DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

kızlar misafirim oldugu için bu akşam ve yarın uzun süreli giremeyebilirim ama okuyanları işaretlemeye çalışıyorum kusurum olursa affolaa hepinizi öpüyorum iyi hafta sonları hepinizee

Kızlar okumaya bende katılmak istiyorum beni de yazar mısınız listeye şuan okunan arkadaşımız için de yarın okumaya başlayacağım bugün kendime okumam gerek ve biraz fazla o yüzden...Okudukça burdan paylaşırım herkes 55 Fatiha 924 Ya Latif mi okuyacak? Ben daha fazla esma okuyabilirim . Gün içinde çok okuduğum için alışkınım.

hayatım yazını gördüm telaşla girdim valla :)))) bu duaların sayısı çok önemliymiş cnm yanlış anlama ama sayısını aşmaması gerekiyormuş onun için sen bu listelik içinden gelen herhangi duaları oku arkadaşımız için olurmu sakın ola yanlış anlama ama diger arkadaşın listesine alalım seni olurmu

Tamam canım yok neden yanlış anlayayım olur tabi ki

Payıma düşen Fatiha ve Ya Latif esmasını okudum. Rabbim kabul eder inşallah. Hakkında hayırlısı olsun AsiNaz....

Son düzenleme:
AsiNaz için 1001 fatiha suresi + 16.641 kez ' ya latif ' çekiyoruz tesbihle (öncesinde 10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat
bunları yapıp payımıza düşen tesbıhı cekiyoruz)

niyetimiz:
AsiNaz'ın gönlündeki derdini olumlu ve hakkında hayırlı olacak şekilde değiştirmesi,ağrılarına psikolojik sorunlarına çare bulmak,helalinden para kazanabilecegi bir iş kapısının açılması,kpss'de hakkında hayırlı sonucu alması ve hayırlı sorunsuz bir biçimde gönlündekiyle evlenebilmesi.

*******Listemiz*******

masal_gibi: 66 fatiha,933 'ya latif' OKUNDU

Rainbyte :55 fatiha,924 'ya latif'

sey_ren : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

assia baby : 55 fatiha,924'ya latif'

golge1004 : 55 fatiha,924'ya latif'

sbry : 55 fatiha,898'ya latif'OKUNDU

Debusi : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

_laurana_ : 55 fatiha,924'ya latif'

CuteMom : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

nurlum : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

pupilla34 : 55 fatiha,924'ya latif'

yavrucugum : 55 fatiha,924'ya latif'

karanfil16 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

askitotomsu : 55 fatiha,924'ya latif' (950 YA LATİF,55 FATİHA) OKUNDU

kuzucukuzucuk : 55 fatiha,924'ya latif'

tukenmeyenumutlar:55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

mehtap51 : 55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

sevcan... : 55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

************************************************** *******************************

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. sbry
19. yavrucugum
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu

( arkadaşlar listemiz budur yanlış yaptıgım bişey olmuşsa affola,dualarımızı ne kadar kısa sürede bitirirsek o kadar çabuk diğerlerine sıra gelir ayrıca daha öncede yazdıgım gibi ekstra içinizden gelen bir dua olursa okuyabilirsiniz ALLAH şimdiden hepinizden razı olsun)

kızlar, bu topikte birbirimize dua ettiğimizden bahsettim anneme
o da dua rica etti sizden
aklınıza gelince onun için de sağlık, şifa dilerseniz çok seviniriz
Allah razı olsun inşallah

Kızlar ben okuyorum çok az kaldı, eğer bu gün bitirdiğimde girip haber veremzsem okundu yazın benim adıma, yeni listemize başlayalım

tamam cnm tabiki eklerim aslında ulaşamadıgım bir iki kişi var bu akşamda ulaşamazsam onlardan birinin yerine okurmusun?

Çok sağol :) Okurum seve seve ama saat 8e kadar kesin olarak haber verebilir misin ufak bir işim varda giremem belki

oku cnm sen ulaşamıyorum çünkü sana zahmet.. ALLAH şimdiden razı olsun cnm

AsiNaz için 1001 fatiha suresi + 16.641 kez ' ya latif ' çekiyoruz tesbihle (öncesinde 10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat
bunları yapıp payımıza düşen tesbıhı cekiyoruz)

niyetimiz:
AsiNaz'ın gönlündeki derdini olumlu ve hakkında hayırlı olacak şekilde değiştirmesi,ağrılarına psikolojik sorunlarına çare bulmak,helalinden para kazanabilecegi bir iş kapısının açılması,kpss'de hakkında hayırlı sonucu alması ve hayırlı sorunsuz bir biçimde gönlündekiyle evlenebilmesi.

*******Listemiz*******

masal_gibi: 66 fatiha,933 'ya latif' OKUNDU

Rainbyte :55 fatiha,924 'ya latif'

sey_ren : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

assia baby : 55 fatiha,924'ya latif'

EylulAksami : 55 fatiha,924'ya latif'

sbry : 55 fatiha,898'ya latif'OKUNDU

Debusi : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

_laurana_ : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

CuteMom : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

nurlum : 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

pupilla34 : 55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

yavrucugum : 55 fatiha,924'ya latif'

karanfil16 55 fatiha,924'ya latif' OKUNDU

askitotomsu : 55 fatiha,924'ya latif' (950 YA LATİF,55 FATİHA) OKUNDU

kuzucukuzucuk : 55 fatiha,924'ya latif'

tukenmeyenumutlar:55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

mehtap51 : 55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

sevcan... : 55 fatiha,924'ya latif'OKUNDU

************************************************** *******************************

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu
8. AsiNaz
9. sey_ren
10. golge1004
11. Debusi
12. _laurana_
13. CuteMom
14. karanfil16
15. toprakdates
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. sbry
19. yavrucugum
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu

( arkadaşlar listemiz budur yanlış yaptıgım bişey olmuşsa affola,dualarımızı ne kadar kısa sürede bitirirsek o kadar çabuk diğerlerine sıra gelir ayrıca daha öncede yazdıgım gibi ekstra içinizden gelen bir dua olursa okuyabilirsiniz ALLAH şimdiden hepinizden razı olsun)

Son düzenleme:
kızlar pazar günü bitecekti listemiz ve dualarımız çok kolay okunabilecek dualardı neden böyle oluyorr?? bir dahaki listeyi düzenlemeden buraya okumak isteyenler diye yazalım ona göre liste yapalım olmayacak başka türlü

Neden böyle yapıyor??? Bıktım artık ya. Dualarım boşuna m yoksa. Kendimi hiç bu kadar çaresiz hissetmemiştim.

dualar ibadet niteliğindedir, ibadet boşa gitmez
duanın karşılığını göremiyorsan hakkında hayırlısı odur, ettiğin dualarsa ahirette karşına çıkar
bir bakarsın sana hak etmediğini düşündüğün bir mükafat verilmiş, sebebi de ettiğin dualardır
neden kabul olmuyor deyip dularını kendin boşa çıkarma sakın sabret

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…