aksine ne yapıp edip kızın yanına aklına sokulmaya calışıyor...

Bence ayrılman ve bu illişkiyi bitirmen senin için en iyisi...
ilerde daha cok acı cekersin... Kovaladıgın için sana tatlı gelmişte olabilir şakkıdı

imkan var mı böyle bir şeye... bi konuşmayla unutacak olsaydı şimdiye kadar unuturdu zaten.
ima etmiyor, sevdiği kişi eski sevgilisi. seni sadece onu unutmak için kabul etmiş olmalı

9 yüzyılın büyük ıngiliz ressamlarından William Holman Huntın, bir bahçeyi tasvir eden bir tablosu Londra Kraliyet Akademisi de sergileniyordu
Huntın `Kainat ışığı`adını verdiği bu tabloda geceleyin elinde bir fenerle bahçede duran filozof kılıklı bir adam görülüyordu Adam, serbest kalan eliyle bir kapıyı vuruyor ve içeriden bir cevap bekler gibi görünüyordu Tabloyu tetkik eden bir sanat eleştirmeni Hunta dönerek :`Güzel bir tablo doğrusu, ama manasını bir türlü kavrayamadım` dedi Adamın vurduğu kapı hiç açılmayacak mı? Ona kapı kolu takmasını unutmuşsunuz da` Hunt gülümsedi ve ekledi:
`Adam alelade bir kapıya vurmuyor ki` `Bu kapı, insan kalbini simgeliyor
Ancak içerden açılabildiği için dışında kola ihtiyacı yoktur`

Ayrıca, önemli olan bu kapı açıldıktan sonrası

Kapının sana her zaman açık olabilmesini sağlayabilmektir

derler ki, çok doğru bir tesbittir.

iyi düşün derim. sonunu şimdiden görebiliyorumbenneyaptımki

Son düzenleme:
eski sewgilimi unutmakk istiorumm dio sana.yani daha unutmamışş.ama senide sewdiğini sölüoo.bence ne istediğini bilmiookafamçokkarıştı

navb bi konuşmayla unutacak mı demişsin ya bu öyle bi konuşma olmayacak.. o artık kendi hislerinin kararını verecek... çünkü tartışmadan önce yoktu böyle şeyler tartışmadan sonra çıktı kızı takipler..
dün konuştuk kendisininde içi rahat değil belli diyorum en iyi sen bilirsin içini seviyo musun beni sevmiyorsan benim ne işim var sevmiyorsan niye kendini görüşmeye zorluyosun niye beni oyalıyorsun dedim seni seviyorum sevmesem yapamam zaten dedi konuşmalarıda sevmeyen biri gibi değil o kızı sevdiğinden yüzde yüz emin olsam durmam...yarın zaten o kızı seviyorum derse yapacak bişey yok:1no2: iş onun duygularını anlamasına kaldı...

öyle iseee bi müddet onu kendi haline bırakman gerekiyor...

gerçek duygularını öğrenmek istiyorsan

zor bi durum ama onu sevdiği gün gibi ortada. sen sığınacak bir liman görmüş . yoksa ne diye hala daha onunla aynı oluşumlar altında olmaya çalışsın ki?
siz çıkarken bile o tip davranışlara girmesi sana saygısızlık değil mi güzelim? sana bağlı olsaydı tartışmadan sonra o kızı takip etmezdi:umursamaz:

bir müddet yalnız kalıp kafasını sonra yüreğini dinlesin

Belli çok küçüksün..
Kıyamadım inan ki..
Şu anki durumundan öte ileride daha çok üzüleceksin diye...:gitme:
Çünkü resmen erkek arkadaşının önünde eğiliyorsun şu anda.. Seni dilediği kadar kırmasına,üzmesine izin veriyorsun..
Yapma bunu,yapma!
İnan çok pişman olursun..
Ayrılınca evet çok üzüleceksin, ağlayacaksın belki ama en azından bu hayatta en kıymetli olan kendini çok daha büyük bir yere taşıyacaksın..Çok zor biliyorum ama bunu başarmalısın,sen kendine değer vermezsen hiç kimsenin seni sevmesini bekleyemezsin bu hayatta..:çok üzgünüm:
Unutma; sevmek vazgeçemesini de bilmektir,hele sevilmediğin yerde durmanın sadece kendine zararı olur..

yarın gelip ikinizi de seviyorum ikinizden de vazgecemıyorum diyebilir dikkatli ol.
biraz yanbasmaya çalışan bir karakter gibi geldi bana kendisi.

ben sadece mutlu olmak istemiştim..mafoldumben
içimde art niyet olmadan çok sevmiştim..
hakkımı helal etmicem ona hiçbi zaman...

