DUA kARDEŞİ Arıyorum :)

Merhaba Arkadaşlar bende çok sıkıntılıyum maalesef ve sizin gibi güzel yerekli Duacılara ihtiyacım var ama aynı zamanda belki kabul olur diye bende bir başkasına dua okunak istiyorum...
Hem kabul eder hemde bilgi verirseniz aranıza katılmak isterim inşallah daha çok yeniyim

yok tatlım aşk olsun olurmu öyle şey normalde buraya yazmam lazımdı zaten ama giremedim valla agrım falan vardı ((((

çok geçmiş olsun cnm.inş iyisinizdir.Allah yardımcınız olsun..

ALLAH razı olsun cnm daha iyiyiz :)

Geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın belalara Şükür sevinçlere Hamd olsun

saol canım benim amin valla:)

canım geçmiş olsun.... umarım iyisinizdir.....

saol cnm şimdi daha iyiyiz

merhaba canim hosgeldin aramiza :) listeye gore sirayla birimiz icin dua ediyoruz seni de ekleriz listeye :)

Cok tesekür ederim cokta mutlu olurum peki benim yapabilecegim birsey varmi ?

listeyi Asinaz arkadasimiz duzenliyor listeye seni de ekler orada dualari hepimize paylastiriyor ve kimin icin hangi dualari okuyacagimizi yaziyor ona gore okuyoruz senin yapman gereken forumu surekli takip etmek olsun yeni listeye yarin geceriz herhalde.

hayatım ben okuyalı çok oldu özel msj geldiginde akşam okurum yazmıştım okudumda ama biz eşimle trafik kazası geçirdik giremedim sonra neyse okundu yani bilgine :)))

Sağol canım. Allah razı olsun. Bu arada, çok geçmiş olsun. İnşallah önemli bir şey değildir.

Hoşgeldin Zeliha. Eğer sık sık bu siteye giriyorsan, bu sayfayı kontrol et. Zaten anlayacaksın.

Kizlar dilsah arkadasimin iyilesip eski sagligina kavusup mutlu ve sağlıklı olmasi icin dua edermisiniz.Allah razi olsun...

Hayırdır canım, dilşah'ın nesi var? Ben diğer topiğe uzun süredir girmiyorum, o yüzden haberim olmadı.

bana verdiğin duaları okudum asinaz.özelden attım ama görmedin galiba.

Evet canım, dün yazmışsın. Ben daha yeni girdim foruma, az önce gördüm. :)

Kimse kırılmasın, gücenmesin. Bu topiğe bir kere yazıp bir daha uğramayan, özel mesajlarıma cevap vermeyen kişileri listeden çıkaracağım.

****************************************************************************************

sey_ren için 1001 Fatiha suresi, 100'er kere 'Vedud' ve 'Fettah' ismini bir de 7'şer kez "Rabbi yessir" duasını okuyoruz.

Öncesinde aşağıdakileri yapıyoruz:
10 kez allahuekber
10 kez hamd edip ( Elhamdulilllah demek ya da sübhanallahi ve bihamdihi sübhanallahil azim gibi )
10 kez estağfrullah çekip
10 kez salavat

sey_ren'in niyeti:

kardeşlerinin doğru yola sevkleri, hayırlı kısmetleri ile dünyaevine girmeleri.Kötü alışkanlıklardan kurtulmaları. Ve sey_ren'in işlerinin yolunda gitmesi, sağlık, sıhhat ve huzur.

******LİSTEMİZ: *****

AsiNaz : 36 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.
OKUNDU

mehtap51 : 35 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası.
OKUNDU

Debusi : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

_laurana_ : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

assia baby : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

sbry : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

agustos72 : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

masal_gibi : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

CuteMom : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

nurlum : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

pupilla34 :62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

tukenmeyenumutlar: 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

sevcan... : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

EylulAksami : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

okarauzum :62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

nazliesma :62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

kırmızı86 : 62 Fatiha, 100 kez "Ya Vedud", 100 kez "Ya Fettah" ve 7 kez "Rabbi yessir..." duası. OKUNDU

BİTTİ.***************************************************************************************

Dua okuyacaklarımız:

1. musmutluu 41 Fetih Suresi okundu.
2. assia baby 4444 Salat-ı Tefriciyye okundu.
3. zbtzbt Okunmadı. (Kendi isteği üzerine)
4. eysaih 1001 Fatiha suresi okundu.
5. Rainbyte 1183 Fatiha suresi okundu.
6. masal_gibi 1101 Fatiha suresi + 1700 Rabbi yessir duası okundu.
7. mehtap51 1001 fatiha suresi + 1361 Ayetel Kursi okundu.
8. AsiNaz 1001 fatiha suresi + 16.641 kez 'Ya Latif' okundu.
9. karanfil16 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Vedud' okundu.
10. golge1004 ertelendi.
11. Debusi 1001 Fatiha + 16.641 'Ya Fettah' okundu.
12. _laurana_ 1001 Fatiha + 3669 'Ya Vahid' okundu.
13. isyan123 silindi.
14. sey_ren
15. toprakdates silindi.
16. kuzucukuzucuk silindi.
17. tukenmeyenumutlar
18. sbry
19. yavrucugum silindi.
20. pupilla34
21. nurlum
22. askitotomsu
23. sevcan...
24. EylulAksami
25. CuteMom
26. Emeralda001
27. okarauzum
28. nazliesma
29. tanemmmmm
30. agustos72
31. kırmızı86
32. Zeliha_NBG

Son düzenleme:
Hoşgeldin Zeliha. Eğer sık sık bu siteye giriyorsan, bu sayfayı kontrol et. Zaten anlayacaksın.

Hosbuldum Asinazcigim, tesekür ederim henüz cok yeni oldugumdan sayfayi takip etmeye anlamaya calisiyorum sanirim zamanla alisirim insallah.. Arkadasiniza Rabbimden acil sifalar dilerim tez zamanda sagligina kavusur insallah.

Kizlar Dilsahin lenf benzeleri sismis.Doktor vucudunda virusten supheleniyormus.Kan tahlil sonucunu bekliyoruz.INS temiz cikar ve iyilesir kolayca..Biz dua etmeye devam edelim..Dua Eden herkesten Allah razi olsun.cok saolun..

kızlar Mevlit Kandiline kadar hatim yapalım diyorum
20 cüz okuduk
10 tane cüz kaldı
kandil 13 ocak bir ay kadar var
isterseniz bir cüz alın, kandilde Peygamberimizin sav ruhuna hediye ederiz
hem de hatim sevabı alırız
hem de dualarımızın daha makbul olmasını umarız inşallah

Bir cüz ben alabilirim,fakat cüz namazla kilinarak mi okunur yoksa öylesine okunabilir mi?

Merak etme alışırsın :)

Kizlar Dilsahin lenf benzeleri sismis.Doktor vucudunda virusten supheleniyormus.Kan tahlil sonucunu bekliyoruz.INS temiz cikar ve iyilesir kolayca..Biz dua etmeye devam edelim..Dua Eden herkesten Allah razi olsun.cok saolun..

Rabbim şifa versin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…