- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi assia_baby
-
ALLAH razı olsun canımmm sendenNolur dua edin. O kadar zor durumdayım ki. Ölmek istiyorum.
ALLAH razı olsun canımmm sendenNolur dua edin. O kadar zor durumdayım ki. Ölmek istiyorum.
merhaba.
Ben üzerime düşen 55 fatiha ve 924 adet Ya latif'i bitirdim.
öncesindeki tesbihat ve salavatla beraber.
bilginize.
sevcanı ekledim cnm okuyacak konuştuk onunla :)günaydın kızlar
bugun malesef zıkır matıgımı annemde unuttum
kacta kaldıgımı bıle bılmıyorum aksam bıldırırım gece okuyordum uykum gelınce uyumustum
Buarada masal gıbı , dua okuncakların en sonuna sevcanında gelmesı gerekıyor canım
Masal_gibi canım mesajını aldım ama dönemedim.
Bana düşen 55 Fatihayı ve 924 El-Latif ismi şerifi okudum.Rabbim hakkımızda hayırlı olanları nasip etsin.
Ve benim sıramı Karanfil arkadaşıma veriyorum.Onun ki daha acil.Sıraya onu alırsan sevinirim canım.Sevgiler selamlar.
ben daha okumadım canım istersen benimkinden düşebilirsin
canım üzerime düşeni okudum Allah kabul etsin gönlündekileri versin hafta sonu olurda yeni liste başlarsa cvp vermezsemde varım ben sakın silmeyin haaahafta sonu evdeyken pek giremiyorum işlerden öptüm hepinizi iyi tatiller
kızlaar internetim olmadığı için çok sık girip takip edemiyorumm kusura bakmayınn mehtap51 dualarını okudum.. şimdi asinazın dualarına başlıcam da asinazın niyeti neydi:44::44:
üzerime düşen duaları okudum.
kızlaar internetim olmadığı için çok sık girip takip edemiyorumm kusura bakmayınn mehtap51 dualarını okudum.. şimdi asinazın dualarına başlıcam da asinazın niyeti neydi:44::44:
Asinaz icin uzerime dusen dualari okudum Allah kabul etsin insallah... Amin...
canım üzerime düşeni okudum Allah kabul etsin gönlündekileri versin hafta sonu olurda yeni liste başlarsa cvp vermezsemde varım ben sakın silmeyin haaahafta sonu evdeyken pek giremiyorum işlerden öptüm hepinizi iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?