- 23 Kasım 2013
- 868
- 155
- 73
- 32
- Konu Sahibi assia_baby
-
- #1.121
bende okudum çoktan arkadaşlar
AsiNaz bana da dua verirmisinn
Dedeciğim vefat edeli tam bir yıl oldu bugün. Ona bir Fatiha gönderir misiniz kardeşlerim?
Dedeciğim vefat edeli tam bir yıl oldu bugün. Ona bir Fatiha gönderir misiniz kardeşlerim?
arkadaslar ben 5.tüp bebege basladım bugun transferın 5. gunu ALLAH rızası için banada bı dua edermısınız
arkadaslar ben 5.tüp bebege basladım bugun transferın 5. gunu ALLAH rızası için banada bı dua edermısınız
beni de ekler misiniz arkadaşlar... regl im fatiha okuyamıyorum ama 129 Ya latif 489 Ya Fettah esmalarını bgun zikrettim
Allah rahmet etsin , bol sabırlar diliyorum, mekanı cennettir inşallah.
3 ihlas 1 Fatiha okudum. Allah kabul etsin.
Debusi için 489 Ya Fettah okudum. Allah zihin açıklığı versin , hayırlısıyla çok güzel sonuçlar alırsın inşallah.
ddilşah için 422 Ya Şafii okudum. Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
okudum canim... Allah rahmet eylesin mekani cennet olsun insallah...
Okudum asinaz.allah rahmet etsin insallah.
Allah rahmet etsin , bol sabırlar diliyorum, mekanı cennettir inşallah.
3 ihlas 1 Fatiha okudum. Allah kabul etsin.
Debusi için 489 Ya Fettah okudum. Allah zihin açıklığı versin , hayırlısıyla çok güzel sonuçlar alırsın inşallah.
ddilşah için 422 Ya Şafii okudum. Allah tez zamanda şifa versin inşallah.
Kızlar, pazartesi günü evde mevlüt okutacağız. Özel dua isteyenleri not alacağım. Cemaat evden çıkmadan dua edeceğim.
Özel dualarınızı yazabilirsiniz.
Kızlar, pazartesi günü evde mevlüt okutacağız. Özel dua isteyenleri not alacağım. Cemaat evden çıkmadan dua edeceğim.
Rabbim dedene rahmet eylesin....mekanı cennet olsun....benim için hayırlısı ile işe girsin diye dua edermisin.... Allah razı olsun....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?