Dualarınızı esirgemeyin

Cecilion

Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2020
118
288
18
Arkadaşlar babam sağlık çalışanı malesef covid oldu ve hastahanede tedavi görüyor.durumu pek iyi değil.moralim çok bozuk o kadar iyi bir insanki ve hiçbir kronik rahatsızlığı kötü alışkanlığı yok spor yapardı düzenli.çok sevilen biridir çevresinde.herkes çok şaşkın ve üzgün bu duruma gelmesine.neden böyle oldu kabullenemiyorum.keşke Ben hasta olsaydım ölseydim diyorum.ben onun kadar iyi biri değilim.o hep insanların hayatını kurtardı bunları yaşamayı hiç haketmedi.tek istediğim dualarınız elimden başka birşey gelmiyor.Allah hastası olan herkese şifa versin böyle beklemek çok zormuş o kadar pişmanımki keşke daha önce daha iyi bir evlat olsaydım anne babanızın kıymetini bilin.

Allah yardımcınız olsun benim de şuan dedem yoğun bakımda bu hastalık yüzünden. İnşallah babanız bir an önce iyileşip aranıza katılır. Rabbim şifa versin

Allah yardımcınız olsun benim de şuan dedem yoğun bakımda bu hastalık yüzünden. İnşallah babanız bir an önce iyileşip aranıza katılır. Rabbim şifa versin
Amin.İnşallah dedenizde iyileşir elimizden duada başka birşey gelmemesi ne kötü.bu hastalık ne çok can yaktı.

bende sağlık çalışanıyım emin ol baban iyileşecek ve yanına gelicek kendini üzme baban çok şanslı senin gibi onu düşünen bir evlada sahip olduğu için ve sende çok şanslısın böyle bir babaya sahip olduğun için

Allah acil şifalar versin inşallah. Ümidinizi kesmiş gibi konuşuyorsunuz lütfen iyi düşünün iyi olsun
Geçen aylarda bir akrabamız entübedeydi doktorları yapacak pek bişey kalmadı dedikten birkaç gün sonra yoğun bakımdan çıktı 2 hafta sonra da işinin başına döndü. Aynı sevinci yaşamanızı diliyorum

Amin.İnşallah dedenizde iyileşir elimizden duada başka birşey gelmemesi ne kötü.bu hastalık ne çok can yaktı.
Evet sizi çok iyi anlıyorum. Amcami kaybettim aynı şekilde yoğun bakımdan entubeye aldılar ve vefat etti. Dedem yataklı olarak kalırken durumu kötüye gidiyordu oksijeni sürekli düşüyordu. Şimdi yoğun bakıma alınca oksijeni düzelmeye başladı. Sakın ümidinizi kesmeyin, ne olacağı belli olmaz. İnşallah babanız da iyileşir.

Güzel mesajınız için teşekkür ederim.allah sizi ve sevdiklerinizi korusun umarım herkes sağlık çalışanlarının ve ailelerinin ne kadar zor şartlarda olduğunu anlar ve önlemlere daha fazla uyar.

Allah acil şifalar versin inşallah
Umarım en kısa zamanda sağlığına kavuşur

Benim çevremde ki herkes kovidi atlattı, kronik hastalığı olanlar bile
İçinizi ferah tutun

Rabbim acil şifalar versin babanıza ve tüm hastalara.

Insallah baban sağlıkla gelsin. Lütfen o zamanda konu aç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…