- 22 Nisan 2016
- 550
- 374
- 103
- Konu Sahibi sonkafautucu
Alakayi anlamadım?Bende olaya baska bı yerden yaklasayım
Kurban kesıyor musunuz ?
Cevap hayır ise, tatıle gidiyor musunuz ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alakayi anlamadım?Bende olaya baska bı yerden yaklasayım
Kurban kesıyor musunuz ?
Cevap hayır ise, tatıle gidiyor musunuz ?
Olmuyorsa olmuyordur ne yapacaksın şimdi adam öldürüp banka mı soyacaksın zengin olmak için?Zengin olacak kadar çalışmıyorsundur ne iş yapıyorsun ki vardır bir eksiğin görmediğin ondan böylesindir.Oturdugum yerden sadece dua ettiğimi ne biliyosun elimden geleni yapiyorum deli gibi gece gündüz çalışıyorum ama yok yani olmuyo
Teşekkür ederim yardimci oldugunuz için peki ne kadar işe yaradı?Geçmişte ben de çok sıkıntılı dönemler geçirdim. Ailemizde bu dua işleri ile ilgilenen yakınlarımız mevcut. Tüm sorunlar zamanı geldiğinde bıçak gibi kesildi. Gün içerisinde El-Aliyy zikrini çek. Bir de sabah ve akşam 7'şer defa olmak üzre '' Hasbiyallahü, la ilahe illa hüve, aleyhi tevekeltü ve hüve rabbul arşil azim.'' oku.
coco sorun sende bende değilmiş yavrum kimyasal silah deniyorlarmış üstümüzde ben de iki gündür neden uyuyamıyorum diyordum valla bak internette yazıyo :)banka soymayı dusunurken boyle bır konuya rastlamak :)
bende cokk yıprandım evlılığımden bu yuzden keyıf alamıyorum
ama ben pek ınanmıyorum...duaya inanırım da dua ile parayı bulacagına asla...
Kesiyormusunuz kesmiyormusunuz ben onu soruyorum sonra soylıcemAlakayi anlamadım?
Ekşi sözlükte var bayanlar :)coco sorun sende bende değilmiş yavrum kimyasal silah deniyorlarmış üstümüzde ben de iki gündür neden uyuyamıyorum diyordum valla bak internette yazıyo :)
yani diyor ki dini vecibelerini ne kadar yerine getiriyorsun öyle haybeeee dua olmaz diyor haklı olarak ..Alakayi anlamadım?
Gecen sene kestim bu sene kesemicez malesefKesiyormusunuz kesmiyormusunuz ben onu soruyorum sonra soylıcem
coco sorun sende bende değilmiş yavrum kimyasal silah deniyorlarmış üstümüzde ben de iki gündür neden uyuyamıyorum diyordum valla bak internette yazıyo :)
he aynı yazıda uyumayanların dışında sağı solu kıracak adam öldürecek kadar sinirden bahsediyo o silahı çekeni bulursam tetiğe bastığı parmağı varya..................... tamam sustumciddi misin? müthiş bir depresyondayım kocamın agzını burnunu kırasım var... nasıl sılah lan bu :)
Kız ekşide yazıyordu. Sende yazınca şaşırdım bir an.coco sorun sende bende değilmiş yavrum kimyasal silah deniyorlarmış üstümüzde ben de iki gündür neden uyuyamıyorum diyordum valla bak internette yazıyo :)
Benden bir tane daha görmek hoşuma gitti.30 yasindayim, kendi capimda durumum iyi sayilir. her zmn dua ederim ve islerimin kolaylastigini hissederim.
ama 18 yasimdan beri ailemden uzakta herkes gezip tozarken ders calisiyorum, gecemi gunduzume katiyorum. o kadar soyliyim...
Kurban aynı zamanda berekettırGecen sene kestim bu sene kesemicez malesef
he aynı yazıda uyumayanların dışında sağı solu kıracak adam öldürecek kadar sinirden bahsediyo o silahı çekeni bulursam tetiğe bastığı parmağı varya..................... tamam sustum![]()
Kurban aynı zamanda berekettır
Kurban kesıldıgı zaman evde cok bolluk bereket olur
Bu sene kesemeyeceksınız tatıle gıttınız mı mesela , eger gıttıysenız bence ne yapıp edıp kesmenız gerekıyor. tatılden once buu ayarlamanız gerekıyordu ha tatıle gıtmedık dersen kı zaten durumun suanda el vermedıgı ıcın kesmıyor olusundan bol bol dua
Maalesef bende benzer haberler okudum. Doğrudur değildir bilemem şu sıralar çok fazla böyle haberler dönüyor.neee ! yazıklar olsun beee... deney farelerine döndük![]()