Dualariniza ihtiyacımız var. Oğlum icin ...

Muzur eski uyelerdensin anlayışlı bi kadın olduğunu da biliyorum. Canı çok yanıyor suan endişeli ve korkuyor. Anne olarak da çok normal. Cinsiyet ayrımı yaptığını düşünmüyorum. Kız olsa daha az uzulmeyecekti bence.. ben çok üzüldüm üyeye gerçekten canı gönülden diliyorum Allah bebeğini esirgesin. Çok duygusalim zaten.. çok etkilendim

@Puxhu ben de etkilendim ve çok üzüldüm
iyi niyetlerimi de ilettim
ama ben o yazıyı üyeyi eleştirmek için yazmadım
gerçekten çözümün bu olduğunu düşündüğüm için yazdım, böyle olursa Allah yolunu açar diye düşündüğüm için yazdım
açık açık yazamıyorum, çünkü dini konulara girmek yasak

özel mesajla yazacaktım ama kapalıymış özel mesajların

Ben senin de niyetinin kalp kırmak olmadığını anladım zaten.

Daha 5 aylık karın yapın geniştir çıkmamamsı normal ben o zamanda eski pantolonumu giyiordum eşim zorla hamile pantolonu almıştı bana ağlamıştım kocaman bu bol diye sonrakii ayda bol bol dua etmiştim iyiki aldın diye.
Teyzem 7 aylıkkken karnı belli olmuyormuş gondola binmiş korkmuş ta :)
Masallah çok da saglıklı genç kız oldu.
Oğlunda halay başı çekti aynen hiç sakınmadı hatta kadın son dogumunda anesteziye sigara içip girdi(Önerilmez)
Maşallah çocukları büyüdü hepsi de çok saglıklı sigara içtiginde bronşit var tek.
Üzmeyin bebeginiz hissediyor kitap okuyun ona günlük konuşun sohbet edin sakinleştirici müzikler dinletin.

Korkma Allah yardım eder. . Duymamis gibi saymak çok zor ama bunu yapmalısın. Erken doğum riskim vardı. 25. Haftadan itibaren. Erken doğum nedir deseler bana işte 1 2 hafta önce suyum gelecek bebeğim doğacak derdim. . Doktorum sürekli temkinli olmamı söyledi. . Dikkat ettim mi evet ettim. Ama benim tahmin ettiğim erken doğumla yaşadığım erken doğum çok farkliydi. 34 haftalikken acil sezaryen yapıldı. Hastaneye gittiğimde kalp atışları çok yavasti duracak gibiydi neredeyse. Apar topar ameliyathaneye girdim. Bebeğimin boynuna kordon dolanmisti. Kuvezde bile kalmadı. Kilosu herseyi çok normal doğdu. Bunu neden anlattım Allah in dediği olur. Hastaneye 1 gün geç gitsem Bebeğimi kaybedebilirdim. Yaşaması gerekiyormuş ki erken farkedildi. . Allah a bırak.. tedbirini de al cnm

Allah'ım sana bağışlamış melegini :KK200: inanki okurken sonu kotu bitecek diye kalbim pir pir etti. Ama Maşallah hersey i normal sağlıklı ve zamanında bi doğu m yapmışsın. Umarım bizde sizin gibi güçlü olabiliriz. Teşekkür ederim. Bana kendi mucizeni anlattın:KK200:

Arkadaşlar geceniz güzel olsun..

Yine ben yine ben yine ben...

Ama bu sefer anlatacak birseyimm yok. Sizlerden dua istemek dışında bi amacım da yok.

Cumartesi Dr gittik. Kızım olacak sanıyordum ama meleğim erkekmis. Bu habere sevinemedim bile. Oğlumun kalbi zayıf atiyormus :KK43:zaten kesede kanamamiz var. Öğrendiğim günden beri kanama var. Gelişimi geriden geliyor demişti Dr ama cumartesi günü gelişimi iyi dedi. Sakat dogma riski yüksek dedi ::KK43:2li test iyi çıkmadı. 3lu ye girmedim. Girmek ve kendimi ve bebeğimi tehlikeye atmak istemedim stres yaparak. Yarın 4boyutlu Ultrasyonla bakacak Dr. Ve elimden hicbirsey gellmiyir. Ne yapicam hiçbir fikrim yookkkk :KK43: daha önce 1defa düşük yasadim ve acısı hala içimde geçmedi. Şimdi ise bebeğim bu kadar büyümüşken kaybetmeye dayanamam :KK43:kahroluyorum aylardır. Sizlerden tek bir ricam tek bir dileğim var.

beni tanimasanizda sizden bebeğim icin dua istiyorum. İçinizden nasıl gelirse. Güzel dileklerinize çok ihtiyacımız var. Yeri göğü YARADAN ALLAH bizleri duyar elbet.

