• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dublex evde kayınvalide birlikte oturmak

Arkadasim sen kararini vermissin ve beraber oturmak icin bir suru mantikli sebep sunmussun.

Eeee sorun ne?

Niye oturup seni ikna etmeye calisalim ki baska bir ev icin.

Her kapiyi kapatmissin su olmaz bu olmaz diye.

Tamam otur beraber sana mutluluklar.

Mutlu olamazsin demiyoruz zeten sana. Mutlu olacagina sorun olmayacagina inanmissin. Dene ve gor.
mutlu olamazsın demiyorsaız ne diyorsunz

İyi de çıkacak bir şey yok ki.
Başka ev mümkün değil diyorsunuz.
İyi anlaşıyoruz ailesiyle diyorsunuz.
Neyin içinden çıkamıyorsunuz?
mutlu olamazsın yapamazsın diyorlar. gecim olmazmış. biri çıkmış yolver gitsin demiş. sevgilimin askerlik durumu var diyemi yol vereyim emek verdim bu ilişkiye ben. bi akrabamda öyle dedi. ayrıl boşver evi olanı bulursun dedi. bu yasıma kadar bulamadım valla

Tamam o zaman kardesim baska yolu yoksa illa oturmak zorundaysan konu niye actin? Otur iste.

Bircok kisi ilk mesaji okuyup cevap yaziyor. Sen bircok seyi sonradan anlattin.

Konu acmanin sebebi ben birlikte oturuyorum hic sorun yasamadim cokta mutluyum iyi yapmisim diyenleri gormekse insallah oyle diyen birileri gelip yorum yapar. Ben hic oturmadim birlikte bilemeyecegim o yuzden.

Bdv sihirli degnek degil yasam kocu da degil. Insanlar konu acar herkes kendince yorum yapar sana uygun varsa alirsin. Kirani nasil odeyecegini parayi nereden bulacagini biz nereden bilelim.

Ki cozum onerileri sunan @damdan a da durmadan boyle olmaz soyle olmaz diyorsunuz.

Bende size oturun ayni evde diyorum. Biraz sikinti yasarsaniz bile imkan buysa sikarsiniz disinizi esiniz askerden gelene kadar. Sonucta omur boyu oturmayacaksiniz birlikte.
siz ilk mesajınızda olumlu yazmadınızki. uzak olun dediniz. bana ev actılar sizede acsınlar dediniz. bizim bu imkanıımız zor. ben beraber oturup mutlu olanları secmiyorum mutlu olamazsın diyenlerin sebeplerini belirtmesini istedim. ayaklarımı uzatamazmısım mesela. uzatıyorum ama şimdi evlenincemi uzatamycam. gaz cıkaramazsın dese anlycamda :)

sikinti esinle evliligin ilk yıllarında yalniz olamayacaksiniz. siz yalniz oturacaksaniz problem değil ama bizimkiler yeni evliyke .bizde kaldi zorunda kaldi hatta gece 12kadar berabet oturdular . zor oluyo yeni ciftlerin yalniz kalmasi gerek .

mutlu olamazsın yapamazsın diyorlar. gecim olmazmış. biri çıkmış yolver gitsin demiş. sevgilimin askerlik durumu var diyemi yol vereyim emek verdim bu ilişkiye ben. bi akrabamda öyle dedi. ayrıl boşver evi olanı bulursun dedi. bu yasıma kadar bulamadım valla

Kendi dusunceleri dogrultusunda herkes ongordugunu yaziyor.

Herkes ayni sekilde evet git mutlu olursun demesini mi bekliyordunuz?

Mutluda olabilirsiniz mutsuzda
Mutsuz olursanizda sabredersiniz biraz esiniz askerden gelir ayrilirsiniz baska eve.

Burada yazilan her yorumu uygulamak zorunda degilsiniz ki yolver gitsin dediler diye yol vermek zorunda da degilsiniz.

Mutlu olamazsın diyorlar çünkü bir çoğu tecrübe sahibi, burda belki de onlarca konu açıldı bununla ilgili, herkes tecrübelerini aktardı,

O gelinine ayılıp bayılan ordan oraya gezdirip tozduran pahalı hediyeler alan kanatsız melek kvlerin düğünden sonra nasıl şeytana dönüştüğünü ağzımız açık okuduk. Nişanlı ya da sevgiliyken ayyy ben çok şanslıyım dedirten kvlerin aynı eve girince bir anda oğullarını kıskanmaya başladıklarını aynı evde güç ve iktidar savaşına girdiklerini gördük okuduk. Burda kimse sizi tanımaz etmez kimsenin sizinle kişisel bir husumeti yok ne diye sakın aynı eve çıkma diyelim?? Bir bildiğimiz var ki yazıyoruz.

Tamam madem başka seçeneğin yok aynı eve çık diyoruz ona da içime sinmiyor diyorsun, içine sinmiyorsa demek ki yanlış birşey var.

