Duaya çok ihtiyacı var

cingis.pembesi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Mart 2009
260
2
96
İstanbul
Çok yakın bi arkadaşım şimdiye kadar 5 tüp bebek denemesinde hiç başarılı olamamış ve yaşının 40 a yaklaşması nedeni ile son kez tüp bebek denemesi yaptırdı.

Dün transferi oldu ve bugün ablasının ölüm haberini almış. Şu an ne ağlayabiliyor ne kalkıp cenazeye katılabiliyor. Çok kötü durumda.

Lütfen onun için dua edin, buna çok ihtiyacı var. Son şansı ve ailesinden bir canı kaybetti.
Şimdiden Allah hepinizden razı olsun ((

başınız sağolsun çok üzüldüm.....arkadaşının haberi varmı ablasının öldüğünden??allahım çok büyük sabır versin....rabbim yardımcısı olsun arkadaşının.....

cok cok uzuldum... basınız sagolsun... umarım bı an once melegıne kavusur arkadasın boylece acısı hafıfler belkı bıraz...

inş birşey olmaz Allah korusun Allah sabır versin

arkadaşim özellikle istenen dua varmı okuncak yani elimizden ne gelirse:Saruboceq:

başınız sağolsun çok kötü bir durum inşallah sağlıklı bir şekilde bebeği olur da ablasından dolayı duyduğu acı hafifler dualarımız onunla

canım üzüldüm onun için rabbim hem sabır versin hemde kendini sevindiricek bi evlat nasip etsin inşş ona ve isteyen herkese iniişşş

Allah yardımcısı olsun arkadaşın.Rabbim inşallah yüzünü güldürür.bol bol meryem suresi okusun.okuyamıyorsa "Ya Varis" tesbihini çeksin bolca.

Arkadaşının başı sağolsun.Allahta hayırlısı ile de bebeklerine kavuşmasını nasip etsin arkadaşım...Bu arada arkadaşına söylermisin ayaklarına çorap giysin,eğer endometriozis değilse sorunu transferden sonra proteinli birşeyler yemeğe çalışsın.Bende 41 yaşındayım arkadaşım,2.denemede tuttu.ınşallah onunkide olacak

Allah sabır versin çok zor benimde yengem efat etti benden saklanmaya calisildi ama ben öğrendim Allah Sabri'ni veriyor hiç ağlamadım ama icim kasilmiti bütün şimdi ağlıyorum ne yapalım ama kardes başkadır Allah acısın ins arkadaşına ins onları böyle sevindirir

rabbim yar ve yardımcısı olsun başı sağ olsun canım benimde canım sonucumu öğrendikten sonra amacam vefat etmişti bende çok üzülmüştüm ama bir türlü içimdekileri tam anlamıyla yaşayamadım çok zor donup kalıyosun rabbim sabrını verir inşallah acısını bir bebekle hafifletsin inşallah amin

Allah razı olsun dualarınız iyi dilekleriniz için. Dün gece yanındaydım, abalsı ölmeden kardeşinin tüp bebek yaptırdığını demişler,ölen ablası kardeşinin asla yanına gelmemesini evde dinlenmesini eğer gelirse gözünün açık gideceğini söylemiş. Ablasının böyle demesi arkadaşımı biraz ayakta tutmuş dr ona bitki özlü bi sakinleştirici vermiş, sakinleştirici etkisi ile donuk gibiydi. ınş. sakinleştirici bebeğe etki etmez, dr etmeyeceğini söylemiş gerçi.
Dün, - eğer hamile kalırsam bebeğimi kucağına alıp mezarına gidip bağıra bağıra o zaman ağlayacağım diye kendini avutuyordu.
ıçim parçalandı çok ama çok zor ve kötü durumda, eşide cenazeye memlekete gitti evde tek başına kaldı. (
Allah inş ona öyle güzel bir bebek verirki ablasının acısını onla unutur.
Ne olur dualarınıza onuda katın çok ihtiyacı var çünkü.
Tekrar Allah razı olsun hepinizden.

Allah yardımcısı olsun ve bolca sabırlar versin.... ne kadar garip bir dünyaki insan canını vereceği ablası için evlat uğruna ağlayamıyor ve onu son kez görmeye gidemiyor.... çok zor bir durum....

Allahım ne acı bi durum..Başları sağolsın sizin gıyabınızda.Enerjimizi ve dualarımızı gönderelim bu kişiye arkadaşlar.Allah kalbimizdekini bilir ve inşallah yerine ulaştırır feraha çıkartır arkadaşımızı..

Rabbim yar ve yardımcısı olsun. Gerçekten çok zor. Rabbim bu acısını unutturacak sağlıklı ve hayırlı evlatlar nasip eder inşallah arkadaşımıza....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…