- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.061
hayatım ben okuyalı çok oldu özel msj geldiginde akşam okurum yazmıştım okudumda ama biz eşimle trafik kazası geçirdik giremedim sonra neyse okundu yani bilgine :)))
Çok geçmiş olsun , inşallah iyisinizdir , ciddi bişey yok değil mi ?
haklısın canım benim hatam sen akşam okurum yazdın , nedense ben biritirince konuya yazacağını düşündüğümden atladım . kusura bakma lütfen.
çok geçmiş olsun cnm.inş iyisinizdir.Allah yardımcınız olsun..
Geçmiş olsun canım,Allah beterinden saklasın belalara Şükür sevinçlere Hamd olsun
canım geçmiş olsun....umarım iyisinizdir.....
tükenmeyenumutlar, canım dileğini yazar mısın buraya? Bu liste bittikten sonra sıra sende olacak.
hayatım ben okuyalı çok oldu özel msj geldiginde akşam okurum yazmıştım okudumda ama biz eşimle trafik kazası geçirdik giremedim sonra neyse okundu yani bilgine :)))
Merhaba Arkadaşlar bende çok sıkıntılıyum maalesef ve sizin gibi güzel yerekli Duacılara ihtiyacım var ama aynı zamanda belki kabul olur diye bende bir başkasına dua okunak istiyorum...
Hem kabul eder hemde bilgi verirseniz aranıza katılmak isterim inşallah daha çok yeniyim
merhaba canim hosgeldin aramiza :) listeye gore sirayla birimiz icin dua ediyoruz seni de ekleriz listeye :)
Cok tesekür ederim cokta mutlu olurum peki benim yapabilecegim birsey varmi ?
listeyi Asinaz arkadasimiz duzenliyor listeye seni de ekler orada dualari hepimize paylastiriyor ve kimin icin hangi dualari okuyacagimizi yaziyor ona gore okuyoruz senin yapman gereken forumu surekli takip etmek olsun yeni listeye yarin geceriz herhalde.
Allah razi olsun heycanla takip edecegim insallah
Merhaba Arkadaşlar bende çok sıkıntılıyum maalesef ve sizin gibi güzel yerekli Duacılara ihtiyacım var ama aynı zamanda belki kabul olur diye bende bir başkasına dua okunak istiyorum...
Hem kabul eder hemde bilgi verirseniz aranıza katılmak isterim inşallah daha çok yeniyim
Kizlar dilsah arkadasimin iyilesip eski sagligina kavusup mutlu ve sağlıklı olmasi icin dua edermisiniz.Allah razi olsun...
bana verdiğin duaları okudum asinaz.özelden attım ama görmedin galiba.
Bir cüz ben alabilirim,fakat cüz namazla kilinarak mi okunur yoksa öylesine okunabilir mi?kızlar Mevlit Kandiline kadar hatim yapalım diyorum
20 cüz okuduk
10 tane cüz kaldı
kandil 13 ocak bir ay kadar var
isterseniz bir cüz alın, kandilde Peygamberimizin sav ruhuna hediye ederiz
hem de hatim sevabı alırız
hem de dualarımızın daha makbul olmasını umarız inşallah
Bir cüz ben alabilirim,fakat cüz namazla kilinarak mi okunur yoksa öylesine okunabilir mi?
Hoşgeldin Zeliha. Eğer sık sık bu siteye giriyorsan, bu sayfayı kontrol et. Zaten anlayacaksın.
Hosbuldum Asinazcigim, tesekür ederim henüz cok yeni oldugumdan sayfayi takip etmeye anlamaya calisiyorum sanirim zamanla alisirim insallah.. Arkadasiniza Rabbimden acil sifalar dilerim tez zamanda sagligina kavusur insallah.
Kizlar Dilsahin lenf benzeleri sismis.Doktor vucudunda virusten supheleniyormus.Kan tahlil sonucunu bekliyoruz.INS temiz cikar ve iyilesir kolayca..Biz dua etmeye devam edelim..Dua Eden herkesten Allah razi olsun.cok saolun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?