Dua veya enerji ile zenginlik

sonkafautucu

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2016
550
374
103
Merhaba kızlar aranızda dua veya herhangi bi enerji yöntemiyle hayatım değişti maddi manevi bolluk bereket kazandım diyen var mı? Varsa burada paylaşır mısınız? Zira artık bu sıkıntılardan dolayı çok yiprandim..

Yapıyorum canımı dişim takıp çalışıyorum yinede bi yerlere gelemiyorum çok sıkıntı çekiyoruz neden böyle oluyo

Merhaba kızlar aranızda dua veya herhangi bi enerji yöntemiyle hayatım değişti maddi manevi bolluk bereket kazandım diyen var mı? Varsa burada paylaşır mısınız? Zira artık bu sıkıntılardan dolayı çok yiprandim..
Şu an Allah ın sana lütfettiği sağlık,aldığın nefes,önüne gelen nimet herşey Allah ın takdiridir.
Hee ama bir insan çalışmasın yan gelsin yatsın.Bütün gün dua etsin sonra rızık beklesin.Bu da olur bir şey değil.Tedbir kuldan,takdir Allah tan

vakıa suresinin cok bereket getirdigini biliyorum, bizzat denedim. uzun sureli ve buyuk isler icin de cesitli uygulamaları oluyor ama pek bilgim yok. enerji olarak da tugce ışınsuyu takip edebilirsiniz, blogunda falan da paylasıyor, instagram facebook twitter.. kitaplarını okumustum ben de. birkac uygulamasını yapmıstım ise yaramıstı (denediklerim askla ilgili olanlar vs)

cidden var mıymış böyle bişi, varsa eğer sevabına söyleyin bizde faydalanalım:KK45:

Hehe oturduğun yerden sadece dua et sonra birden zengin ol.İyiymiş valla hiç çabalama sonra birden varlığın olsun. Bizim millet kadar daha tembeli yok!

Şu an Allah ın sana lütfettiği sağlık,aldığın nefes,önüne gelen nimet herşey Allah ın takdiridir.
Hee ama bir insan çalışmasın yan gelsin yatsın.Bütün gün dua etsin sonra rızık beklesin.Bu da olur bir şey değil.Tedbir kuldan,takdir Allah tan
Yıllardır çalışıyorum ama elde var sıfır yan gelip yatmiyorum yani

banka soymayı dusunurken boyle bır konuya rastlamak :)

bende cokk yıprandım evlılığımden bu yuzden keyıf alamıyorum

ama ben pek ınanmıyorum...duaya inanırım da dua ile parayı bulacagına asla...

Geçmişte ben de çok sıkıntılı dönemler geçirdim. Ailemizde bu dua işleri ile ilgilenen yakınlarımız mevcut. Tüm sorunlar zamanı geldiğinde bıçak gibi kesildi. Gün içerisinde El-Aliyy zikrini çek. Bir de sabah ve akşam 7'şer defa olmak üzre '' Hasbiyallahü, la ilahe illa hüve, aleyhi tevekeltü ve hüve rabbul arşil azim.'' oku.

Hehe oturduğun yerden sadece dua et sonra birden zengin ol.İyiymiş valla hiç çabalama sonra birden varlığın olsun. Bizim millet kadar daha tembeli yok!
Oturdugum yerden sadece dua ettiğimi ne biliyosun elimden geleni yapiyorum deli gibi gece gündüz çalışıyorum ama yok yani olmuyo

Yıllardır çalışıyorum ama elde var sıfır yan gelip yatmiyorum yani
Ben sana yan gelip yatıyorsun dedim mi?Konu senin üzerinden mi ilerliyor,genel bir soru mu sordun.Sadece çalışmakla olmuyor.Bir insan çok para kazanır ama paranın nereye gittiğini bilmez hesabı kitabı yoktur.Bir insan az kazanır ama iyi birikim yapar.

Duanın yanısıra bence yatırım alanlarını da değerlendir. Bu sitede öyle bir forum vardı sanırım. İşe yarayabilir.

Back
X