Bu işin en oluru sevhilin askerden dönünce evlenmek, zaten hemen çocuk düşünmüyormuşsun o zaman ne gerek var aynı eve çıkıp acele evlenmeye? Askerlik bitince evlenin.

Aynı evde yaşamanın zorluklarından bahsetmiyorum bile.
Haa bir de annenizin aynı evde yaşayan gelininizi dövdüğünden bahsetmişsiniz oh olsun falan diyerek çok garipsedim! Dikkat edin de dengeler değişivermesin...
S sirine85

bu arada bana kızar mı bilmem ama ben sana Koalina Koalina okumanı öneririm

bu güne kadar kv si hakkında kötü bir şey yazmadı

ama herkes evindeki huzursuzluğu eşinin evin küçük çocuğu modundan çıkamamasına bağladı ki onun kv zaten eve bir kaç ay geliyor

belki siz iletişim sıkıntısı yaşamazsınız sorun da yaşamazsınız ama zaten karar verip de olur çok da iyi olur gibi yorumlar mı bekliyordunuz acaba

zira ben bu forumda kv ile yaşayım mı diyene yaşa dendiğini görmedim

bir de siz 18-20 yaş aralığında eşi asgari ücretli iş bulmaya çalışan kendi eğitimi mesleği olmayan birisi de değilsiniz ki

belli bir yaşam deneyiminiz var

ailem laf ediyor evlenmeliyim diyorsunuz biz de diyoruz ki ev alma zorunluluğu yok ki

konuda olmayan brikim çıktı ortaya sonradan hem de oturun kirada

yukarıda eşim askere giderse nasıl 1000 tl ile geçineyim dediniz mesela iki yıl biriktirin işte onunla geçinin

zira konu başında kv ile oturup yıllık 50000 biriktirin yazdınız

ben de çok net diyorum ki yıllık 50000 değil 10000 biriktirin ama size ait hayatınız olsun

kötü ne olabilir diyorsunuz bilmiyorum zira hiç kv ile oturmadım ama kendi ailemizle bile anlaşamazken kv nin de insana batacak bir yeri mutlaka olur yani

Mutlu olamazsın diyorlar çünkü bir çoğu tecrübe sahibi, burda belki de onlarca konu açıldı bununla ilgili, herkes tecrübelerini aktardı,

O gelinine ayılıp bayılan ordan oraya gezdirip tozduran pahalı hediyeler alan kanatsız melek kvlerin düğünden sonra nasıl şeytana dönüştüğünü ağzımız açık okuduk. Nişanlı ya da sevgiliyken ayyy ben çok şanslıyım dedirten kvlerin aynı eve girince bir anda oğullarını kıskanmaya başladıklarını aynı evde güç ve iktidar savaşına girdiklerini gördük okuduk. Burda kimse sizi tanımaz etmez kimsenin sizinle kişisel bir husumeti yok ne diye sakın aynı eve çıkma diyelim?? Bir bildiğimiz var ki yazıyoruz.

Tamam madem başka seçeneğin yok aynı eve çık diyoruz ona da içime sinmiyor diyorsun, içine sinmiyorsa demek ki yanlış birşey var.

Bu işin en oluru sevhilin askerden dönünce evlenmek, zaten hemen çocuk düşünmüyormuşsun o zaman ne gerek var aynı eve çıkıp acele evlenmeye? Askerlik bitince evlenin.

Aynı evde yaşamanın zorluklarından bahsetmiyorum bile.
Haa bir de annenizin aynı evde yaşayan gelininizi dövdüğünden bahsetmişsiniz oh olsun falan diyerek çok garipsedim! Dikkat edin de dengeler değişivermesin...
S sirine85

sen iyi olursan karsındakide iyi olur diye düşünüyorum. bizim gelinimiz acıkca istemedi bizi gelmesinler demiş. hoooopp demezlermi?
bende kv e hediyeler alıyorumki bende onu sayıyorum. onun evi esyası giyimi benden üstünlüğü bunlar beni neden rahatsız etsin. senin bi misafirin gelemycek diyolar annemde evimize bi arkadasımı almıyor. oraya gelecek misafirimde yok zaten.ben bi süre günümü gecircem orda. bi düzen kuramıyorum işte. her türlü şu askerliği beklycem ev almak için

siz
iyi de siz de onu yapamam bunu yapamam diyorsunuz :) Burada o kadar kadın size fikir verdik. Demek ki sizde uygun çözüm yok. Yaşayıp göreceksiniz.
de olsanız diyemezsiniz. annenize evlenmeden önce verdiğiniz pazar harclığını geri istedinizmi? bende evden cıkın huzur evıne diyemem

sen iyi olursan karsındakide iyi olur diye düşünüyorum. bizim gelinimiz acıkca istemedi bizi gelmesinler demiş. hoooopp demezlermi?
bende kv e hediyeler alıyorumki bende onu sayıyorum. onun evi esyası giyimi benden üstünlüğü bunlar beni neden rahatsız etsin. senin bi misafirin gelemycek diyolar annemde evimize bi arkadasımı almıyor. oraya gelecek misafirimde yok zaten.ben bi süre günümü gecircem orda. bi düzen kuramıyorum işte. her türlü şu askerliği beklycem ev almak için
Bu mantıkla bu forumda aynı dertle konu açan kişiler kötü olduğu için kötü muamele görmüş oluyor öyle mi? Üzgünüm ama dünya pek öyle bir dünya değil, biz iyi olunca herkes iyi olsaydı ne güzel ne muhteşem olurdu ama değil malesef.
İyi işte biz de diyoruz ki madem problem yok buyur yaşa aynı evde.

