DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Kime başlıyoruz kızlar? İkiniz de mütevazılık yapmışsınız :))

Buraya da yazayım. Kalp kırdıysam özür dilerim, sevcan ve cutemom.

ayyy buraya yazmışsın... Aşkolsun ya kalp kırmak ne demek, ben zaten kasti yapılan bir şey olarak asla algılamadım yanlışlık olduğunu anladım.

Tabi ortalığı karıştıran cuteydi de neyseee....

neyse bu durumda seyrenden hemencik başlayalım zaten bayabi aksadı.

Okumak isteyen kaç kişi var acaba. :44:

Son düzenleme:

Ben variiiim

Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.

****************************************************************************************

sey_ren için 1001 Fatiha suresi, 100'er kere 'Vedud' ve 'Fettah' ismini bir de 7'şer kez "Rabbi yessir" duasını okuyoruz.

Öncesinde aşağıdakileri yapıyoruz:
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat

sey_ren'in niyeti:

kardeşlerinin doğru yola sevkleri, hayırlı kısmetleri ile dünyaevine girmeleri.Kötü alışkanlıklardan kurtulmaları. Ve sey_ren'in işlerinin yolunda gitmesi, sağlık, sıhhat ve huzur.

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz : 71 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

Debusi : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

_laurana_ : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

assia baby : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

sbry : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

agustos72 : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

masal_gibi : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

CuteMom : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

nurlum : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

pupilla34 :62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

tukenmeyenumutlar: 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

sevcan... : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

EylulAksami : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

okarauzum :62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

nazliesma :62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

kırmızı86 : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.

***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu.
8. AsiNaz 1001 fatiha suresi + 16.641 kez 'Ya Latif' okundu.
9. karanfil16 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Vedud' okundu.
10. golge1004 ertelendi.
11. Debusi 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Fettah' okundu.
12. _laurana_
13. isyan123 silindi.
14. sey_ren
15. toprakdates silindi.
16. kuzucukuzucuk
17. tukenmeyenumutlar
18. sbry
19. yavrucugum silindi.
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu
23. sevcan...
24. EylulAksami
25. CuteMom
26. Emeralda001
27. okarauzum
28. nazliesma
29. tanemmmmm
30. agustos72
31. kırmızı86

Son düzenleme:
Allah hepinizden razı olsun.Rabbim sizlerinde içinizdeki sıkıntılarını alsın götürsün.Ömrünüz bereketli,sağlıklı,imanlı ve huzurlu olsun kızlar.Allah rızası için özellikle kardeşlerim için çokça dua edin.İnanın bana buna çok ihtiyacım var.Müminin mümine ettiği dua daha çabuk olurmuş.Kalben dularınızda olmak çok güzel.Rabbim cümlenizden razı olsun.

Canımsın ya. Ederiz inşallah. Gönlünü ferah tut.

mesaj kutun dolu, müsait hale getirir misin ? :)

Son düzenleme:
Arkadaslar rabbi yessir duasi nasil okunuyor? Yardimci olurmusunuz?

Canım yazıyorum hemen ezberleyemez isen 1 defa bile salih kalp ile okursan oda yeter bana,günlük hayatta da kendin için tüm sıkıntıların okuyabilirsin canım

Dua:
“Rabbi yessir velâ tuassir Rabbi temmim bi’l-hayr”
Anlamı:
“Rabbim! işlerimi kolaylaştır zorlaştırma, Rabbim her işimi hayırla sonuçlandır”

Son düzenleme:

Okudum bitti.rabbim kabul etsin insallah.

Ben okudum ve her zamankı gıbı 49 adet fazla okudum Ya Vedud'u

ben üstüme düşenleri okudum....ama ''ya fettah '' esmasını 15 fazla okumuşum.....okumayan arkadaşlardan biri eksik okusun....

Ben de payima dusenleri okudum.Allah kabul etsin ins.Rabbim kardeşlerini doğru yola iletsin.Hepimize ic huzuru ve saglik versin.Amin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…