Dubleks ev esyalari nasil dizmeli

Pamukpamuk44

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
2.341
-152
68
42
Kızlar dubleks ev tuttum, çocuğun okulunun yanındaydı, tahliye sozlesmesi de imzalama m demiştim imzalamadim.amma velakin sadece üst katı kullanmak istiyorum.alt kata cocuk inerken düşer diye korktum.zira asagiyi kullanmayacağım.ustte küçük
Bir mutfak var.mutfak masam sığar.kucuk bir balkon var.iki tane oda, biri büyük biri küçük var.yukari salona oturma grubu tv ve mecburen surgulu gardropu koyacam.diger odaya çocuğun odası cocuk yatağı kitaplık ve 5 li çekmece koyacam.kendi yatağımı ve ıvır zivirlari aşağı koyacam ama orda yatmam.ne düşünüyorsunuz.salonda gardrop saçma mi olur yoksa gardropu koridora mi koysam, az buçuk merdiveni kapatıyor ama

Son düzenleme:
Dublekse yakıt fazla gelir. Bunu da düşünmüşsündür inşallah tutarken .

Neden dubleks tuttunuz sadece yarısını kullanacaksanız? Düşer dediğiniz çocuk 6.sınıfa gidecek,merdivenden inebilir düşmeden,sanki 2 yaşında bebek.

Temizlik açısından mı? yoksa gerçekten çocuk düşer diye mi?
6 .cı sınıfa giden çocuk için, fazla korumacı lık değilmi okulda da merdiven vardır mutlaka ..

Temizlik açısından mı? yoksa gerçekten çocuk düşer diye mi?
6 .cı sınıfa giden çocuk için, fazla korumacı lık değilmi okulda da merdiven vardır mutlaka ..
Allah çarpsın cocuk düşer diye ben de kiloluyum ben de inmek istemem.meedivenler biraz dar.2 aydır ev tutulmamis ev.o yuzden taahhüt istemediler anladim

Neden dubleks tuttunuz sadece yarısını kullanacaksanız? Düşer dediğiniz çocuk 6.sınıfa gidecek,merdivenden inebilir düşmeden,sanki 2 yaşında bebek.
Ben daha önce hamileyken dublekste oturdum ve hamile hamile merdivenden düştüm.o evden nefret ediyordum ya

Niye dubleks tuttunuz,2+1 gayette size yeterdi.....
Yoktu 3 opsiyon vardı
1.duzgun ev 23.000 lira2+1
2. Ev 15000 lira mutfak banyo sıkıntılı tahliye taahhudu var
3.ev de tuttuğum Ev 15000 tahliye taahudu yok depozito yok
Okulun çevresinden ve o mahalleden tutmak.istedim.

Bizim evde dubleks hatta +1 çati kat var ama oraya pek cikmiyoruz. 1 merdiven ne kadar zor olabilir diye dusunuyor insan yaşamadan önce ama cidden asagidan buzdolabindan bisey almak icin 2 defa dusundugum oluyo bazen kilolu ya da tembel de degilim ustelik ama iste
Ama alt kati tamamen kapatacaksaniz nebileyim ne gerek var orda yasamaya( kirasi uygunmuş simdi okudum yazdiginizi)

Di mi yani?
Sacmaliktan teyyare.
15 bin kirasi var diye tutmus ama tum kis ust kati yaksa isinamayacagini dusunemiyor boyle de degisik bir kafa.
Gorumcemin evi tribleks kadin ust katta yasiyor cocuklari evlendi kaldilar simdi iki kisi ve cok sikayetci.
Alt kisimlar yanmayinca ust isinmiyor maalesef.

Kira uygun badana yeni yapılmış.cikarken badana parası vereceğim işte.o biraz düşündürüyor

Ne yapabilirim.23000 lira veremezdim.arada 8000 fark var.

Teyzemin çok güzel dubleks evi vardı. Hep temizliğinden şikayetçi idi. Evi sattı. Siteden 3+1 daire aldı. Şimdi memnun.
Dubleks evde oturmadım. Ama oturanların da pek memnun kaldığını duymadım. Merdiven in cik. Yukarı eşya tasi. İnsan normal daireyi temizlerken üşeniyor. Dubleksi düşünemiyorum.

Zaten her yeri kullanılmayacak.bj sene böyle olsun da.maantikli bir zamanda o evden cikacam.mwcbur kaldım.bir haftada evi tutup abonelikleri açtırmak zorundaydim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…