siz neden sonra çıktınız
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
siz neden sonra çıktınız
evet bunu farkettim bendeCanim bu konu o kadar derin bi konuki simdi sana kv anlasamayan kesinlikle hayir diycektir anlasabilen olabilir diycektir yani herkez yasadigi tecrubeye gore yorum yapacaktir sen ev alana kadar kalmiycakmisin yani birikim yapmak istiyorsan bence kalmalisin sonucta calisiyorsunuz evle cok isin olmayacak bi dene olmadi erken ayririrsin evini
benim 3 adet kredim var zaten daha limitim yok. pırlantada satınca para etmez zaten 20000/30000 hiç etmez 100.000 degeri olması lazım
Bebeğime bakacakti. Çalışıyordum ben.siz neden sonra çıktınız yanına
ailemle yasıyorum 117 lira geldi su faturası 3 kişiyiz evde
evin projesini anlattım üst kat mı alt katmı hangi odayı secip nasıl düzen kurayım yada ne sartlarda bi düzen kurayım
darbe ne alaka ya?mantıklı düşünce bu darbe girişiminde gelişti zaten
ay kiz ben seni etiketleyecektim unutmuşum :) konuyu okuyunca ilk sen geldin iyi ki konuyu gormussun valla cok sevindimBekarken ben de böyle atarlıydım. Bütün diğer evliliklerden farklı olacağını zannederdim. Evlenince söndürdüler![]()
kv konusundaki bazı yorumlara ben de bazen şaşırıyorum hatta anne kiz gibi olmayi ben de cok isterim ama evli olanlar hep bana pembe hayaller kuruyorsun der bakalım ileride evlenince yasayip göreceğimatarlı degilimde kv öcü degil sonucta en iyi kv uzak olandır demişler hayır ben izin günlerimi onunla geçirmekten keyif alıyorum kul tarafından mı allah tarafındanmı bilmiyorum arayıp sohbet etmek hoşuma gidiyo benim dertleşiyoruz rahatlıyorum yarın pazar ya mesela ben ona kahveye gitmek istiyorum. bi çay koyuyoruz içiyoruz sonra hadi alışveriş merk gidelim kalk diyoruz çıkıyoruz ordan sinemaya geciyoruz egleniyorum onunla ben
Ah canım valla iyi ki yazmissin arkadas gercekten atar modunda en sonunda ben de atara atar dedim ne diye konuyu açtığını merak ettiğimi dile getirdim :)))))Aynı ben işte, annemle anlaştığımdan daha iyi anlaşıyordum.
Gayet atarlısınız. Aynı evin içinde olmakla arkadaş gibi vakit geçirmek farklıdır ve herkes ihtimalleri söylemesine rağmen herkese ters cevaplar veriyorsunuz. Yaşar görürsünğz de umarım farklı olur.
Kimi kandiriyorsunuz? Konu hala orada, okuyabiliyorum.
Madem de dediginiz gibi, o zaman konu acarken iyi bir ev kizi olamamaktan bahsedip "yapabilir miyim" degil de hangi odayi seceyim seklinde acmaliydiniz. Insanlar kac sayfa yazmis konu icerigine gore, dalga mi geciyorsunuz?
tamam bizde az önce bunu konuştuk buna karar verdik zaten12 ay kira ödeyip geçineceksiniz hepi topu adam zaten bedelli yapmazsa bedelli parası elinde kalacak o para yeter de artar
Pırlantayı da misal verdim düğün altını olur vs yani en uzunundan bir yıl sizi zorlamaz ondan önceki iki yılı makul geçirirseniz
alt katta bir oda var oda ebeveyn odası üstte 2Ust katta yaşayın ama ic merdiveni kullanmayın bir de gorumce bir zahmet anasinin evinde bir oda buluversin
En azindan ayri yasiyormus gibi olur!
Sanırım beklediğiniz cevap buydu alin size cevap, daha once dediğim gibi eger ki tatmin oldugunuz cevap alirsaniz bir zahmet konuyu kapattirin
sen neyin kafasındasın konu ordaysa neden soruyosun amacın ne diye konuda zaten yazmıstım anlamadın diye detayını yazdım hem berabe yasamanın fikrini alıyorum ev 2 katlı üstte 2 oda var vs hem olmazsa nasıl mantıklı olur fikrini alıyorum işine gelmezse yazma hayret bişeysin kv seni sevmemişse hırsını benden mi alıyosun bendemi sevmeyeyim bide utanmadan kimi kandırıyosun demişsin
D damdan sağolsun etiketledi beni:)darbe ne alaka ya?
Valla ben tek yaşıyorum birsey olduğu da yok cok şükür
yani hayatta herseye takarsak yasanmaz birseylerin olacağı varsa zaten kaderin önüne geçilmez çok ince hesaplar kisinin kendisini yormaktan baska ise yaramaz
ha ben de relaks bir insan değilim ama hayat insani zamanla torpuluyor
ay kiz ben seni etiketleyecektim unutmuşum :) konuyu okuyunca ilk sen geldin iyi ki konuyu gormussun valla cok sevindim
Son iki uc senede yasadiklarini birbirine eklesek roman olur valla
kv konusundaki bazı yorumlara ben de bazen şaşırıyorum hatta anne kiz gibi olmayi ben de cok isterim ama evli olanlar hep bana pembe hayaller kuruyorsun der bakalım ileride evlenince yasayip göreceğim
ben sadece yasam tarzini bilmediğin bir adamla ortak bir hayat kurmak basli basina zorken, bir de onun ailesine alismak ekstra zor diye düşünüyorum
Yoksa birlikte yaptığınız aktiviteler klasik anne kız gibi ve cok da takdire şayan
Ah canım valla iyi ki yazmissin arkadas gercekten atar modunda en sonunda ben de atara atar dedim ne diye konuyu açtığını merak ettiğimi dile getirdim :)))))
insanların yanlış yönlendirmesini düzeltiyorum. kiraya çıkın demesi kolay bu çözüm değil evde alamıyorum kirayada çıkamıyorum beraber yasıycam bunu nasıl kolaylastırırım kısmındayım benim yengem 13 sene oturdu kv yle. ilk ondan fikir aldım büyüklerden zarar gelmez kimseye faydası olur zararı olmaz sen şehir dısındasın kocan perisan olmaz paran cebinde kalır evde sıcak yemeğin olur sen saygılı olursan onlarda seni sayar demişti. 2 seneyede evini alırsın. ben nasıl işimi kolaylastırırım kısmındayken herkes kv den kac kac kac kac yapmasına gercekten sasırdım..Insanlar burada kaynanayla yasamanin zorluklarindan bahsediyor, sen "ama oyle degil ama boyle degil"... Surekli bir siz bilmiyorsunuz ben biliyorum cevaplari... Madem kesin kararlisin beraber yasamaya o zaman sormanin amaci ne? Benim kaynanamin beni sevmedigi fikri icini rahatlatiyorsa buyur devam et.
Ama dogru siz kesin ana kiz gibi olacaksiniz
Konu orada dururken sanki baska bir sey soruyormus gibi yansitirsan kimi kandiriyorsun derim tabi.
hala şu konuya yorum yapanları tebrik ediyorum.. konu sahibi maalesef geçim insanı değilsiniz..
eşiniz askerdeyken dublexten de kovulabilirsiniz karşı tarafın iyi olması yetmiyor maalesef