Dualariniza ihtiyacımız var. Oğlum icin ...

Canım o testler her zaman doğru çıkmayabiliyor üzülme lütfen güzel şeyler düşün hiç olumsuz bişey düşünme vardır bi çaresi öyle bile olsa, dua ediyorum sizin için Allah yardımcın olsun

Ya ben ne dicemi bilemiyorum. Benimle yaşadıklarını paylaşan guzel insan; insallah benimde mucizem olur senin gibi . insallah kalan haftalarimizda sağlıklı bir süreç geçiririz ve ben burda melegimin 40i çıktıktan sonra resimlerini de paylasirim sizlerle.

Eşiyle beraber benim meleğim icin dua eden güzel gönüllü çift. Dilerim ki yavrunuza sağ salim kavuşursunuz.

Ve diğer bütün ablalarim kardeşlerim. Hepinize verdiğiniz güç icin teşekkür ediyoruz :)

Şimdi sizlerle paylaşmak istediklerim var.

Bugün analiz merkezine gittik. 4 boyutlu Ultrasyonla la ayrinliti bir şekilde baktı Dr melegime :)
Kafama takılan ne kadar soru varsa hepsini tek tek sordum.

Kesede ki kanamadan başlamak istiyorum.
Dr kesede kanama yok. Yani vardıysa bile artık yok icin rahat olsun, sıkıntılı birsey görmüyorum dedi - dünyalar benim sadece benim benim benim olduuuu

Cinsiyetimize yeniden baktı :) monitör bana dönük değildi o an ama Eşime aynen söyle dedi - bu gördüğün şey "oğlunun fazlalığı "

Sonra kalp atislarini sordum - Dr merak etme kalp atışları normal . ben bi sıkıntı göremiyorum. Ama eko ya girmende fayda var. Kalp cerrahi daha net şeyler söyler dedi.

Immmm. Aklıma gelmiyor bak şimdi. Havalarda ucuyorum resmen

Şey,

Hah bana tarama testlerini sordu nasıl çıktı diye. Bende 2li kotu çıktı dedim
3lüyü sordu ,bende o testi yaptirmadim hocam dedim.
Oradaki rakamlar sadece canımı sıkıyor, ve strese girmeme sebep oluyor dedim.

Ama böyle de doğuran a kadar içinde şüphe olacak dedi. Bende Allah'tan ötesi varmi ki hocam dedim. YOK dedi...

Ellerini yüzünü gösterdi. Nasılda büyümüş bi görseniz. Hani içim bi tuhaf oldu. O önce Allah’ın sonrada benim meleğim . ben ANNESIYIM.. Hala inanamıyorum biliyor musunuz.

Dr kilo almamissin ama dedi. Bende hocam 10-15 gun önceye kadar mütemadiyen kusturdu dedim.

Ve buna rağmen melegimin kilosuuuuuu

279 gr.

19+5gunluk olmasına rağmen yasitlarina nazaran 40 gr daha ağır dediiiij

Arkadaşlar uzun oldu biliyorum ama içim içime sığmıyor.

Allah'ım hepinizden RAZI OLSUN. guzel dilekleriniz bana o kadar iyi geldi ki . Allah'ım hepinizin yavrusunu sizlere bagislasin.

Resimde eklicem

Ve ben bugün ilk defa melegimin kalp atislarini duydum.

Duyduğum bütün seslerden daha güzeldi. Dr sesi açtıktan sonra ben o an ne olduğunu anlayamadım zaten. Ağlamaya başladım , eşim bi yandan bana destek olmaya çalışıyor bi yandan heyecandan ne yaptığını bilmiyor. Dr bırak ağlasın açılsın. Hormonları na söz geciremiyor şuan dedi. Ama ben zaten o an orda değildim

yazini okurken mutluluktan gözlerim doldu. umarim hergünün böyle güzel gecer. hep icini ferah tut olurmu her gece uyumadan senin icinde bol bol dua edicem. InsAllah Rabbim bebegine saglikla kavuayi nasip etsin. ona her baktiginda benim oldugu gibi icin kipir kipir olsun.

Ben hala burda değilim. Resimlere bakıp bakıp şükürler ediyorum :) Uzuntume ortak oldunuz, bende mutluluguma ortak olun istedim. Heyecanımı maruz görün görgüsüz gibi resim attım ama napiyim içim içime sığmıyor kiiii :)

BEN ANNELİĞİ BUGÜN KALP ATİSLARİNİ DUYDUĞUMDA ANLADIM .. Keşke hep duyabilsem. Artık bi dahaki sefere

Cnm Rabbim acil şifalar versin inşallah. İnşallah yarın güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın. Senin ve bebeğin için bol bol dua edicem. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin meleğini.

Kesinlikle duyulan en güzel ses o kalp atışları. Cnm çok sevindim güzel haberlerine. İlk yazını okudum bu yazılarını sonradan gördüm. Rabbim sağlıklı hayırlı bi şekilde kucağına almanı nasip etsin

Orda yarın dediğim bugundu aslında: ) 9.sayfada resimler ve bugünün özeti var :) teşekkür ediyoruz ablası

ne görgüsüzlügü bu gurulu anne adayi olmak :). bende senin gibiydim merak etme her an doya doya yasa. kimseyi düsünme. hep mutlu ol ins. cok güzel ya. böyle anlarda keske yaninda olsamda beraber sevinsek diyorum

ne görgüsüzlügü bu gurulu anne adayi olmak :). bende senin gibiydim merak etme her an doya doya yasa. kimseyi düsünme. hep mutlu ol ins. cok güzel ya. böyle anlarda keske yaninda olsamda beraber sevinsek diyorum

Yalnız değildim merak etme. Hepinizin dualariyla gittik kontrole. Ben sizlere içimdeki mutluluk sevinci ne yazarsam yazayım anlatamam :) teşekkür ediyoruz ablası

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…