Dualariniza ihtiyacımız var. Oğlum icin ...

Amiiiiinnnnnnnnnnn cookk aminnnnn ..

Hissediyor ya. Minicik ayaklarıyla tekmelerini bile hissediyorum :KK43:
Onun o minicik ayaklarını yerim. Sen dik dur kendini üzme ona da iyi gelmez sana da. Başka bi doktora gittin mi ? Gitmediysen git mutlaka bence. Lütfen kalbini ferah tut inşallah herşey iyi olur herşey gönlünce olur. Ama testlerini aksatma bence tek doktorla da yetinme ben yine burda okumuştum birine bebeğin kalbi atmıyo alalım demişler başka doktora gittiğinde hiç bi sıkıntı olmadığı ortaya çıkmış. Bende hamileliğimi ilk öğrendiğimde ilk gittiğim doktor bebeğin çok aşağıda olduğunu ve doğru yerde olmadığını filan söylemişti hatta kanaman oldu mu diye sorup başka bişey söylemeyip oldukça panik olmama sebep olmuştu. Hemen aynı gün başka bi doktora gittim ve hiç bi sıkıntı olmadığını bebeğin yerinin bu kadar erken anlaşılamayacağını söyledi ilk doktorun dediğine oldukça şaşırdı. Tek doktorla kalma sakın nolur. Allah bebeğini sana bağışlasın inşallah güzel haberlerini almayı nasip etsin

Allah yardım etsin ve sağ sağlim evladınızı kucağınıza alın inşallah. o 2 li testlerde yanılma payı mutlaka var. inşallah herşey yolunda gider. Rabbim doğacak çocuğunuzu size bağışlasın.

Arkadaşlar geceniz güzel olsun..

Yine ben yine ben yine ben...

Ama bu sefer anlatacak birseyimm yok. Sizlerden dua istemek dışında bi amacım da yok.

Cumartesi Dr gittik. Kızım olacak sanıyordum ama meleğim erkekmis. Bu habere sevinemedim bile. Oğlumun kalbi zayıf atiyormus :KK43:zaten kesede kanamamiz var. Öğrendiğim günden beri kanama var. Gelişimi geriden geliyor demişti Dr ama cumartesi günü gelişimi iyi dedi. Sakat dogma riski yüksek dedi ::KK43:2li test iyi çıkmadı. 3lu ye girmedim. Girmek ve kendimi ve bebeğimi tehlikeye atmak istemedim stres yaparak. Yarın 4boyutlu Ultrasyonla bakacak Dr. Ve elimden hicbirsey gellmiyir. Ne yapicam hiçbir fikrim yookkkk :KK43: daha önce 1defa düşük yasadim ve acısı hala içimde geçmedi. Şimdi ise bebeğim bu kadar büyümüşken kaybetmeye dayanamam :KK43:kahroluyorum aylardır. Sizlerden tek bir ricam tek bir dileğim var.

beni tanimasanizda sizden bebeğim icin dua istiyorum. İçinizden nasıl gelirse. Güzel dileklerinize çok ihtiyacımız var. Yeri göğü YARADAN ALLAH bizleri duyar elbet.

Oglum olacağı icin mutluyum ama sevinemiyorum bile :KK43:
İnşallah iyi çıkar sonucu meleğinin. Sağlıkla kavuşun birbirinize İnşallah

Allah Şafi ismiyle şifa versin inşallah sağ Salim kucaklamak nasip etsin

Ama bu sefer anlatacak birseyimm yok. Sizlerden dua istemek dışında bi amacım da yok.

