- 31 Mart 2019
- 1.097
- 569
- 103
Arkadaşlar merhaba herkesin bir derdi var belki bunu anlatmam bazılarınıza saçma gelebilir bu da dert mi diyen olabilir bilmiyorum..Rabbim hayırlı eylesin.Rabbim sıkıntılarımızı gidersin inşaAllah..Ama inanın çok bunaldım..Bir süredir beğendiğim,sevdiğim biri var.. Yaklaşık 3yıl önce kesişti yollarımız aslında onu çok tanımıyorum 3yıl önce birkaç defa karşılaştık sadece ve 3yıl boyunca ara ara rüyamda gördüm onu ve çok güzel rüyalardı ve de ben dini duygularını çok yoğun yaşayan tabiri caizse kaderci bir insanım..Yani kısacası kaderim olduğuna inanıyorum.Sadece sima olarak beni tanıyor birkaç ay önce faceden ekledim kabul etti.Görmeye gitmek istiyorum ama ben son zamanlarda aş8rı kilo aldım beni beğenmez diye korkuyorum.Yani fotoğraflardaki gibi değilim artık aramızda herangi bir konusmada gecmedi.Yanına gittiğimde beni tanımaya basladığında Allahın izniyle güzel şeyler yaşayacağımı hissediyorum..Biran önce zayıflayıp Eski halime dönüp yanına gitmek istiyorum ama motivasyonum yok birtürlü diyete baslayamıyorum bugün yarn baslayacağım diye iyice kilo aldım..Ne olur dua edin iyice bunalıma girdim.Birde korkuyorum çocuğun yurt dısına gitme ihtimali de var ya yetisemezsem ya giderse ben onu görmeye gitmeden giderse..Beklerim muhtemelen ama ben uzun zamandır ona gitmek istiyorum uzun zamandır bekliyorum Rabbim beklentimi hayırla tamamlasın ne olur dua edin.Belki dünyada ne dertler var sen de buna mı dertlendin diyorsunuz içinizden ama gerçekten herkesin derdi kendine göre ağır geliyor...