Oglum olacağı icin mutluyum ama sevinemiyorum bile :KK43:

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin, hayırlı sağlıklı haberlerini alırsın inşallah tez zamanda..ne olur içini ferah tut, moral de çok önemli iyi düşün iyi olsun... Hepimiz senin için dua edeceğiz emin ol..

Daha 5 aylık karın yapın geniştir çıkmamamsı normal ben o zamanda eski pantolonumu giyiordum eşim zorla hamile pantolonu almıştı bana ağlamıştım kocaman bu bol diye sonrakii ayda bol bol dua etmiştim iyiki aldın diye.
Teyzem 7 aylıkkken karnı belli olmuyormuş gondola binmiş korkmuş ta :)
Masallah çok da saglıklı genç kız oldu.
Oğlunda halay başı çekti aynen hiç sakınmadı hatta kadın son dogumunda anesteziye sigara içip girdi(Önerilmez)
Maşallah çocukları büyüdü hepsi de çok saglıklı sigara içtiginde bronşit var tek.
Üzmeyin bebeginiz hissediyor kitap okuyun ona günlük konuşun sohbet edin sakinleştirici müzikler dinletin.

Biz o kadar hareketli değiliz. Ben korkuyorum birsey olacak diye. Biliyorum herkeste ayni olmuyor karin büyüklüğü ama insan kendinde bi eksik arıyor. 10 gun önceye kadar hala kusuyorduk. Yediklerim mümkün değil durmuyor du. Ya gece kusturdu yada sabah kahvaltıdan sonra. Acaba iyi beslenemedi mi.

Allah'ım sana bağışlamış melegini :KK200: inanki okurken sonu kotu bitecek diye kalbim pir pir etti. Ama Maşallah hersey i normal sağlıklı ve zamanında bi doğu m yapmışsın. Umarım bizde sizin gibi güçlü olabiliriz. Teşekkür ederim. Bana kendi mucizeni anlattın:KK200:

Iste sana bukadar üzme kendini diyorum ki gerçekten üzme henüz ortada bişey yok ve bebeğin çok şükür ki yaşıyor. . Bak benim oğlumun sorunu yoktu hamileligim çok iyi geçiyordu bilemezdik boynuna kordon dolanip nefessiz kalacağını. Senin de mucizen inşallah sağlıklı gelir. .

Biz o kadar hareketli değiliz. Ben korkuyorum birsey olacak diye. Biliyorum herkeste ayni olmuyor karin büyüklüğü ama insan kendinde bi eksik arıyor. 10 gun önceye kadar hala kusuyorduk. Yediklerim mümkün değil durmuyor du. Ya gece kusturdu yada sabah kahvaltıdan sonra. Acaba iyi beslenemedi mi.
Yok canım kendinizde de kusur aramayın kaldı ki hiç umursamadan alkol alan uyusturucu kullanan dogurup sokaga atanlar varken.
Görümcem 9 ay yemek yiyemedi hiç bir sorun yok bebekte bir şekilde besleniyor o merak etmeyin.

Allah sağlıkla kucağına almak nasip etsin, hayırlı sağlıklı haberlerini alırsın inşallah tez zamanda..ne olur içini ferah tut, moral de çok önemli iyi düşün iyi olsun... Hepimiz senin için dua edeceğiz emin ol..
Bende sizler icin dua ediyorum. Kadınların birbirini anladığı tek konu bu sanırım. Allah'ım hepimize meleklerimizi kucağımıza almayi nasip eder Insallahhhh. :KK200:

Rabbim o yavrucagi size bagislasin inşallah. Sağ salim kavuşursunuz evladiniza . Allah yardımcınız olsun , sabır versin .
Aminnnnn . Sağolun hepiniz. Iyiki varsiniz ya. Hicbirinizi belki asla goremicem ama emin olun unutmicam da. Insallah o günleri gorebilirsek dogumdan sonrada muhakkak yine yazacağım .

Yok canım kendinizde de kusur aramayın kaldı ki hiç umursamadan alkol alan uyusturucu kullanan dogurup sokaga atanlar varken.
Görümcem 9 ay yemek yiyemedi hiç bir sorun yok bebekte bir şekilde besleniyor o merak etmeyin.
Annem de öyle diyor. Sen istediğin kadar çok yada az ye. O bir kasık anca alıyor ama alıyor diyor. Tabi bu anne söylemi. Tıbben bisey yok ama yine de çok zorluyorum kendimi. Sofradan kaç defa koşa koşa tuvalete yetişmeye çalıştığımı biliyorum. Hala da bulaniyor midem ama artık alismaktan midir nedir kendimi tutmaya çalışıyorum. Nitekim tutuyorum da

