- Konu Sahibi assia_baby
-
Merhaba kızlar. Assia baby için 4444 Salatı Tefriciye okuyoruz.
Niyetimiz: assia baby'nin sevdiğiyle aralarındaki engelin kalkması, hayırlısıyla birbirlerine kavuşmaları ve hayırlı bir evlilik yapmaları için okuyacağız. Okuduktan sonra dua da edebiliriz: Allah'ım sen assia baby ve sevdiğinin gönüllerine sevgi, hoşgörü ve bağlılık ver, diye.
******Listemiz: *****
AsiNaz: 448
BizimdeBebisimizOlsun: 444
masal_gibi: 444
Rainbyte: 444
sey_ren: 444
zbtzbt: 444
golge1004: 444
sbry: 444
Sunayberk: 444
Debusi: 444
Listeyi böyle yaptım. Bu arada her birinize özelden de ulaşmaya çalışacağım. Unuttuğum varsa hatırlatır mısınız?
Yeni listemiz hayırlı olsun.
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakka arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra Eûzü Besmele çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alenNebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen Salât-i Tefriciyeye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir
kızlar ne zamana kadar okuyacağız peki bir süresi var mı?
arkadaşlar ben 444 tane salat-ı tefriciyi okudum....Rabbim kabul etsin.....
arkadaşlar ben 444 tane salat-ı tefriciyi okudum....Rabbim kabul etsin.....
Merhaba kızlar. Assia baby için 4444 Salatı Tefriciye okuyoruz.
Niyetimiz: assia baby'nin sevdiğiyle aralarındaki engelin kalkması, hayırlısıyla birbirlerine kavuşmaları ve hayırlı bir evlilik yapmaları için okuyacağız. Okuduktan sonra dua da edebiliriz: Allah'ım sen assia baby ve sevdiğinin gönüllerine sevgi, hoşgörü ve bağlılık ver, diye.
******Listemiz: *****
AsiNaz: 448
BizimdeBebisimizOlsun: 444
masal_gibi: 444
Rainbyte: 444
sey_ren: 444
assia baby: 444
golge1004: 444
sbry: 444
Sunayberk: 444
Debusi: 444 OKUNDU
NİYET SAHİBİ:
önce güzelce bir namaz abdesti almalı ve iki rekat Allah rızası için namaz kılmalı.
Namazı bitirip selam verdikten sonra 100 defa '' Estağfirullâhel' azîme ve etûbü ileyh'' diyerek tövbe ve istiğfar etmelidir.
( Kıldığı iki rekatlı namaz dahi bir çeşit hacet namazı oluyor ki, bir kulun Allah'a en yakın olduğu an namaz ânıdır.)
Muradı ne ise niyet eder, onları düşünür ve Cenab-ı Hakka arz eder.
Bütün bunlar namaz seccadesinde otururken yapılan işlerdir.
Daha sonra Eûzü Besmele çekerek şu âyeti okur.
Bismillahirrahmanirrahîm:
İnnallâhe ve melâiketehû yusallûne alenNebiyyi yâ eyyühellezîne âmenû sallû aleyhi ve sellimû teslîmâ der.
Ayet-i Kerime bitince hemen Salât-i Tefriciyeye başlar.
Dileyen sadaka da verebilir
Her ne zaman vakit bulunursa okunur.
Otururken, yatarken, her şekilde okunabilir.
Önemli olan sayıya tamamlamaktır.
DİĞER OKUYACAKLAR:
Önce, tam bir iman ve ihlasla, 21 defa: "Estagfirullah el Aziyme ve etubu ileyh" diye istigfar edilir.
Sonra, ne için okunuyorsa kalben ona niyet edilir.
Sonra: "Euzu billahiminesseytanirracim, Bismillahi'r-Rahmani'r-Rahim" denir.
Sonra, salavat-i şerife okunmaya başlanır.
Okuma sırasında yüzünüz Kıble'ye donuk olursa, daha etkili olur. Ayrıca, okuyuş sırasında, zihniyetinizin başka bir şeyle meşgul olmaması için gözlerinizi kapatın.
Yoruldugunuz zaman dinlenin, sonra devam edin.
Okunacak adedin tam olmasına dikkat etmek gerekir. Çünkü, adetler tıpkı bir kilidin anahtarı gibi önemlidir
*********************************************************************************
Merhaba kızlar, zbtzbt arkadaşımız hamileliği dolayısıyla okuyamayacağını söyledi. Onun yerine assia baby seni yazdım. Kendine okuyabilirsin, değil mi :)
Ayrıca dediğiniz gibi duaların okunma süresi 4 gün olabilir. Bir dahaki listede bunu kesinleştiririz, yani uygularız. Bir de şu konu var; benim online olamadığım 1,2 gün olabiliyor bazen. Bu süre içerisinde topiği ve (o günkü) dua listemizi güncel tutabilirsiniz / güncelleyebilirsiniz. Nihayetinde hepimiz bu konunun sahibi sayılırız. Çünkü ben giremediğim zaman vicdanen rahatsız hissediyorum kendimi, dua okunacak kişinin duası hızlı ilerlememiş oluyor sanki. Ya da ben böyle hissediyorum, bilemedim.
Teşekkürler kızlar.
Rainbyte sağol canım, Rabbim bütün şifa bekleyenlere şifa versin.
geçmiş olsun ben kaçırdım sanırım neyin varr ????
Kaçırmadın canım :)
Başka bir topikte yazmıştım, bazı ağrılarım var. Genelde psikolojik olduğunu düşünüyorum.
kızlar ise basladım cok yogun calısıyorum.
yenı geldım sayılır. gunlerı cok uzatmamak taraftarıyım ben de. yarısını okudum ben. dıger yarısını da bıtırmek ıcın elımden
gelenı yapıyorum ama gercekten zor oluyor 444 Salavatı okumak uzun bırazyıne de maks. 2 gun sonra bıtırmıs olurum
Allahım yardım etsin de insallah.. opuyorum hepınızı ..
Asınazcım bu arada gecmis olsun tatlım. Rabbım bol bol sıfa versin sana insallah
çok üzüldüm cnmmm benimde geçmeyen ağrılarım var panikatak varr rahimde yumurtalıkta sorun varr o var bu var Allah hepimize acısın cnmmm Allah şifamızı versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?