- 26 Ağustos 2018
- 6.543
- 20.637
- 268
- Konu Sahibi Khvekokusu20
K
Khvekokusu20
. Canim
derin sularda
. da vardi burada ne okursak varim demisti yasini obur tarafta okuyoruz belki burda okumak ister.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Okumak isterse ona veririz bir sayı eklerim canımK Khvekokusu20 . Canimderin sularda . da vardi burada ne okursak varim demisti yasini obur tarafta okuyoruz belki burda okumak ister.
Hee iyi böyle sonlar rahat![]()
Kızlar bana bildirim gelmedi sayfaları kontrol ederken gördüm bugün okuyup bildiririm kusura bakmayın♥♥Dileklerimiz İçin 41 inşirah suresi ♥♥
Haydi Bismillah
1.Sunay9876 (2 adet)♥
2. K Khvekokusu20 (2 adet)
3.Matchteacher (4 adet)
4.ferdaw (4 adet)
5. @Masal17(4 adet)♥
6. C ChillOutt (3 adet)♥
7. M Minikbirmucizemeselesi (3 adet)
8.Pofuduk786 (3 adet)♥
9. @HuzunluMedusa (3 adet)♥
10 B Beto2012 (3 adet)♥
11. K KurkmantoluS (3 adet)
12. @dreamy07 (2 adet) ♥
13. @BirZarif (2 adet)♥
14. @Hurma99 (3 adet)♥
Dua sırası @Sunay9876 arkadasımızda Duası kardeşi Serhat ın inşirah bulması, sıkıntılarından kurması Rabbim kabul etsin inşallah♥
Kızlar en gec salı sabaha bitirelim, abdestli okumayı unutmayalım ♥
Başlanmış grubu karıştırmayayım.Okumak isterse ona veririz bir sayı eklerim canım ☺
Allah razı olsun, yarın devam edeceğim. Bugünlük beni idare ettiğiniz için teşekkürlerK Khvekokusu20 . 4 adet okudum canimferdaw . Ve
derin sularda . Yerine okudum :)
Allah kabul etsin insAllah.Sunay9876
Allah razı olsun, yarın devam edeceğim. Bugünlük beni idare ettiğiniz için teşekkürler![]()
![]()
Allah razı olsun şimdi gördüm mesajları.K Khvekokusu20 . 4 adet okudum canimferdaw . Ve
derin sularda . Yerine okudum :)
Allah kabul etsin insAllah.Sunay9876
Öğle namazının arkasından hemen okuycam canım
Allah razı olsun şimdi gördüm mesajları.
Hakkınızı helal edin lütfen.