Ya biliyor musunuz. Şuan o kadar rahatladı ki içim. Hani insanin kendini yalnız hissetmemesi o kadar güzel ki. Bana o kadar güç verdiniz ki. Insallah yarın Dr a daha güçlü gideceğiz. Hepinize çok teşekkür ediyoruz melegimle. Ben yazılarınızı içimden okurken ben inanıyorum ki melegimde duydu yazdıklarınızı. Ve ben inanıyorum ki sizlerden aldığı gucle "önce Allah'tan Tabiki" yarın insallah Dr bize kalbi gayet iyi dicek. Ben kanamayı veya testin kotu çıkmasını inanın hiç dert etmiyorum. Var. Etrafımızda anne karnında veya doğum sırasında sakat olan birçok çocuk var. Ama aileleri onlara nasıl sevgiyle bakıyor ben görüyorum. İllaki zor illaki çok zoooorr. Ama Hersey Allah'tan gelir. Ben melegimi her ne olursa olsun dunyaya getirmek sevgimi hissettirmek istiyorum . Dediğiniz gibi dedi veren Allah dermanı da verir. Hepinize tekrar tekrar çok teşekkür ediyoruz. Yorumlar arasında göremediğim bi yorum varsa da af ola. Yazan ve gönlünü bize açan bize dua eden bütün kardeslerime, ablalarima,akranlarima iyi geceler diliyorum. Insallah yarın sizlerle güzel şeyler paylaşacağız. :KK200::anneadayı::KK200::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Çok evvel bir haberde denk gelmiştim, bir aileye doğacak bebeklerinin down sendromlu olacağı kesin bir dille söylenmiş, yapılan tüm tetkiklerde bu teşhisi doğruluyormuş ama bebek çok sağlıklı doğmuş, bazen hayatta böyle mucizeler de oluyor, dilerim sizin bebeğiniz içinde bir mucize olur, dilerim yavrunuz size sımsıkı tutunur ve sağlıklı bir şekilde doğar.
Doktorunuzun söylediklerini dikkate alın ama strese de girmeyin, bazen bazı şeyler bizim elimizde değildir çünkü.

Canim Allahim melegini korusun saglikla kucagina almayi nasip etsn ins. Ben kisaca sana kendi yasadiklarimi anlatmak istiyorum. Ben aguatos ayinda dogum yaptim. Kizim oldu cok sükür. 9 haftalik hamileyken doktorum biseylerden süphelendi bebekle alakali, bu yüzden hastanede muayene olmami istedi. Oraya gittigimizde bebegimize #hidropsfetalis teshisi kondu. Bunu duymak bizim icn zordu ama sabirli olmaya calistim. Allaha sigindim. Elimi karnima koydum dua ettim, salevat getirdim, senin gibi dualar istedim cevremden. Doktor cok umut vermedigi halde hamileyken yine durumlar iyiye gittigine dair güzel haberler aldik bi süre sonra cok sükür ve sonunda da cok sükür aldik saglikla kucagimiza. Benim yasadiklarim ins sana umut olsun. Ben kendi kendime dedim ki son ana kadar kaybetmicem unudumu, kucagima alana kadar beklicem doktorlar ne derse desin ben Allaha güvenicem. Test yaptirmadik, sadece kapsamli ultrasonlar yapildi. Ve ben yine kendimi olumsuz seylere hazirlamaya calistim olurda olumsuz sonuclanirsa diye. Yasadiklarim hayata bakis acimi degistirdi, güclendirdi beni sanki. Bir imtihandan gectik ailece. Yasadigimiz hicbirsey bosuna degil cnm sende güzel düsünmeye calis. Ins sonu da güzel olur bu yolculugunuzun.

Ben zaten doktorun dediği tek bir şeyi duyuyorum. Kalbi zayıf dedi .. Aileme belli etmemek icin çok ugrasiyorum ama iyi değilim. Çıkar yol bulamadım. Buraya yazmak istedim. Uyku bile tutmuyor. Ne gelirse Allah'tan gelir tabi ama elim kolum bağlı kahroluyorum artikkk
Çok haklısın, kolay mı sen daha kollarına bebeğini almadan dertleniyorsun, anne olmuşsun canım sen.
İnş. Bebeğinden güzel haberler alacaksın, ne yanlış teşhisler biliyoruz, kesin sorulu olacak denilen bebekler taş gibi sağlam çıkıyor maşallah. Allahım yardımcın olsun. O güçlü tekmelerini hissediyorsan gerisi de gelir inş.

Bebeğinizin inşAllahhhh cok iyi oldugunun haberini duyurursunuz bize. benım iki yengeminde cocuklarına engelli olabilr dedi şimdi sapasağlam iki tane paşamız var cok şükür❣ inşAllahh bebeginizi sağsalim kucagınıza almayı nasip etsin yüce Rabb'im. AMİNNNNNNN❣

Back
X