Kendini bu cümlelerinle daha da buhrana sürükleme.
İnan ileride öyle bir zaman gelir ki bu kadar acı çekmene sebep olanın adını bile hatırlamazsın.
Hayatının ve kendinin kıymetini bil.
Bırak ne hale varsa görsün !!!

yarın 5. ayımız olacak tam..tam gününde olacak konuşma..
en çok ayrılırsak onraki dönemde napcamı düşünüyorum...
halam onun yengesi ve her haberi bize söylüyo..
onun nişanlandığını falan duymaya dayanamam ki..
düğününü görmeye dayanamam..mafoldumben

Ay cnm bnm ya Üzülme bence onu kendi haline bırak bir kaç hafta görüşme.. Sensiz kalınca daha iyi anlıycaktır kimi istediğini ki eminim seçimi isteği senden yana olucak şuan onun yanındasın ve o kız yok bu yüzden o hatun ona daha cazip geliyo olabilir..
Onu bırak 2 hafta falan görüşme söylediğim gibi çok zor geçicek senin için ama inan bana daha sağlıklı tekrar başlayacaksınız.

Ben çok seviyorum..
Çok seviyorum..
Yarın öğlen konuşacağız..
Kalbim heyecandan deli gibi çarpıyo..Umudum var hala düzeleceğinden..bu ilişkinin de düzeleceğinden.
ama işte onunda gayret etmesi lazım=(

Ben çok seviyorum..
Çok seviyorum..
Yarın öğlen konuşacağız..
Kalbim heyecandan deli gibi çarpıyo..Umudum var hala düzeleceğinden..bu ilişkinin de düzeleceğinden..

İnşallah düzeli ama gerçekden düzelir
Seninle beraber olmak adına düzelmiş gibi yapar ve sonra yine aynı sorunlar çıkarsa
Çok üzülürsünüz...
İnşallah senin sevgin herşeyi unutturur ona ve herşey düzelir o zaman
çünkü sen gerçekden herşeyiyle istiyor gibisin

benimle 2 hafta kadar bişey yokmuş gibi yaptı.. ama bu hem kendini hem de beni yıprattı
ikilemde kalmak onunda hoşuna gitmedi..zaten o yüzden karar vermek istedi..o da çok mutsuzmuş..dönerse o da kararlı dönecek yani:Saruboceq:

Kızlar az önce facebooktan baktım sevgilim adreslerini kaldırmış sevindim açıkcası ama hala konuşmadığımız için korkuyorum.. dua edin bana:Saruboceq:

sizi üzmek istemem ama, hiçbir zaman erkeğe kul köle davranmamalısınız..

siz şuan bunu yapıyorsunuz.. belliki sevgiliniz acı çekmeyi seviyor.. mutluluğu, sevilip sevmeyi değil..

sizde biraz sert olmasınız.. sana onu unutturacağım tavırlarında aşkla sevilen sevgili değil, birinin yerini doldurmaya çalışan sevgili olursunuz, ve o yer inanın bana hiçbir zaman dolmaz..

Yazdıklarını okudum cnm hakkında hayırlısı olsun erkek arkadaşınla konuştuktan sonra gelişmeleri yazarsın hakkınızda hayırlısı olsun..

erkek arkadaşımın teli son 1 saattir meşgul..büyük ihtimal aramaları engelledi..
yani ayrıldık galiba kızlar..
Oturup konuşma gereği bile duymadı...
Yazık çok yazık...

aa çok üzüldüm canım hani buluşcaktınız bugün bence bi silkelen lütfen seninle konuşmak bile istememiş baksana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…