• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dualariniza ihtiyacim var

• Konu Sahibi Konu Sahibi tse
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Saolun cok zor hemde neler çekiyoruz yemek yiyemiyo diye benim bile yiyesim gelmiyor aldim azar azar yiyo
Uzuntu hic yaramaz ona uzuldugunuzu belli etmeyin benim de kanser hastasi bir yakinim vardi valla yemek yiyerek ve yuksek moralle kurtuldu

Babama akciger kanseri teshisi konulmuştu adi bile ne kadar ürkütücü ..Ates düştüğü yeri yakıyor canim babam ağrılardan duramıyor .Yara büyümüş pet filmi istediler sonuc çıkmış umarım sicramamıştır kötü degildir. 1 haftadiri 5 yas yaslandim Ogleden sonra gidip alacağım Allahim yardim etsin bizede temiz çıksın nolur dua edin Allah yüzümuze baksin babami bize bagışlasın dualariniza ihtiyacm var
Rabbim şifa versin inşallah

Allah yardimciniz olsun insallah bu zor gunleri atlatirsiniz.

ALLAH acil şifalar versin . ALLAH yardımcınız olsun. inşALLAH sıçramamıstır .

Allahım ınsallah sonuclarınız temız cıkar ınsallah yuregını ferah tut

Babama akciger kanseri teshisi konulmuştu adi bile ne kadar ürkütücü ..Ates düştüğü yeri yakıyor canim babam ağrılardan duramıyor .Yara büyümüş pet filmi istediler sonuc çıkmış umarım sicramamıştır kötü degildir. 1 haftadiri 5 yas yaslandim Ogleden sonra gidip alacağım Allahim yardim etsin bizede temiz çıksın nolur dua edin Allah yüzümuze baksin babami bize bagışlasın dualariniza ihtiyacm var
Dualarım sizinle canım Allah yardımcınız olsun.

Benim babam da kucuk hucreli akciger kanseri.malesef ogrendigimizde son evredeymis.1 seneyi iyi kotu devirdik.cok fazla yere sicramis artk bilinci bir gidiyor bi geliyor.halisinasyonlar goruyor.hastanedeyiz artk malesef terminal doneme girdi babam.bir evladn gozunun onunde babasinin erimesi acı cekmesi ne kadar zormus.allaha sukur hastanede agrilarini kesebiliyorlar.ama karacigeri sismeye basladi.allahım artk cekmesin babam.herkese cok gecms olsun

Back
X