Canım vesvese bu ya. Doğum ve ölüm günü birdir. Değişmez :)arkadaşlar bundan 10 yıl önce annem kanser hastalığına yakalanmıştı bende ozaman bekardım çok ağladım çok dua ettim hatta dedimki allahım benim ömrümden al anneme ver dedim çok kötüydüm. annem iyileşti ben evlendim çocuklarım var şimdi bazen aklıma bu duam geliyoölürsem çocuklarım nolcak diyorum korkuyorum.yanlış anlamayın annem canım ama çocuklarımda herşeyim.şimdi sanki ömrüm azalmış gibi hissediyorum
Benimde aklıma ayetle cevaplamak geldide 1 ayda 2 kere ban yiyince tırstımsadece korkunuzu gidermek icin ayetten ornek vericem,insallah banlanmam
Allah sizi evlatlariniza bagislasin korkmayin..
Fatır suresi 11. ayet: Allah sizi (önce) topraktan, sonra meniden yarattı. Sonra sizi çiftler (erkek-dişi) kıldı. O'nun bilgisi olmadan hiç bir dişi ne gebe kalır ne de doğurur. Bir canlıya ömür verilmesi de, onun ömründen azaltılması da mutlaka bir kitaptadır. Şüphesiz bunlar, Allah'a kolaydır.
Benimde aklıma ayetle cevaplamak geldide 1 ayda 2 kere ban yiyince tırstım
Tabi ki var. ama bu sekilde dua etsekte olmayacagini biliyoruz. Omrumuz belli sonucta. Allah sifasini vermis ne guzel simdi mutlu olun. Tedirgin olmaniza gerek yok. Cok icten cok guzel dua etmissin Allah annenizi iyilestirmis. Ama sizin omrunuzden almamistir merak etmeyinbunu niye yazdım acaba benim ggibi dualar eden varmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?