Dua veya enerji ile zenginlik

4 yıl kadar önce Nuray Sayarı nın İçindeki Gücün Sırrını Keşfet adlı kitabını okumuştum. Kitaptaki önerilerden bazılarını yaptım 1 ay içinde borç verdiğim ve ümidi kestiğim arkadaşım borcunu ödedi, özel ders için arandım, akşam kursta işe başladım ve çok daha güzel bir eve taşındım. Tavsiye ettiğim arkadaşlarım da yararlandılar.

Oturdugum yerden sadece dua ettiğimi ne biliyosun elimden geleni yapiyorum deli gibi gece gündüz çalışıyorum ama yok yani olmuyo
Olmuyorsa olmuyordur ne yapacaksın şimdi adam öldürüp banka mı soyacaksın zengin olmak için?Zengin olacak kadar çalışmıyorsundur ne iş yapıyorsun ki vardır bir eksiğin görmediğin ondan böylesindir.

Geçmişte ben de çok sıkıntılı dönemler geçirdim. Ailemizde bu dua işleri ile ilgilenen yakınlarımız mevcut. Tüm sorunlar zamanı geldiğinde bıçak gibi kesildi. Gün içerisinde El-Aliyy zikrini çek. Bir de sabah ve akşam 7'şer defa olmak üzre '' Hasbiyallahü, la ilahe illa hüve, aleyhi tevekeltü ve hüve rabbul arşil azim.'' oku.
Teşekkür ederim yardimci oldugunuz için peki ne kadar işe yaradı?

banka soymayı dusunurken boyle bır konuya rastlamak :)

bende cokk yıprandım evlılığımden bu yuzden keyıf alamıyorum

ama ben pek ınanmıyorum...duaya inanırım da dua ile parayı bulacagına asla...
coco sorun sende bende değilmiş yavrum kimyasal silah deniyorlarmış üstümüzde ben de iki gündür neden uyuyamıyorum diyordum valla bak internette yazıyo :)

Persembe gunleri ozelliklede ay buyume evresinde öglen 12.00-14.00 arası yenibahar kaynatırım...bolluga berekete niyet ederek
kokusu muhesem yenibaharın
sonra tezgahta bir cam kapta tuz seker pirinç var miktarları da hepsinden birer turk kahvesi fincanı...üstunede acık bit cengelli igne...oldukça bereketli oldu hersey...şartlar cok değişti

ciddi misin? müthiş bir depresyondayım kocamın agzını burnunu kırasım var... nasıl sılah lan bu :)
he aynı yazıda uyumayanların dışında sağı solu kıracak adam öldürecek kadar sinirden bahsediyo o silahı çekeni bulursam tetiğe bastığı parmağı varya..................... tamam sustum :P

Gecen sene kestim bu sene kesemicez malesef
Kurban aynı zamanda berekettır
Kurban kesıldıgı zaman evde cok bolluk bereket olur
Bu sene kesemeyeceksınız tatıle gıttınız mı mesela , eger gıttıysenız bence ne yapıp edıp kesmenız gerekıyor. tatılden once buu ayarlamanız gerekıyordu ha tatıle gıtmedık dersen kı zaten durumun suanda el vermedıgı ıcın kesmıyor olusundan bol bol dua

he aynı yazıda uyumayanların dışında sağı solu kıracak adam öldürecek kadar sinirden bahsediyo o silahı çekeni bulursam tetiğe bastığı parmağı varya..................... tamam sustum :p

neee ! yazıklar olsun beee... deney farelerine döndük :(

Kurban aynı zamanda berekettır
Kurban kesıldıgı zaman evde cok bolluk bereket olur
Bu sene kesemeyeceksınız tatıle gıttınız mı mesela , eger gıttıysenız bence ne yapıp edıp kesmenız gerekıyor. tatılden once buu ayarlamanız gerekıyordu ha tatıle gıtmedık dersen kı zaten durumun suanda el vermedıgı ıcın kesmıyor olusundan bol bol dua

bızım ondan mı oyle yaa.ayy keseyim bari.. :(

Eşşeğini sağlam kazığa bağla sonra Allah'a ısmarla.

Yani ilk önce çalış elinden geleni yap. Sonra dua ederek belki zengin olursun.

Back
X