- 13 Nisan 2010
- 2.787
- 2.984
- 373
- Konu Sahibi Tirilaylaylom
-
yazini okurken mutluluktan gözlerim doldu. umarim hergünün böyle güzel gecer. hep icini ferah tut olurmu her gece uyumadan senin icinde bol bol dua edicem. InsAllah Rabbim bebegine saglikla kavuayi nasip etsin. ona her baktiginda benim oldugu gibi icin kipir kipir olsun.
Hayirli olsun :) Guzel haberlerine sevindim
Ve ben bugün ilk defa melegimin kalp atislarini duydum.
Duyduğum bütün seslerden daha güzeldi. Dr sesi açtıktan sonra ben o an ne olduğunu anlayamadım zaten. Ağlamaya başladım , eşim bi yandan bana destek olmaya çalışıyor bi yandan heyecandan ne yaptığını bilmiyor. Dr bırak ağlasın açılsın. Hormonları na söz geciremiyor şuan dedi. Ama ben zaten o an orda değildim
Cnm Rabbim acil şifalar versin inşallah. İnşallah yarın güzel haberler alırsın ve bizimle paylaşırsın. Senin ve bebeğin için bol bol dua edicem. Rabbim sağlıklı hayırlı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin meleğini.
Ben hala burda değilim. Resimlere bakıp bakıp şükürler ediyorum :) Uzuntume ortak oldunuz, bende mutluluguma ortak olun istedim. Heyecanımı maruz görün görgüsüz gibi resim attım ama napiyim içim içime sığmıyor kiiii :)
BEN ANNELİĞİ BUGÜN KALP ATİSLARİNİ DUYDUĞUMDA ANLADIM .. Keşke hep duyabilsem. Artık bi dahaki sefere
Amiiinnnn. Yolun yarısı bitti kaldı yarısı. Şuan sana cevap verirken sıpa içerde tekme atıyorBu korkuyu cok iyi biliyorum Allah yardimciniz olsun. Insallah bebeginizi saglikla kucaginiza alirsiniz
ne görgüsüzlügü bu gurulu anne adayi olmak :). bende senin gibiydim merak etme her an doya doya yasa. kimseyi düsünme. hep mutlu ol ins. cok güzel ya. böyle anlarda keske yaninda olsamda beraber sevinsek diyorum
Oyy uzulme annecigim ben saglikla sana kavusacagim diyor annesiAmiiinnnn. Yolun yarısı bitti kaldı yarısı. Şuan sana cevap verirken sıpa içerde tekme atıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?