DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

benide ekleyebilirsin canım sıradan okumuyo muyduk zaten geçmişi okumadım bi değişiklik mi oldu:26:

pupilla'nın dediği gibi her insan böyle dönemlerden geçebilir. Belki bazı şeyleri sorgulaman senin için daha hayırlı kapılar açacaktır. Ben böyle hissettim açıkçası.

Kizlar sorun bir tek benim kendim icin dua etmemde degildi ki. Ne zaman biri icin bir baskasi icin dua okumak istesem bir engeller cikiyordu,ne dua edersem ediyim soguk soguk dua ederdim, icimde rahatsizlik sikintilar olusuverirdi dua okudugum zaman ama eskiden tum kalbimle dua ederdim. Fakat pupillacim cok tesekkur ederim dun bir kac kez besmele cektim SUKURLER OLSUN inancim geri döndu,eskisi gibi oldum.Demekki benimde sizinde dediginiz gibi seytanin vesvelesiymis.Asinazcim sey_ren icin dua listesine katilamicam maleesef.Bu hafta cok yogunum isimle alakadar yazmam gereken bu hafta icinde bitirmem gereken bir kac isim var hemde burdan bir kac arkadasa dua okumayi sözverdim.Gecen hafta bir tek Ayse icin okuyabildim,sonrada öyle oldugum icin kimse icin okuyamadim hep bir engeller ciktigin icin.Bu hafta artik vakit bulup söz verdigim gibi onlarinda dualarini okucagim.ALLAH sey_ren dualarini HAYIRLISIYLA kabul etsin INSALLAH.AMIN! AMIN! AMIN! Kizlar ilgilendiginiz ve yardimci odugunuz icin cok tesekkur ederim. ALLAH bin kere razi olsun, gönlundekileri size HAYIRLISIYLA nasip etsin. AMIN!

Son düzenleme:

İyi olmana sevindim. Allahım iyilik versin.
Kızlar, bir değişiklik yaptık. Şu an sıra CuteMom'da. CuteMom, dileğini yazabilirsin canım. Ve hangi esmayı okuyalım senin için, bunu da yazabilirsen çok iyi olur.

asinaz ve seyrencim benim için sorun değil ben sıramı beklerim şuan dualarımı belirlemedim seyrende oldugu ıcın ayrıca 3-4-5 gundur banlıydım yazamadım seyrenın dualarına baslayabılırız sorun yok

asinaz ve seyrencim benim için sorun değil ben sıramı beklerim şuan dualarımı belirlemedim seyrende oldugu ıcın ayrıca 3-4-5 gundur banlıydım yazamadım seyrenın dualarına baslayabılırız sorun yok

Sorun degil tatlım dilegini belirledinse yazabilirsin başlayalım hemen
Her işte bir hayır vardır,bunda da vardır canım listeyi oluştursun Asi naz başlayalım hemen

Sorun degil tatlım dilegini belirledinse yazabilirsin başlayalım hemen
Her işte bir hayır vardır,bunda da vardır canım listeyi oluştursun Asi naz başlayalım hemen

Yok canım belirlemedim seninkine başlayabiliriz sorun değil :)

Kime başlıyoruz kızlar? İkiniz de mütevazılık yapmışsınız :))

Buraya da yazayım. Kalp kırdıysam özür dilerim, sevcan ve cutemom.

Son düzenleme:
Yok yok kalp kırmadın asinaz
seyrenden baslayalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…