- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.484
- 448
- Konu Sahibi assia_baby
-
ederiz tabiiki ALLAH şifasını versin cnm
Bence de dediğin gibi yapalım . Okumak için müsait olmazsak . Bir dönem katılmaz , uygun olunca tekrar listeye gireriz. Böylelikle çabuk ilerler .kızlar pazar günü bitecekti listemiz ve dualarımız çok kolay okunabilecek dualardı neden böyle oluyorr?? bir dahaki listeyi düzenlemeden buraya okumak isteyenler diye yazalım ona göre liste yapalım olmayacak başka türlü
kızlar, bu topikte birbirimize dua ettiğimizden bahsettim anneme
o da dua rica etti sizden
aklınıza gelince onun için de sağlık, şifa dilerseniz çok seviniriz
Allah razı olsun inşallah
Bence de dediğin gibi yapalım . Okumak için müsait olmazsak . Bir dönem katılmaz , uygun olunca tekrar listeye gireriz. Böylelikle çabuk ilerler .
kızlar pazar günü bitecekti listemiz ve dualarımız çok kolay okunabilecek dualardı neden böyle oluyorr?? bir dahaki listeyi düzenlemeden buraya okumak isteyenler diye yazalım ona göre liste yapalım olmayacak başka türlü
oku cnm sen ulaşamıyorum çünkü sana zahmet.. ALLAH şimdiden razı olsun cnm
Ne demek yarına kadar okur sabah burdan bildiririm...
Masal gibicim. Ozel msjda da dediğim gibi fatihalarimi okudum ancak bu haftasonu cok yogundum esmalarim kaldi..
onu da sure verirseniz 2 gun icinde okumak isterim. Yeni kişi icin dua edemiycem. Sinavlarim var, okuyabilecegim zaman ugrarim gene liateye yardm etmeyi ve nasiplenmeyi cok isterim. Hakkınızı helal edin:26:
Helal olaun canim ne hakkitamam cnm o zaman seni okundu sayıyorumbizden yana hakkımız helal olsun sende helal et cnm tekrar okuyabilecegin zaman yazarsın listeye ekleriz cnm
Helal olaun canim ne hakkien kisa zamanda gorusmek uzere inş. Okundu say canim yine yazicam okudugumda buraya haber veririm.
bu arada sinavlarim var cok da kotu geçiyor çarşamba ve persembe de olacak bakalim onlar nasil geçecek
insalah cok ii gecer amin deyin nolur cok üzülüyorum
Ne demek yarına kadar okur sabah burdan bildiririm...
Masal gibicim. Ozel msjda da dediğim gibi fatihalarimi okudum ancak bu haftasonu cok yogundum esmalarim kaldi..
onu da sure verirseniz 2 gun icinde okumak isterim. Yeni kişi icin dua edemiycem. Sinavlarim var, okuyabilecegim zaman ugrarim gene liateye yardm etmeyi ve nasiplenmeyi cok isterim. Hakkınızı helal edin:26:
sey-ren den Allah razı olsun, sırasını bana verdi. niyetimi burayamı yazmalıyım?
asinaz ın duaları tamamlandımı şimdi arkadaşlar.
ben bir şey anlamadım da.
tamamlanmadıysa alabilirim kalanından.
kızlar pazar günü bitecekti listemiz ve dualarımız çok kolay okunabilecek dualardı neden böyle oluyorr?? bir dahaki listeyi düzenlemeden buraya okumak isteyenler diye yazalım ona göre liste yapalım olmayacak başka türlü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?