- 20 Ocak 2021
- 2.341
- -152
- 68
- 42
- Konu Sahibi Pamukpamuk44
-
Eşim de oyle derdi.memnuniywesin, memnuniyetsiz memnune derdi sen hiç mutlu olmaz mısın?dur dünyaya senin gözünden bakiyim, dalga gecerdi kaşlarını catip gözlüğü indirip, su kötü bu kotu o da kötü ama kocam beni seviyor.diyordu.gururum kırılıyorsun taklitlerinden ama Bn de gülüyor dum.sen yaşlanınca daha da çekilmez olursun diyorduHaddinden fazla memnuniyetsizsiniz . Zaten normalde de bir ev taşıyan kişi 100 bini gözden çıkarıyor. Ustelık siz bide şehir değiştiriyorsunuz ne bekliyorsunuz yani . Depozito falan vermeden ev bulmuşsunuz belki vakit bu vakitti ne biliyorsunuz Allah sizin için ne ayarladı ?
Yani şimdi bunu oturup sorun olarak görüp beddua ediyorsunuz ama unutmayın beddua önce kendı ayağınıza dolanır hıc bı ısınızde yolunda gitmiyor görüldüğünüz üzere .
Suan bunun sizin psikolojinizi ve enerrjinizi sömürmekten başka hıc bır katkısı yok hayatınızaTayin aldığım yer yer birilerinin hayali çünkü merkeze yakın ve iş yoğunluğu yok ama hersey bir kenara adapte olma sorununu yaşıyorum.bizim mudurluge samsundan bir bayan geldi.o da Balıkesire adapte olamadı ve 3 ay sonra gitti.kiz surekli mutsuzum diyordu. Anlayamamıştim onu cunku bana göre de balikesir cok guzeldi.yani hassas insanlar daha çok adaptasyon sorunu yaşıyor
Hakliydi :)Eşim de oyle derdi.memnuniywesin, memnuniyetsiz memnune derdi sen hiç mutlu olmaz mısın?dur dünyaya senin gözünden bakiyim, dalga gecerdi kaşlarını catip gözlüğü indirip, su kötü bu kotu o da kötü ama kocam beni seviyor.diyordu.gururum kırılıyorsun taklitlerinden ama Bn de gülüyor dum.sen yaşlanınca daha da çekilmez olursun diyordu
Eski esim Artik beni arama madem evlenmiyorsun. Ben artık delilik istemiyorum beni nir rahat birak.Hakliydi :)
Neyseki bosandi da yoluna bakti adam.
Allah cocugunuza kolaylik versin. Gercekten annesi Allah'tan memur da kovulmuyor yoksa ozel sirkette saniye tutmazlardi.
Ben uzuluyorum o cocuga karar ve muhakeme mekanizmasi yoksun bir anneyle omur geciriyor cocuk.
Yok uyarı verildi de, ceza puanları 1 ay sonra etkisiz olduğundan diğer kategori dışı cezaları etkisiz eleman, o yüzden sistem bansız ceza verdi bu sefer, yakın zamanda yine aynı cezayı alırsa sistem banlar.
Anladım, normalde dubleksi komple kullanmak gerekir ama siz tek bir katta yaşamak istiyorsunuz, o zaman mutfaklı katta yaşamanız daha mantıklı, kendi yatak odanızı alt kata yerleştirecekmişsiniz, dolabı da aşağı kata koymalısınız o zaman, koridorda olmaz dolap çünkü hem geçiş alanınızı daraltır hem de sırıtır, yatak odanızı alt kata koyup dolabı üst kata koymak mantıksız olur.Üstte daire var tuttuğun 1 ve 2. Kat. Her iki katta da daire kapisi var.1.katta 3 oda ve wc banyo var.2.katta mutfak wc düş ve biri büyük iki oda var.iste surgulu gardrop onu koridora mi yerleştireceğiz.bir aşağı bir yukarı çıkamayız.zaten iki kisiyiz
Bilmiyorum sanırım annelerle yaşayacağız.mantikli mi bilmiyorum.hem çok yalnız hissediyorum bilmiyorum.dusunmem lazimAnladım, normalde dubleksi komple kullanmak gerekir ama siz tek bir katta yaşamak istiyorsunuz, o zaman mutfaklı katta yaşamanız daha mantıklı, kendi yatak odanızı alt kata yerleştirecekmişsinizb, dolabı da aşağı kata koymalısınız o zaman, koridorda olmaz dolap çünkü hem geçiş alanınızı daraltır hem de sırıtır, yatak odanızı alt kata koyup dolabı üst kata koymak mantıksız olur.
Çocuğunuzun odasına tek kapılı çok amaçlı bir dolap sığdırabilirseniz yukarı aşağı in çık yapmak yerine haftalık kıyafetlerinizi o dolaba koyarsınız, böylelikle haftada 1 alt kata inip kıyafet yenilersiniz.
Evde tartışma çıkarsa sorun olur.bana karışırlar mi acaba.b8r de travmatik deneyimler va4Anladım, normalde dubleksi komple kullanmak gerekir ama siz tek bir katta yaşamak istiyorsunuz, o zaman mutfaklı katta yaşamanız daha mantıklı, kendi yatak odanızı alt kata yerleştirecekmişsiniz, dolabı da aşağı kata koymalısınız o zaman, koridorda olmaz dolap çünkü hem geçiş alanınızı daraltır hem de sırıtır, yatak odanızı alt kata koyup dolabı üst kata koymak mantıksız olur.
Çocuğunuzun odasına tek kapılı çok amaçlı bir dolap sığdırabilirseniz yukarı aşağı in çık yapmak yerine haftalık kıyafetlerinizi o dolaba koyarsınız, böylelikle haftada 1 alt kata inip kıyafet yenilersiniz.
Evde tartışma çıkarsa sorun olur.bana karışırlar mi acaba.b8r de travmatik deneyimler va4
Pamuk içinde en ufak bir kötülük olmadan tüm samimiyetimle bir şey diyeyim mi size?Kendi başıma bisi yapamıyorum.korkagin tekiyim.ne biliyim göze alamadim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?