Arkadaşlar saç dökülmem için doktora gittim ve gerekli tahlilleri yaptırdım. Tahlillerde bir sorun çıkmadı. Ducrayın hapını üç ay kullanmamı önerdi. Eczaneye gittiğimde bayan kendisinin de kullandığını memnun kaldığını söyledi ama açıkçası bu tarz durumlarla çok karşılaştığım için güvenip alamadım. Aranızda kullananlar var mı? Hangi ürünlerini kullanıyorsunuz ve etkilerini ne kadar zamanda gördünüz?
6aydır dökülen saçlarım için gitmediğim doktor kalmamıştı enson çare eczaneye gidip saç analizi yaptırdım doktorlar bu konuda pek ilgili değil strese bağlayıp yolluyorlar. analiz yaptırdım saçıma baktılar kepek vardı kepek gözeneklerini tıkamış dedi ducray elution şampuan ve ducray kelual kepek şamp. verdi ve saç için gerekli vitamn içeren hap verdiler. verdikleri şampuan saçımı kazık gibi yaptı boyadan da etkisi var sanırım biraz boyalı saç sertleşiyo çünkü ama zaten bunun olacığını ve zamanla saçın alışacağını sölediler hiçte alışmadı saçım okdr bitkisel şampuan kullandım bukdr sert ypmadı saçımı ama çok güzel parlatıyor saçımı bakım yapmışım gibi dökülmeyi belki azaltırdı ama saçım okdr taranmaz oluyordki trayım derken üstüne 2kat saç döküyordum çok dolaştırdı saçımı ben memnun kalmadım kepek şampuanıda kepeğimi geçirmedi dayanamayp bıraktım novorcin placenta kullanıyorm dha memnunum herşey herkeste aynı etkiyi yapmıyor tabi
50-60 tel cok iyi bir gundeme ortamligi. belkide mevsimden dokulmus olmasin?
Slm arkadaşlar uzun zamandır yazmadım gelişmeleri. Ducray anacaps ın 4. kutusunun yarısına geldim. İlk kullanmaya başladığımda etkisini görmedim ama sabırla 3 ay boyunca hiç aksatadan kullandım. Bende etkisini anca 3. kutunun başlarında gösterdi. Şuan da dökülmem durdu çok şükür ve 3. ayda başımın her yerinde çıkmaya başlayan saçlarımı farkettim. Şuan için çok memnunum. İlk kullanmaya başladığımda sonuçları hep yazmıştım daha önceki yorumlardan görebilirsiniz..
Şuan tek korkum ducray ı bırakınca eski haline geri döner mi? doktor bana 3 ay dedi kutunun üzerinde de 3 ay yazıyor ama ben 4. ayı yarıladım ve 5. ayda da kullanmayı düşünüyorum. Aslına bakarsanız sadece saç ve tırnaklar için etkili olan bi ürün yanı vücudun başka bir kısmına etki göstermiyo. Ama yine de tedirginim bırakmam gerekiyo mu acaba diye düşünüyorumm siz ne dersiniz??? :/
Slm arkadaşlar uzun zamandır yazmadım gelişmeleri. Ducray anacaps ın 4. kutusunun yarısına geldim. İlk kullanmaya başladığımda etkisini görmedim ama sabırla 3 ay boyunca hiç aksatadan kullandım. Bende etkisini anca 3. kutunun başlarında gösterdi. Şuan da dökülmem durdu çok şükür ve 3. ayda başımın her yerinde çıkmaya başlayan saçlarımı farkettim. Şuan için çok memnunum. İlk kullanmaya başladığımda sonuçları hep yazmıştım daha önceki yorumlardan görebilirsiniz..
