dıger kız nerden cıktı yavonada yakın davranıyor demıssın küçüğüm acaba yanlısmı yorumluyoruz dersın hocanın tavırlarını ? yada begenılmek sevılmek herkesın ruhunu oksar ıkıtarafında ılgısı hosunamı gıdıyor bu hocanın?
Kelimeleri tamamlarsanız cümleleriniz anlaşılır.
Belki heyecanla mutluluk arasında acele ile yazıyorsunuz ama biraz özen lütfen.
dıger kız nerden cıktı yavonada yakın davranıyor demıssın küçüğüm acaba yanlısmı yorumluyoruz dersın hocanın tavırlarını ? yada begenılmek sevılmek herkesın ruhunu oksar ıkıtarafında ılgısı hosunamı gıdıyor bu hocanın?
Hadi bakalim diyorum :)
Kuzum ben ne yaptım o maç gecesi :) hani dedim ya hocam maça gidiyordu ben gördüm güldüm oda güldü diye neyse ben eve geldim buna faceden msj attım 'hocam gol attınız umarım :)' diye oda bana 'attık attık :)' yazdı bende 'çok iyi o zaman ama hava çok soğuktu üşümeyin hasta olmayın da bana yeter :)' yazdım oda ':)' yazdı gülücük attı birtek :) kuzum yorumlarınıza ihtiyacım var :))))
canım hocan ona olan ilginin farkında bence ama onun sana karşı bişeyi varmı yokmu o çok anlaşılmıyo açıkçasıama bence ilgisi olsaydısadece gülücük yerine bişeylerde yazardı sohbeti uzatmak için giibi geldi bana..
Tanımaz mıyım seni:))hatırladım konunu canım başka kızada yakın davranıyor demişsin bence sen yine dikkatli davran üzülmeni istemem, yazından anlaşılıyor ne kadar mutlu olduğun senin enerjin bana geçti okurken :)))kalpin pır pır kelebek misali :))umarım hakkında hayırlısı olur:)
çok sevindim tanıdığına burda kimseye kızmıyorum ama bazı arkadaşlar kelimeleri düzgün özenerek yaz dedi saygım sonsuzdur herkese ama affola ben klavyeyi bile görmüyorum heyecan ve mutluluktan :) evet çok mutluyum kelebek gibi kalbim her şey bir başka güzel geliyor artık gözüme aşk bu olsa gerek :) ben olaydan 2 gün sonra o kızı sevgilisi ile gördüm ayrıca hocanın ona yakın davranması derste sürekli onu kaldırma sebebi ise kız 1 sene hazırlık okumuş o yüzden ing bildiği için hoca hep onunla ilgileniyormuş çünkü benim kuzenimde hazırlık okudu hep onu kaldırıyormuş derste hoca zaten kızında sevgilisi var günah aldım galiba ama yukarıda ki arkadaşın dediği gibi son msj attığım da eğer bana bir şeyler hissetseydi gülücük yerine sohbeti uzatabilirdi ama şu yöndende bakarsak o benim hocam sonuçta ben ne kadar rahat davransam da o davranamaz tabi bu hocadan hocaya değişir bir hocamız var adama şimdi diyelim ki her türlü teklifte bulunsam adam yarın kapımda olur o derece yani :) ama bu benim sevdiğim öyle değil kafasını kaldırıpta insana bakmaz bile ama bana bakıyor o başka dediğim gibi o yapmaz böyle bir şey gülücük göndermesi bile güzel onu düşünmem hoşuna gidiyor gibi :)
ilkokulda ya da ortaokuldaki hocaya aşık olan kişilere benzettım yazınızı.
özür dilerim ama yaşınız kaç acaba?
tenefüs menefüs, coğrafyam 5 geyikleri falan..:) 21 yaşındayım üniversite son sınıfa gidiyorum. Yazımda belirtmiştim üniversite hocamı seviyorum diye sizi inandırmayan sebep ne oldu acaba?
tenefüs menefüs, coğrafyam 5 geyikleri falan..ben de lise falan sandım
Gerçekten yazdıklarını hayranlıkla okudum biliyormusun. O nasıl güzel hislerdir şimdi, birisi enerjin bana geçti yazıdan demiş cidden öyle beni bile içim kıpırdadı. ama canım realist olmak gerekirse yazdıkların ilkokulda aşık olduğum hocamı andırdı bana. sınıfta sadece bana gülerdi, benimle konuşurdu ayrı tutardı falan.. yani zaten insanlar büyüdükçe bu kadar da olmaz ya dedirtecek şeyler yapıyorlarken bunlar gerçekten basit şeyler fazla takılma derim bence ilginin farkında ve bu da hoşuna gidiyor gibi adamın. farklı şeylere yönelmeye çalış eminim çok güzel şeyler hissediyorsun çok mutusun ama yıpranırsın canım dikkatli ol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?