Dublex de oturuyorlarsa disinizden tirnaginizdan arttirip kucuk de olsa kirada bir eve cikin bence. Dunyanin en kayinvalidesi bile olsa her gun gozetim alitinda olacaksin ne yapip ne ettigini gorecekler eve hangi arkadasini akrabani davet ettigini soyleyeceksin surekli iki tarafi idare edeceksin bunalirsin bir sure sonra. Cok yakin arkadaslarimizla bile surekli kalinca sorun yasiyoruz yapma bence bunu. Uzak olursan o muhabbet daim olur surekli dipdibe olursan zor olur. Son care olarak bunu dusn. Ailem istemiyor falan de karsi tarafa da...

bu arada bana kızar mı bilmem ama ben sana Koalina Koalina okumanı öneririm

bu güne kadar kv si hakkında kötü bir şey yazmadı

ama herkes evindeki huzursuzluğu eşinin evin küçük çocuğu modundan çıkamamasına bağladı ki onun kv zaten eve bir kaç ay geliyor

belki siz iletişim sıkıntısı yaşamazsınız sorun da yaşamazsınız ama zaten karar verip de olur çok da iyi olur gibi yorumlar mı bekliyordunuz acaba

zira ben bu forumda kv ile yaşayım mı diyene yaşa dendiğini görmedim

bir de siz 18-20 yaş aralığında eşi asgari ücretli iş bulmaya çalışan kendi eğitimi mesleği olmayan birisi de değilsiniz ki

belli bir yaşam deneyiminiz var

ailem laf ediyor evlenmeliyim diyorsunuz biz de diyoruz ki ev alma zorunluluğu yok ki

konuda olmayan brikim çıktı ortaya sonradan hem de oturun kirada

yukarıda eşim askere giderse nasıl 1000 tl ile geçineyim dediniz mesela iki yıl biriktirin işte onunla geçinin

zira konu başında kv ile oturup yıllık 50000 biriktirin yazdınız

ben de çok net diyorum ki yıllık 50000 değil 10000 biriktirin ama size ait hayatınız olsun

kötü ne olabilir diyorsunuz bilmiyorum zira hiç kv ile oturmadım ama kendi ailemizle bile anlaşamazken kv nin de insana batacak bir yeri mutlaka olur yani

okuycam sağolun

Bu mantıkla bu forumda aynı dertle konu açan kişiler kötü olduğu için kötü muamele görmüş oluyor öyle mi? Üzgünüm ama dünya pek öyle bir dünya değil, biz iyi olunca herkes iyi olsaydı ne güzel ne muhteşem olurdu ama değil malesef.
İyi işte biz de diyoruz ki madem problem yok buyur yaşa aynı evde.

benim ilk kv adayım degil. öncekilerde bal kaymak değildi. biz annemle evine oturmaya gittik daha sevgiliydik benim dışarda biraz işim vardı siz oturun dedi çekti kapıyı çıktı. ben ona kötülükmü etmiştimki ??? dedim. daha ikinci görüşmemizdi. buraya yazsam ayy ne kv ler var dersiniz dimi.

git bide ondan dinle. oğlumu ayarttı işten çıkarttırdı üstelik önceden bi sevgilisi varmış beraber yasamış diyolarmış ben onu gelin almam demiş. doğru veya yanlış.

bi ark vardı karısı bıraktı baskasına kactı. çok ayıpladık biz. kötü kadın dedik. yolluymuş o yollu dedik. boşanmayı bekleyememiş dedik.
git bide kadından dinle. koca eve bakmamış kirayı ödememiş icralık olmuş. her gece içer gelir. karıyı işe koymuş çalış kazan bak kendine. kadın iş arkadasıyla anlasmış kaçmış.

hiçbir hikayeyi tek taraftan dinlemeyin. bakın ilk örnekte kendi eski kv mi verdim. hoş iyiki beni istememiş canı cehenneme diyorum :)

Sevgilinizin askere gideceğini yazmışsınız.. Neden dönünce evlenmiyorsunuz? Zaten şimdi evlenseniz de hergün birbirinizi göreceğiniz sağlıklı bir iletişiminiz olamayacak.. Neden o askerdeyken siz onun ailesiyle yaşayasınız ki? Evlilik kaçıyor mu?

Back
X