Cumartesi Dr gittik. Kızım olacak sanıyordum ama meleğim erkekmis. Bu habere sevinemedim bile. Oğlumun kalbi zayıf atiyormus :KK43:zaten kesede kanamamiz var. Öğrendiğim günden beri kanama var. Gelişimi geriden geliyor demişti Dr ama cumartesi günü gelişimi iyi dedi. Sakat dogma riski yüksek dedi ::KK43:2li test iyi çıkmadı. 3lu ye girmedim. Girmek ve kendimi ve bebeğimi tehlikeye atmak istemedim stres yaparak. Yarın 4boyutlu Ultrasyonla bakacak Dr. Ve elimden hicbirsey gellmiyir. Ne yapicam hiçbir fikrim yookkkk :KK43: daha önce 1defa düşük yasadim ve acısı hala içimde geçmedi. Şimdi ise bebeğim bu kadar büyümüşken kaybetmeye dayanamam :KK43:kahroluyorum aylardır. Sizlerden tek bir ricam tek bir dileğim var.

beni tanimasanizda sizden bebeğim icin dua istiyorum. İçinizden nasıl gelirse. Güzel dileklerinize çok ihtiyacımız var. Yeri göğü YARADAN ALLAH bizleri duyar elbet.

Sağlıklı sihatli gelişimi tam uzuvlari yerinde bisekilde doğmasını dilerim canım takdiri ilahi allaha dua et cnm

Rabbim şifalar versin inşallah sağsalim kucağına almak nasip etsin hiç umutsuzluğa kapılma rabbime emanet meleklerimiz

Canım benim inanki gözlerim doldu..Çünkü Ben de 11haftalık bebegimi kaybettim.Allah seninkine ömür versin.Biseycik olmasın bebeğine.Rabbim Eş Şafi ismi hurmetine acil sifalar versin.

Canım ❤️ Dua etmekten sakın vazgeçme... Benimde dualarımdasın bundan sonra... Allahım inşaAllah şifasını versin ...

Bir ay kadar once kaybettim yavrumu kalbi durdugu icin. Guya riskli haftaları gecmistik biz de. Dilerim allah kimseye yasatmasin. Konunu okurken gozlerim doldu. Dualarim seninle. Insallah bebegin sapasaglam dogar...

Allahım yavrunuzu sağlıklı bir şekilde kucaginiza almayı nasip etsin.sağlıkla vaktinde dogsun insallah. Sağlıklı, hayırlı, mutlu ve uzuun bir omru olsun bebeğinizin.

Benim bi arkadaşımın bütün testleri olumsuz çıkmıştı bi kaç doktora gittiler.. hatta başka şehirlere gittiler yine sonuçlar olumsuzdu. Kesin sakat doğacak omurgası oluşmuyor falan dediler.. arkadaşımın kocası dahil ailesinden herkes aldır çocuğu bakamazsın die baskı yaptılar.. o da; eğer baskılara dayanamayıp çocuğumu aldırırsam allah benim de o masada canımı alsın die dua ederdi.. neyse aldırmadı ve Bebek sapasağlam doğdu.. doktorlar çok şaşırdı ve sadece ciğerlerin biraz problem var koşucu,yüzücü,vs olmaz dediler Allah’a şükür ki çocuk şuan 4 yaşında ve sapasağlam hiç kimseden farkı yok...diyeceğim şu ki sabredin mevlam neylerse güzel eyler

Allahtan umit kesilmez. Bundan 2 ay once bir arkadasim dogum yapti onada drlar down sendromu demisti ama cok sukur bebisi saglikli geldi dunyaya. Allah sifa versin insallah saglikla kucagina alirsiniz.

Allah yardimciniz olsun insallah saglikli sihhatli kucaginiza alirsiniz esimde bende sizin icin dua ediyoruz simdi bende hamileyim birbirlerini tanimayan insanlarin sadece musluman kardesi oldugu icin dua etmesi daha cok gecerliymis sende bana dua edersen sevinirim hakkımızda hayırlısı olsun.

Sağlıkla alın kucağınıza. Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın,çok zor bir durum. İnşallah güzel haberler alırsınız.

Allahım size ve bebeginize şifa versin sağlıkla alın kucağınıza inşallah hiçbirşey çıkmazda sağ salim kavuşursunuz yavrunuza

Back
X