Son gittiğim doktor bana da bu markanın ürünlerini vermişti çok fazla ürün denediğim için yeni bir marka kullanmak istemediğim için kullanmadım gelişmeleri yazarsan sevinirim gür saçlarımız olması dileğiyle.
inş tek istediğim o ben saçlarımı da kestirdim belki biraz canlı görünür diye
Aminexcil minoxidile bezeyen dglmi?
Hbb nasil gidiyor sac dokulmen azaldimi biraz?
kızlar bugün 20 tane falan sarımsağı ezdim 2 su bardağına kadar da zeytinyağı koydum 1 hafta kadar bekleteceğim sonra saçıma sürecem bide bunu denicem bakalım nasıl olacak güneşte bekletmek gerekiyormuş ben peteğin yanına koydum ... bu sarımsak zeytinyağını denedin mi hbb faydası oldu mu
Yeni çıkan saçlar var ama dökülmede değişme olmadığı için sonuç alamıyorum saç köklerim nefes almadığı için olabilir. Ducray tedavisini bırakmayı düşündüm farklı bir ürüne daha geçmek istemedim 6 aya tamamlamayı düşünüyorum umarım güzel sonuçlar elde ederim. Sizde güzel bir gelişme var mı?
ben bikiyorum bu sac derdinde.. bakiyorum sende cok dolaniyorsun bu forumda benim gibi. benim saclarim bir gun iyi gozukuyor bir gun cok ama cok seyrek anliyamadim gitti.
yanlarimda cok cok saclarim azalmis bunu farketim son zamanlarda..kel resmen yanlari. kulagim ustu falan.
saclarim dokulmuyor artik ama saclarim seyreklesti.
eski saclarimiz geri geliceginide sanmiyorum..sadece suanki sacalrimizi koruyabiliriz. oyle keske bir mucize olsa
Evet saç dökülmesi konusunda ihtisas yapacak durumdayım artık ben uzun ve doğru bir tedaviyle eski saçlarımıza kavuşabiliriz diye düşünüyorum en azından umudumu kaybetmek istemiyorum. Birde vichy kerastase gibi markaların saç oluşumunu sağlayan serumlarını deneyeceğim bu tedavim tamamlanıp saç derim sağlıklı bir hale geldikten sonra.
cok fazla urun degistiriyorsun.. sac diplerini yormazmi?
aslinda sampuanlarda diger urunlerde hic dogal katki bulunmuyor. bu yuzden faydada beklemeyelim..
cogu bir insan zaten sac dokulme derdini cekiyor. cogu markete satilan sampuanlar yuzunden.
dogal bir sampuan almak istiyorum. tamamen dogal.. aramaktayim :)
ducrayi devam kulaniyorum. iki sampuan kulanmasi daha iyimis diye okudum.. arada degistirin sampuanizi
Bende şampuanlara olan güvenimi tamamen kaybettim tedavimi tamamladıktan sonra şampuan kullanmayı düşünmüyorum açıkçası.
senin sacinda acilma veya seyreklik varmi? yoksa sadece azaldimi saclarin?
Saçlarımın büyük bir kısmını kaybettim ne yazık ki bölgesel bir açılma söz konusu olmasa da genel bir azalma var.
ducrayın şampuanını uzun süredir kullanıyorum. birçok şampuan denedim en çok bundan memnun kaldım. spreyini de kullandım. çok saç çıkardı am bırakınca saçlar geri döküldü. belki herkesde bu sorun olmaz ama ben de oldu
Son gelişmeler günlük 50-60 tel civarında dökülüyor bir haftadır sıkı bir şekilde ne kadar döküldüğü kontrol ediyorum. Yavaş yavaş normal seviyelere iniyor bu durum uzun süre devam eder umarım. Ducray kapsülde 4. kutuya başlayacağım ayrıca iki haftadır ducray squanorm losyonu kullanıyorum. Losyonun açıkçası faydası olduğunu söyleyemem en az 21 gün kullanılması gerekiyormuş ve kullanım amacı saç diplerinin temizlenmesi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?