- 31 Mart 2012
- 10.869
- 7.485
- 448
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.081
Kizlar Dilsahin lenf benzeleri sismis.Doktor vucudunda virusten supheleniyormus.Kan tahlil sonucunu bekliyoruz.INS temiz cikar ve iyilesir kolayca..Biz dua etmeye devam edelim..Dua Eden herkesten Allah razi olsun.cok saolun..
hayatım ben okuyalı çok oldu özel msj geldiginde akşam okurum yazmıştım okudumda ama biz eşimle trafik kazası geçirdik giremedim sonra neyse okundu yani bilgine :)))
Kizlar Dilsahin lenf benzeleri sismis.Doktor vucudunda virusten supheleniyormus.Kan tahlil sonucunu bekliyoruz.INS temiz cikar ve iyilesir kolayca..Biz dua etmeye devam edelim..Dua Eden herkesten Allah razi olsun.cok saolun..
kızlar Mevlit Kandiline kadar hatim yapalım diyorum
20 cüz okuduk
10 tane cüz kaldı
kandil 13 ocak bir ay kadar var
isterseniz bir cüz alın, kandilde Peygamberimizin sav ruhuna hediye ederiz
hem de hatim sevabı alırız
hem de dualarımızın daha makbul olmasını umarız inşallah
Ben Emeralda001 arkadaşa sıramı veriyorum. Yeni liste hazırlarken sıra değişikliğini yaparsan sevinirim.
Teşekkürler şimdiden.
ben arapça bilmiyorum maalesef, türkçeden okunuyor mu? yada bir cüz alayım eşime okutturayım o olur mu?
Merhaba kızlar, tükenmeyenumutlar'ın listesini yapacağım. Geçen listedekilere verelim, değil mi?
kızlar Mevlit Kandiline kadar hatim yapalım diyorum
20 cüz okuduk
10 tane cüz kaldı
kandil 13 ocak bir ay kadar var
isterseniz bir cüz alın, kandilde Peygamberimizin sav ruhuna hediye ederiz
hem de hatim sevabı alırız
hem de dualarımızın daha makbul olmasını umarız inşallah
Merhaba kızlar, tükenmeyenumutlar'ın listesini yapacağım. Geçen listedekilere verelim, değil mi?
[SUB][/SUB]
Cnm ben ozel gunumdeyim.okumamı isterseniz okurum.isterseniz diger listeye katılayım..
banada bir cüz verebilirsin.okumam gereken cüzü özelden at ben okurum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?