Saç Dökülmesi, Yıpranmış, Kırılmış Saçlar Ducray Ürünlerini Kullananlar

Yıpranmış Kırılmış Saçlar, Saç Dökülmesi ve Çözümleri

6aydır dökülen saçlarım için gitmediğim doktor kalmamıştı enson çare eczaneye gidip saç analizi yaptırdım doktorlar bu konuda pek ilgili değil strese bağlayıp yolluyorlar. analiz yaptırdım saçıma baktılar kepek vardı kepek gözeneklerini tıkamış dedi ducray elution şampuan ve ducray kelual kepek şamp. verdi ve saç için gerekli vitamn içeren hap verdiler. verdikleri şampuan saçımı kazık gibi yaptı boyadan da etkisi var sanırım biraz boyalı saç sertleşiyo çünkü ama zaten bunun olacığını ve zamanla saçın alışacağını sölediler hiçte alışmadı saçım okdr bitkisel şampuan kullandım bukdr sert ypmadı saçımı ama çok güzel parlatıyor saçımı bakım yapmışım gibi dökülmeyi belki azaltırdı ama saçım okdr taranmaz oluyordki trayım derken üstüne 2kat saç döküyordum çok dolaştırdı saçımı ben memnun kalmadım kepek şampuanıda kepeğimi geçirmedi dayanamayp bıraktım novorcin placenta kullanıyorm dha memnunum herşey herkeste aynı etkiyi yapmıyor tabi

Olabilir tabi ki benimde bu şampuanı kullandıktan sonra karşılaştığım en büyük sorun elektriklenmesi hepsi havada uçuşuyor resmen Tedavi için katlanıyorum ama sürekli kullanımda kesinlikle tercih etmem.

50-60 tel cok iyi bir gundeme ortamligi. belkide mevsimden dokulmus olmasin?

Son dönemlerdeki tedavinin sonuç verdiğini düşünüyorum açıkçası özelliklede yeme alışkanlığımı tamamen değiştirdim diyebilirim daha sağlıklı bir hale getirdim kapsülü de bir gün dahi geçirmedim ikisi etkili olmuş olabilir umarım tekrar dökülme artmaz.

Son düzenleme:
Slm arkadaşlar uzun zamandır yazmadım gelişmeleri. Ducray anacaps ın 4. kutusunun yarısına geldim. İlk kullanmaya başladığımda etkisini görmedim ama sabırla 3 ay boyunca hiç aksatadan kullandım. Bende etkisini anca 3. kutunun başlarında gösterdi. Şuan da dökülmem durdu çok şükür ve 3. ayda başımın her yerinde çıkmaya başlayan saçlarımı farkettim. Şuan için çok memnunum. İlk kullanmaya başladığımda sonuçları hep yazmıştım daha önceki yorumlardan görebilirsiniz..

Şuan tek korkum ducray ı bırakınca eski haline geri döner mi? doktor bana 3 ay dedi kutunun üzerinde de 3 ay yazıyor ama ben 4. ayı yarıladım ve 5. ayda da kullanmayı düşünüyorum. Aslına bakarsanız sadece saç ve tırnaklar için etkili olan bi ürün yanı vücudun başka bir kısmına etki göstermiyo. Ama yine de tedirginim bırakmam gerekiyo mu acaba diye düşünüyorumm siz ne dersiniz??? :/

kulandigin hapmi? birakinca cikan saclar saglamsa dokulmez. senin dedigin 3 aylik bir kur sanirim. devam edebilirsin sorun cikmaz umarim.

ayyy msjını okuyunca çok mutlu oldum bende kullanıyorum 1.5 ay oldu ama hala dökülüyor saçlarım inş bende de fayda gösterir dün dru aradım hala dökülüyor dedim yanında başka bi şey daha kullanım mi dedim bana ferro demir hapı var ya o zaman onu da kullan dedi ama hala almadım acaba alsam mı almasam mı bilemiyorum dra da sinir oldum madem sadece ducray bana yetmiycek neden kontrole gittiğimde söylemiyorsun ben tekrardan arayınca söylüyorsun o kadar para veriyoz her gitmeye dra

O kan hapını almanı öneririm ben 1-2 haftadır kullanıorum dökülmemi durdurdu.

