Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Valla basliktan baban sevgilini öldürmüş de dua istiyorsun sandim. Ne biçim başlık ki o? Babam ve ben yazabilirdin...
kısııtlama yok suan sadece konusmuuortepki vermesi normal canım, sevgiline anlattın mı ne diyor? eğer evlenmek istiyorsanız babana güzelce sevgilinin tanışmak istediğini söyleyebilirsin tabi okuyup okumadığını ve evlilik için ne düşünüyorsunuz bilmiyorum yani bunun zamanı için çünkü henüz yaşlarınızda erken gibi görünüyor. yok şimdi böyle bir niyetiniz yoksa da biraz zor zamanlar geçirebilirsin baban böyle sinirle kalmaz sana da güveni sarsıldı artık davranışlarını takip eder annene baskı yapar sevgilin var diye yaşamında kısıtlanabilirsin
benim babamda dindar hacca gitti eşiyle ama o da görse telefonumda böyle şeyleri sinirle karşılar biliyorum sorunlarda yaşarım ama niyet ciddiyse sevgilin tanışayım babanla kesinleşsin artık bir söz nişan yapalım niyeti varsa babana bunu anlattığınızda hoş karşılayacaktır annen tatlı dille anlatabilir.belki de öyle demeni bekliyor bile olabilir diğer türlü kızım erkek arkadaşı var konuşuyor gizli gizli der aynı sinirini devam ettirir bana böyle geliyorkısııtlama yok suan sadece konusmuuorsevgilime soyledim konusayım dedi ben istemedim babam cunku o sinirie demedik bırqkmaz ona..
1.si 7 aylık bir ilişki daha çok tazeMerhabalar. 7 aylık bir iliskim var ve ilk iliskim :) 20 yasında bir genc kızım. Sevgilimle aynı yastayız. Babam dindar , evlenmemi istemez asla. Sevgilimi bilmiyordu bi tek annem biliyordu. 2 gun once ben uyurken babam teli karıstırmıs resimlerimizi mesajlarımızı gormus. Sabah beni yanına cagırdı resimleri pcden actı bunlar ne yazıklar olsun sana giibisinden laflar soyledi ayrılcaksın dedi. birbirimizi cok seviyoruz. Suan babam benimle konusmuyor annemede küsmus bana soylemedin uyuttun beni diye. Ne yapmalıyım.asırı sinirli ve konusmuuor :'( yardım edin .
evet telefonumu almadı yani elime.konusmak.icin fırsat verdi. Sadece konusmuyor. Ben calısıtorum.aoftende uni okuyorum oda uni okuyor. Biraz siniri gecse de konusabilsem1.si 7 aylık bir ilişki daha çok taze
2.si aynı yaşlardasınız ve henüz yaşınız 20, sevgiliniz meslek sahibi mi okuyor mu askerliğini hangi ara yapacak vs bir sürü teferruatı var...
3.sü babanız telefonunuzu kurcalamaya kadar gitmiş bir yerlerden bir şeyler duymuş demek ki...
bir de babam evlenmemi istemez asla diye bir şey yok bu yaşlarda istememesi gayet normal ister dinine bağlı olsun ister olmasın ama yaşınız henüz çok genç bu yüzden istemiyordur....
şuan bir şey yapma sinirinin geçmesini bekle, babana daha önce söz verdin mi okuluna devam edecek misin hayatınız ile ilgili planlarınız mı var bilmiyorum ama babanızın oldukça gücüne gittiği belli...
eğer daha çok sert mizaclı bir baba olsaydı telefonunuzu alır odaya kapatır size hayatı zindan ederdi, şuan sevgilinizle görüştüğünüze göre hiçbir sıkıntı yok babanızla iletişimsizlik dışında bu yüzden biraz sabır... baban seninle konuşursa anlatırsın tatlı dille, biliyorum henüz çok erken ama doğru kişiler olduğumuzu düşünüyoruz ve ciddiyiz... ailemize söz gelmesini istemiyorsan ya biraz bize müsade et hem aileler hem de biz birbirimizi daha iyi tanıyabilmemiz için ya da söz nişan yapalım adı koyulsun gibilerinden.
Konusmaya calısmıs anneme bagırmıs nası beni ayakta uyuttunuz nası haberin oldugu haldw bana demessin diye kızmısben babanizin tepkisini normal karsilamadim acikcasi. ne demek yaziklar olsun sana demek, yok ayrilacaksin demek, ne demek telefon kurcalamak, bilgisayardan resimlere bakmak falan ya ayiptir. ebeveynler cocuklarinin bir birey oldugunun farkinda degiller. 20 yasinda tabi ki sevgilin olabilir. bazen anne babalari anlayamiyorum. anne babalar diye her konuda haklilar diye bir sey yok bence. yapacagin sey annenle konusmak olsun bence annen babani yumusatabilir.
cok abartili tepkiler bunlar. sen de babana karsi sevgilinden ayrilmis gibi yap. kanit birakma. ilerde duzelir nasilsa.Konusmaya calısmıs anneme bagırmıs nası beni ayakta uyuttunuz nası haberin oldugu haldw bana demessin diye kızmısannemlede.konusmuyuor
Ayrıldıgımızı.mi bilsin yani ? Peki ilerde dicek siz ayrılmamısmıydınız yine yalan dedin diyecok abartili tepkiler bunlar. sen de babana karsi sevgilinden ayrilmis gibi yap. kanit birakma. ilerde duzelir nasilsa.