Dualarım kabul oldu, sonunda pişman oldu !

Eski konu :
Sizin face de bir sevgiliniz vardi..
Yogun bakimdaymis vs.. simdi ne oldu ?

Yeni Konu :
Birisinin pisman olmasi sizin icin neden bir dert oldu ?
BDV ye konu acmissiniz onun icin soruyorum.

O facesini dondurdu kapandı konu.
Konuyu yalnış yere açmış olabilirim konuma yazmıştım umarım bigün pişman olur diye ben sadece sizlerle paylaşmak istedim bunu :)

ne güzel aci cekmiyorsun ve sevmiyorsun... geri dön dese dönmezsin gibi geliyor. dönme sakin. bi iliskiyi bi defa bitirirsen bitmistir. bi sans daha verirsen tekrar bitmeye mahkum... ama bi sans daha vermek isterim dersende cok düsün ve zamana birak herseyi. acele etme. yasin daha cok kücük. benim hata yapmaya basladigim yasdasin.

Merak ettimde eski konularına göz attım.
Bırak.pişmanlığını şunun.
Seni kaç kere incitmiş dövmüş.
Gücü yetmeyene güç kullanan zavallı biri işte.
Bidaha ararsa açma telini bence.

Evet açmycam yarın ailemede anlatıcam durumu onlarda telefonu açma diycekler büyük ihtimal, herkes kendi yoluna baksın.

Unutmakmı? ben çoktan unuttum :) evet o benim için gittiği gün değil çoook öncelerden bitti.

İşte buna sevindim.
Önümüze çıkan pürüzler zaten olmaması gerektiğini gösteriyor bariz bizlere bunu önemsemek gerek.
Hakkında bundan sonrası için hayırlısı olsun inşalalh snei çok mutlu edecek birisi çıkar karşına.

ne güzel aci cekmiyorsun ve sevmiyorsun... geri dön dese dönmezsin gibi geliyor. dönme sakin. bi iliskiyi bi defa bitirirsen bitmistir. bi sans daha verirsen tekrar bitmeye mahkum... ama bi sans daha vermek isterim dersende cok düsün ve zamana birak herseyi. acele etme. yasin daha cok kücük. benim hata yapmaya basladigim yasdasin.

Geri dönmekmi, aslaaa ! onun gibi birine geri dönersem hayatım mahfolur benim, zaten 2 yıl yeterinde mahfoldu aynı hatayı yapıcak kadar aptallaşmam.

İşte buna sevindim.
Önümüze çıkan pürüzler zaten olmaması gerektiğini gösteriyor bariz bizlere bunu önemsemek gerek.
Hakkında bundan sonrası için hayırlısı olsun inşalalh snei çok mutlu edecek birisi çıkar karşına.

Çok teşekkür ederim :) umarım öyle biri olurda size mutlu haberlerimi yazarım :)

18 yaşındayım küçücükken bi hata yapıp nişanlanmıştım.
Garip olan bişey yok herşey normal. Kız erkekten ayrılır erkek pişman olup geri döner ağlar klasik seneryo :1:

26 değil miydin canım? Konuları mı karıştırdım?:44:

ya sen 2 yillik nisanlimdan diyorsun diger konunda yaklasik 1 ay önce tanistik diyorsun..3 ay önce nisani attim diyorsum 1 ay önce yani nisandan 2 ay sonra 1 aydir tanidign adama asik oluyorsun,18 yasindasn filan filan

bu kisi farkli kisi mi?

Son düzenleme:
bu resim cok güzel anlatiyor ayriligi bence dogruluk payida var :D $ayrildiktan sonra.webp

Maşallah bu yaşta nişanlılık hem de 2 yıl demek ki 16 yasında idin...Neyse ilişki trafigin gerçekten çok yogun bilmiyorum okuyor musun ama derslerine zaman ayırsan iyi olur

18 yasında ki bir genç kıza göre fazla şey yaşamış görmüş geçirmişsin.

eski konunu okurken Allahın sevgili kuluymuşsun kurtulmuşsun diye düşünmüştüm kanma sakın ağlamalarına sen barışınca eski haline yine dönecektr küfürler,vurmalar,hakaretler,kıskançlıklar herşeye sil baştan başla mak istemezsin herhalde değil mi?

ya sen 2 yillik nisanlimdan diyorsun diger konunda yaklasik 1 ay önce tanistik diyorsun..3 ay önce nisani attim diyorsum 1 ay önce yani nisandan 2 ay sonra 1 aydir tanidign adama asik oluyorsun,18 yasindasn filan filan

bu kisi farkli kisi mi?

Yazdıklarınızdan hiç bişey anlamadım. Evet bu kişi farklı biri 1 ay önce tanıdığım adamla ayrıldık, 2 yıllık nişanlımlada 3 ay önce falan ayrıldık sanırım.

Back
X