Dubleks ev esyalari nasil dizmeli

Biz de Ankara’ya taşındığımızda dubleks bir ev bakmıştık. O merdivenlerden hayatta çıkıp inemezdim ki çıktım ama inemedim eşim elimden tutmuştu anca öyle inebilmiştim. İnanılmaz dik ve dar merdivenleri vardı, yan basıp inmek falan gerekiyordu. Sonra başka bir şehre taşındım, orada dubleksti ev. İnanılmaz seviyordum o evi. Giriş katta salon, mutfak ve tuvalet vardı. Üst katta da yatak odaları. O yüzden zor olmuyordu, in çık yapmıyorduk. Yatmadan yatmaya yukarı gidiyorduk.

Konu sahibi senin yerinde olsam gönlüm nasıl istiyorsa öyle yaparım. Nasıl olsa siz yaşayacaksınız. Siz nasıl rahat edecekseniz öyle olmalı.

Ben şu anki evimi bile1.5 ayda tutmuştum. 3 günde ev mi tutulur.ancak bu kadar oldu zaten otelde kaldım.oyle oste

Ben de istemem acikcasi 2 kisiyiz Turkiyedeki evimiz minicik 1+1 gibi bi oda kucuk diye bazen saymiyorum. cok seviyorum o evimizi hala.
Ben de ev degistirmeyi dusunuyorum yasamadan önce romantik geliyodu merdivenli olmasi benim her şeyi romantize etmem.

Ben dubleks ten nefret ederim ama iste tuttum ne yapiyim

Pasa gönlünüz nasıl isterse öyle düzün evinizi . Kimsenin dediğine bakmayın . Güle güle oturun

2+1 evim kizim bazen anne dubleks niye almadik diyor da aman aman diyorum.
2+1 ev icinde beni zor duyuyorsun ust katta olsem ruhun duymaz diyorum.
Isin sakasi bir yana kalabalik aileler icin ideal ama kucuk aileler icin no !
Zor satiliyor ve zor kiralaniyor.

Çocuk bebek miki düşer. Kaldıki bebekli aileler bile merdivene kapı koyuyor basit çocuk kapısı.
Madem öyle başka ev rutsaydınız kirası yakıtı daha az olurdu. Ben olsam heryeri kullanırım keyfime göre. Sıkış tıkış bir katta kalmayın bence

Konu sahibine bilenince her söylediği batıyor herhalde.

Kiralık ev bolluğunda dubleks tutacak hali yok değil mi?

Hiç mi kiralık ev aramadınız, önce çok ev var gibi gelir, bi bakarsınız yokmuş.

Kim mecbur kalmasa 2 kişi dubleks tutar.

Küçükken özenirdim dubleks triplex evlere çok da matah bişey değilmiş Düşünüldüğü kadar az inip çıkılmıyor merdivenlerden sürekli bişeyler taşımak geri götürmek de cabası. Bir pazarlık hali kendinle biraz bekliyim hepsini birden hallederim inmişken diye

Sırf merdiven çıkmamak icin ayni paraya alabileceğim müstakil evi degil bi apartman dairesi aldım. Evde merdiven kullanmayı ben de hiç sevmiyorum. Ama sırf isitma derdinden tek kat boş kalsa bile dubleks istemezdim.

Evet bi de butun gun gezmissin eve yorgun geldigin geç geldigin ve direkt yatak odasina gecmek istedigin bir gece o merdiveni tutunaraaak zorla cikmakta eklenebilir.
Benim hic oyle hevesim yoktu ama goruntu gözüme cok hoş geliyordu.
Ama gereksiz ve 2 kişi icin ×10 gereksiz. Normal insan gibi bi ev nasip olsun en kisa zamanda bana da.

Aminnn cümlemize Temizliği ayrı , tüm ısının ve yemek kokusunun yukarı çıkması ayrı internetin çekmemesi ayrı. Yaşlanmadan düz ayak bir ev lazım Şey de yapıyomusunuz zil çalınca hiç duymamış gibi yapıp terasa falan çıkmak dsdsh

Dubleks, parke ve odanın içine konuşlanmış ahşap merdiven çok seviyordum. Nasip oldu. Hala seviyorum.
Ama dekor olarak.
Üst katta ayrı bir banyo ve oda var. Çamaşır ve kurutmayı orada yapmasam tamamen görmezden gelmek isterdim.

Ay gunde iki kere inip cikiverin, incileriniz dokulmez ya.
Dubleks ev tutup salona gardrop kurmak daha mi mantikli geliyor gercekten size?
O öyle iki kere inip çıkmak olmuyor maalesef.15 senedir dubleksteyim.Bu sene çıkacağım inşallah. Bir günde 60 küsur inip çıkmışlığım var,yıldım inanın.Aklı olana tavsiye etmem

Eviniz hayırlı olsun. Salonu kendi yatak odanız yapıp, alt kattaki odayı salon yapsanız olmuyor mu?

O öyle iki kere inip çıkmak olmuyor maalesef.15 senedir dubleksteyim.Bu sene çıkacağım inşallah. Bir günde 60 küsur inip çıkmışlığım var,yıldım inanın.Aklı olana tavsiye etmem
Triplekste yasiyorum :)
Salona gardrop kurmak sizce de mantikliysa ben engel olmayayim.

Soz konusu pamuksa tutar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…