Dublex daire ust kat bizim,calisan bizler,ailesi coooookkk iyi,esim asla karismaz ailem sana dedi.evin tek cocugu esim. Ben de calisiyorum ya zaten max.3 saat oturabildim yanlarinda sonra uyuyakaldim hep.. Buraya kadar hersey gulluk gulistsnlik..kavga yok tartisma yok..canim kizim canim annem modlari yani.. Ustelik yemek_temizlikde yapiliyor evde. Cok cok iyi insanlar 4 yil birlikte oturduk.hic bir sikayetim olmadi..
Taaaaaaaaakiiiiiii.......!!!!????
Cocuklarim dogana kadar...
Allahim dedim 4yil iyiydi hersey simdi niye boyle olduk dedim? Hersey birsure sonra lackalasiyor da ondan,iclidisli olunuyor!
Mesela, salonumun oturma stilini kv belirliyor. Mobilya rengine de o karar verdi evlenirken.(ben toz pembe_beyaz istemistim)
Mutfak ortulerim vardi kibardi.atti hepsini. Ust kat dubleksteydim cocuklar olunca alt kata tasidim odami yok gardrop olmamis,yok yatagimi niye oraya koymusum? Mini firinimi fayansa koyuyordum o alip baska yere... Gece disari cikmak istiyoruz saat 9 oldu bu saatten sonra nereye gidiyosunuz?gece 1 de geliriz uyumaz bizi bekler saat kac oldu nerdesiniz diye... Bunlar tabiki zamanla oldu. Kv cok baskin ve otoriter..yasadikca ogrendim.hersey onun kontrolunde olmaliymis meger.koltuk renk seciminden anlamaliydim

Cocuklar dogdu 4ayda tukettik herseyi,ustune lohusalik.. Sen bilmezsin yeni annesin,onu degil bunu giydir,cocuklari 3ay kendi yataginda yatirdi ee emzirme gece sabah sut ver sende dedi,kendi yikadi cocuklari elime vermedi bile dusururum diye,kucagimdan alir da giderdi ver agliyor diye...birde cocuk ayrimi yapti kendilerine benzeyenini sevdi hep.. Velhasil ben bunaldim onlar da benden bunaldi muhtemelen..simdi gorecek gozum yok..
En son dedigim sey ya bastan ayni ewe girmeseydik ya da keske cocuklarim hic dogmasaydi...
Karar senin..bence girme. Birak ayri ev olsun.sonra cikamiyorsun o evden! Ayni evde kalinca zamanla hersey bozuluyor ve sen kendi duzenini kurmak istiyorsun..kendine ait evin olsun istiyorsun.ozgurce dolasmak yatip kalkmak istiyorsun.. Birak hersey tadinda kalsin..
Biz suan borc oduyoruz.3 yil kaldi. Calisiyorum.esimle iyi birer isimiz var. Biz calisirken cocuklara kv ler bakacak. Hic mutlu degilim ama mecburum. Birsure katlanacagiz birbirimize napalim..sonra ayri ev tabikii de mumkunse baska bir il !