- 3 Şubat 2010
- 11.306
- 5.496
- 773
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.001
Beni listeye yazabilirsin Asinaz .Bayanlar, sey_ren için liste oluşturacağım. Kimler dua etmek ister?
Bayanlar, sey_ren için liste oluşturacağım. Kimler dua etmek ister?
benide ekleyebilirsin canım sıradan okumuyo muyduk zaten geçmişi okumadım bi değişiklik mi oldu:26:
Canım bu tarz vesveseleri her insan yaşar, bol bol zikir çek, besmele çek , La havle ve la kuvvete illa billahil aliyyil azim ,Bunları dilinden düşürme, kendini suçlu hissetme tam tersi daha çok sarıl duaya... Dini inancımı kaybettim galiba diyerek, sorgulaman bile bi işaret biliyomusun
pupilla'nın dediği gibi her insan böyle dönemlerden geçebilir. Belki bazı şeyleri sorgulaman senin için daha hayırlı kapılar açacaktır. Ben böyle hissettim açıkçası.
Kizlar sorun bir tek benim kendim icin dua etmemde degildi ki. Ne zaman biri icin bir baskasi icin dua okumak istesem bir engeller cikiyordu,ne dua edersem ediyim soguk soguk dua ederdim, icimde rahatsizlik sikintilar olusuverirdi dua okudugum zaman ama eskiden tum kalbimle dua ederdim. Fakat pupillacim cok tesekkur ederim dun bir kac kez besmele cektim SUKURLER OLSUN inancim geri döndu,eskisi gibi oldum.Demekki benimde sizinde dediginiz gibi seytanin vesvelesiymis.Asinazcim sey_ren icin dua listesine katilamicam maleesef.Bu hafta cok yogunum isimle alakadar yazmam gereken bu hafta icinde bitirmem gereken bir kac isim var hemde burdan bir kac arkadasa dua okumayi sözverdim.Gecen hafta bir tek Ayse icin okuyabildim,sonrada öyle oldugum icin kimse icin okuyamadim hep bir engeller ciktigin icin.Bu hafta artik vakit bulup söz verdigim gibi onlarinda dualarini okucagim.ALLAH sey_ren dualarini HAYIRLISIYLA kabul etsin INSALLAH.AMIN! AMIN! AMIN! Kizlar ilgilendiginiz ve yardimci odugunuz icin cok tesekkur ederim. ALLAH bin kere razi olsun, gönlundekileri size HAYIRLISIYLA nasip etsin. AMIN!
asinaz ve seyrencim benim için sorun değil ben sıramı beklerim şuan dualarımı belirlemedim seyrende oldugu ıcın ayrıca 3-4-5 gundur banlıydım yazamadım seyrenın dualarına baslayabılırız sorun yok
Sorun degil tatlım dilegini belirledinse yazabilirsin başlayalım hemen
Her işte bir hayır vardır,bunda da vardır canım listeyi oluştursun Asi naz başlayalım hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?