Şuan tek korkum ducray ı bırakınca eski haline geri döner mi? doktor bana 3 ay dedi kutunun üzerinde de 3 ay yazıyor ama ben 4. ayı yarıladım ve 5. ayda da kullanmayı düşünüyorum. Aslına bakarsanız sadece saç ve tırnaklar için etkili olan bi ürün yanı vücudun başka bir kısmına etki göstermiyo. Ama yine de tedirginim bırakmam gerekiyo mu acaba diye düşünüyorumm siz ne dersiniz??? :/
ayyy msjını okuyunca çok mutlu oldum bende kullanıyorum 1.5 ay oldu ama hala dökülüyor saçlarım inş bende de fayda gösterir dün dru aradım hala dökülüyor dedim yanında başka bi şey daha kullanım mi dedim bana ferro demir hapı var ya o zaman onu da kullan dedi ama hala almadım acaba alsam mı almasam mı bilemiyorum dra da sinir oldum madem sadece ducray bana yetmiycek neden kontrole gittiğimde söylemiyorsun ben tekrardan arayınca söylüyorsun o kadar para veriyoz her gitmeye dra
ayyy msjını okuyunca çok mutlu oldum bende kullanıyorum 1.5 ay oldu ama hala dökülüyor saçlarım inş bende de fayda gösterir dün dru aradım hala dökülüyor dedim yanında başka bi şey daha kullanım mi dedim bana ferro demir hapı var ya o zaman onu da kullan dedi ama hala almadım acaba alsam mı almasam mı bilemiyorum dra da sinir oldum madem sadece ducray bana yetmiycek neden kontrole gittiğimde söylemiyorsun ben tekrardan arayınca söylüyorsun o kadar para veriyoz her gitmeye dra
kulandigin hapmi? birakinca cikan saclar saglamsa dokulmez. senin dedigin 3 aylik bir kur sanirim. devam edebilirsin sorun cikmaz umarim.
İnş. sende de olumlu etki gösterir. ama dediğim gibi ben rahat 2 buçuk ay hiç etkisini görmedim. umudumu kaybetmiştim sırf tedaviyi tamamlamak için 3 ay kullanıp bırakacaktım ama sonradan çok azalmaya başladı dökülme ve sonra durdu yeni saçlarım çıktı uzuyolar şimdi yavaştan:) en azından 3 ay kullan dedim ben hemen bırakma. Bu tarz tedaviler sabır ister. Hiç bir uygulamadan bir anda mucizeler beklememiz gerek. Saç tedavisi gerçekten sabır işidir. Kapsüllerin içinde saç için gerekli olan tüm vitamin mineraller var elbette bir süre sonra etkisini gösterecektir.
Saçları içten beslemek çok önemli o yüzden bu kapsüllerin bir süre sonra sende de işe yarayacağını düşünüyorum. Ama bunun yanında saçına dışarıdan bakım yapmanı da öneririm. Zeytin yağı bakımı yapabilirsin mesela saçının güçlenmesini sağlayacak yağ bakımları yaparsan haftada bir ya da iki kez daha çabuk sonuçlar alabileceğini düşünüyorum ki son bir aydır ben bu şekilde dışardan bakımlar da yapıyorum..:)
inş canım bugün gittim doktorun dediği [tradyferro] hapı da aldım onu da kullanacam ducrayı da kullanacam inş fayda verir bide ben sarımsakla zeytinyağını karıştırdım onu sürdüm saçıma ilk denemem de sürerkende döküldü banyo da döküldü ben de bi daha sürmedim zyağı da organik yani annemlerin bahçesinden bende korktum bidaha sürmedim
Ducray: Squanorm, kelual, elution bu ürünler ile olan tedavimi bıraktım çünkü saçlarımda belirgin açılmalar oldu bu tedavi sonucunda sonuç olarak ticari amaçlı öneri ve zaman kaybı.
Şu an devam ettiğim tedavi ise;
Ducray ancaps kapsül:5. Ay (günde 2 tane)
Ducray neoptide serum:10. Gün (her akşam 12 fıs)
Demir eksikliği için: Haftada 1 iğne
Ducray anaphase şampuan: Haftada 3 kez
Klorane Nourishing and smoothing shampoo: Haftada 2 kez
Gelişmeleri yazarım
sampuana tekrar basladinmi hbb? iyi gelmedi demistin gecen..
demir eksikligi icin igneyi nerden vuruluosun hastanedemi?
Son kullandığım ürünlerden sonra saçlarımın dökülmesi iki katına çıktı. Şampuan iyi gelmemişti ama önceki tedaviyi bıraktıktan sonra tekrar şampuan arayışına girmek istemediğimden buna başladım tekrar açıkcası hala memnun değilim. Bu tedavidende umutlu değilim sadece mevcut saçlarımı korumaya çalışıyorum. İğneyi hastanede yaptırıyorum.
igneyi kaca yaptiriyorsun ? insallah faydasini gorursun!
demir zaten herseyin en onemlisi. minoxidil kulaniyorm sanki etkisi azaliyor gibime geliyor.. bu demir igneyi bende bir sorayim hastaneye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?