- Konu Sahibi assia_baby
-
Buraya kadarmış, benim masalımda burada bitti arkadaşlar. Tek taraflı bir masaldı bu. Sizlerden dua istemiştim Allah razı olsun sizlerden. Demekki nasipte yokmuş. Çok ağladım bu akşam. Gözlerimin halini görseniz korkarsınız. Nasıl toparlayacağımı bilemiyorum. Sizlerden dua bekliyorum. Bu kardeşinizi duanızda unutmayın... Rabbim dayanma gücü versin unuttursun diye....
Allah nasip ederse san bu gece cevap yazacagım canım,hakkını helal et son zamanalrda yoruldugumu hissediyorum artık kafamı toplayım yazacagım bolca dua et,hakkında bu hayırlı ise buna isyan etmenin Allahın sana bahşettigi o güzel gözlerinin aglaması neden,her acı geçer bir bıçak yarası birde ölüm acısı unutulmaz,inan bana yaşadıkların senin için çok büyük belki bizler bunun acısını anlayamayız (en azından ben karşılıksız sevilmesemde sevdigimi kendi ellerimle topraga verdim)belki ama acı çekmenin ne demek oldugunu sen kadar biliyorum canım,lütfen bir kendine gel isyan ediyorsun şu an,oysa şu fani hayatta hepimizin kiracı oldugunu düşünürsek ne çok aglanacak şeyler var bir bilsen
Bu gece hem içimi dökecek hem aglayacak hem güleceksek ben ilerleyen saatlerde gelecegim belkide beni ilk kez bu kadar bıkkın yazarken okuyacaksın o yüzden kalk elini yüzünü yıka derin bir nefes al ve Allaha yaşadıgın sana saglıklı bir beden verdigi için dua et en azından içindeki acıyı alması için dua et ama yalvarma inan bana O'n yalvaracak çok daha önemli mevzularımız var
kızlar ben ne yapayım ya, hala lauranadan cevap gelmedi öyle bekliyorum :) yada beklemesekte okusammı he asinaz napıyım.
kızlar ben ne yapayım ya, hala lauranadan cevap gelmedi öyle bekliyorum :) yada beklemesekte okusammı he asinaz napıyım.
asinaz tatlım ben okudum :)
aslında iyi fikir .Canım sağol. Ben sana özelden ulaşamadım. Yetişemiyorum özel mesaj göndermeye çünkü uzun süreli online olamıyorum.
Kızlar, bundan sonraki listelerde şöyle bir şey denesek. Herkes bir kişiye özel mesajla listeyi gönderse. Olur mu sizce?
Dua listesine göre, örnek vereyim:
AsiNaz =>> Debusi
Debusi =>> sey_ren
sey_ren =>> assia baby
assia baby =>> sbry
gibi herkes listede altındaki rumuza göndermiş olsa daha çabuk yayılır, diye düşündüm. Siz ne dersiniz?
Asinaz sen listeyi hazırla canım dedigin gibi yogunlugun ne demek oldugunu bilirim,sen hazırlarsan herkes bir alttaki arkadaşa özelden bildirsin,bu sorumlulugu almak istiyorum inşallah yerine getirirm ben bile o kadar yogun oluyorumki anlatamam
istersen ben okuyabilirim hem senin hem de laurananin ici rahat eder :)
Canım, tükenmeyenumutlar ben okurum diyor. İstersen sen esmaları oku, o da Fatiha suresini okusun.
Olur mu böyle?
Canım sağol. Ben sana özelden ulaşamadım. Yetişemiyorum özel mesaj göndermeye çünkü uzun süreli online olamıyorum.
Kızlar, bundan sonraki listelerde şöyle bir şey denesek. Herkes bir kişiye özel mesajla listeyi gönderse. Olur mu sizce?
Dua listesine göre, örnek vereyim:
AsiNaz =>> Debusi
Debusi =>> sey_ren
sey_ren =>> assia baby
assia baby =>> sbry
gibi herkes listede altındaki rumuza göndermiş olsa daha çabuk yayılır, diye düşündüm. Siz ne dersiniz?
merhaba ben de katılabilir miyim?
Canlarim kusuruma bakmayin,lutfen, simdi bitirdim.Asinazcim dua listesisini özel mesajla gönderdigin icin tesekkur ederim.Payima dusenleri okudum. ALLAH HAYIRLISIYLA kabul etsin. AMIN!
kızlar ben okuyacağım birazdan hızlı olması açısından sanırım bir ben kaldım çünkü.... Yoksa esmayı ben, fatihayı tükenmeyen umutlar okusun diyecektim ama. Laurada bir şey olmaz oku demiş, o sebeple şimdi başlıyorum...
mantıklı aslında, ama 2 gün upramayan insanlar var onlarda takılabilir diğer arkadaşında dediği gibi. onun yerine pro üye olan birinden rica etsek, onlarda bekleme süresi yok diye biliyorum ve belkide toplu gönderim de yapılabiliyordur. bu topiğimizde yokmu pro üye
Kızlar,
sbry'nin özel günü olduğu için onun 52 Fatiha'sını ben bugün okumak istiyorum. Yolda olacağım, gayet müsaitim. :)
pupilla34'ün önemli bir sınavı varmış, cuma günü bitirecek.
sevcan zaten okuyor.
karanfil16'e de şimdi tekrar özelden ulaşacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?