Evet allah verdi ben icine ettim[/QUOTE]İçelimpanpacım olan herife kötü davranmışsın yani Allah sana adam yollamış ama sen b.k etmişsin, her şeyi devletten bekleme
Eskiler oyle ama bizim yediğimz ictigimiz belli değil bence çok uzgunum allah çocuk sevgisi tattirsa çok istiyorumBeni annem kırk yaşında doğurdu
Eskiler oyle ama bizim yediğimz ictigimiz belli değil bence çok uzgunum allah çocuk sevgisi tattirsa çok istiyorum
Vallaface filan kkapattım insanlar ne kadarmutlu ya ddayanamıyorum artik
neden boyle oluyor biliyor musunuz ssiz baskalarinin iyiliklerini istemiyorsunuz. o insanlar yasamlarindaki huzur sizi huzursuz ediyor. gonlunuzu cirkinlestiriyorsunuz ve bu da hayatiniza yansiyor...Neden arkadaşımıza bu kadar yukleniyorsunuzki bende zaman zaman düşünmüyor değilim 35 yaşındayım bekarim başımdan iki sefer nisan geçti ve olmadı .... ve ailemde bekar insan kalmadı ...nerde ise yaramaz bundan bir yol olmaz denilen insanlar bile yuva kurdu .... bazen bende diyorum bu dünya kötülerin dünyası diye çok zor bir durum lütfen biraz empati kurun o taraftan bakın ... bende çok mutsuzum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?