İnş. sende de olumlu etki gösterir. ama dediğim gibi ben rahat 2 buçuk ay hiç etkisini görmedim. umudumu kaybetmiştim sırf tedaviyi tamamlamak için 3 ay kullanıp bırakacaktım ama sonradan çok azalmaya başladı dökülme ve sonra durdu yeni saçlarım çıktı uzuyolar şimdi yavaştan:) en azından 3 ay kullan dedim ben hemen bırakma. Bu tarz tedaviler sabır ister. Hiç bir uygulamadan bir anda mucizeler beklememiz gerek. Saç tedavisi gerçekten sabır işidir. Kapsüllerin içinde saç için gerekli olan tüm vitamin mineraller var elbette bir süre sonra etkisini gösterecektir.

Saçları içten beslemek çok önemli o yüzden bu kapsüllerin bir süre sonra sende de işe yarayacağını düşünüyorum. Ama bunun yanında saçına dışarıdan bakım yapmanı da öneririm. Zeytin yağı bakımı yapabilirsin mesela saçının güçlenmesini sağlayacak yağ bakımları yaparsan haftada bir ya da iki kez daha çabuk sonuçlar alabileceğini düşünüyorum ki son bir aydır ben bu şekilde dışardan bakımlar da yapıyorum..:)

kulandigin hapmi? birakinca cikan saclar saglamsa dokulmez. senin dedigin 3 aylik bir kur sanirim. devam edebilirsin sorun cikmaz umarim.

evet ducray anacaps kapsül. inş. dediğin gibi olur dışarıdan da bakım yapıp saçlarımın daha güçlü olmasını sağlamaya çalışıyorum. inş. hepimizin bu konudaki sıkıntıları bir an önce biter ve bir daha hiç yaşamayızzzzz :)

inş canım bugün gittim doktorun dediği [tradyferro] hapı da aldım onu da kullanacam ducrayı da kullanacam inş fayda verir bide ben sarımsakla zeytinyağını karıştırdım onu sürdüm saçıma ilk denemem de sürerkende döküldü banyo da döküldü ben de bi daha sürmedim zyağı da organik yani annemlerin bahçesinden bende korktum bidaha sürmedim

o ferro hapini ben bir yerden okumustum. saca cok iyi geliyormus. biri cok olumlu yorumlar yazmisti.. bende almayi dusunuyorum.

Cuma günü tekrar saç analizi yaptırdım saç derisi konusunda tam bir gelişme yok açıkçası ama dökülme konusunda olumlu sonuçlar devam ediyor. Bir kaç hafta daha saç köklerim için uyguladığım tedavimden sonra serum kullanmaya başlayacağım.

Ducray: Squanorm, kelual, elution bu ürünler ile olan tedavimi bıraktım çünkü saçlarımda belirgin açılmalar oldu bu tedavi sonucunda sonuç olarak ticari amaçlı öneri ve zaman kaybı.

Şu an devam ettiğim tedavi ise;
Ducray ancaps kapsül:5. Ay (günde 2 tane)
Ducray neoptide serum:10. Gün (her akşam 12 fıs)
Demir eksikliği için: Haftada 1 iğne
Ducray anaphase şampuan: Haftada 3 kez
Klorane Nourishing and smoothing shampoo: Haftada 2 kez

Gelişmeleri yazarım

Son düzenleme:

sampuana tekrar basladinmi hbb? iyi gelmedi demistin gecen..
demir eksikligi icin igneyi nerden vuruluosun hastanedemi?

sampuana tekrar basladinmi hbb? iyi gelmedi demistin gecen..
demir eksikligi icin igneyi nerden vuruluosun hastanedemi?

Son kullandığım ürünlerden sonra saçlarımın dökülmesi iki katına çıktı. Şampuan iyi gelmemişti ama önceki tedaviyi bıraktıktan sonra tekrar şampuan arayışına girmek istemediğimden buna başladım tekrar açıkcası hala memnun değilim. Bu tedavidende umutlu değilim sadece mevcut saçlarımı korumaya çalışıyorum. İğneyi hastanede yaptırıyorum.

ben dun ezaneye gittim. adama sordum hangi sampuan en iyisi burda dedim oda en cok begenilen ducray dedi.
bir tavsiyede bulundu birde. Herzmn ayni sampuani kulanma dedi. ducray sampuanlari karisik kulansan daha iyi olur ddi. normal saclar icin( mavi kutu) ve kulandigimiz Sampuan sac dokulme icin onlari haftada bir karisik kulanin dedi.
degisik urunler kulanin herzmn ayni urunler kulanmayin diye fikirde bulundum. bu vitamin demir haplardada gecerli.
deniyecegim bende.. bunlari yazim dedim belki sizede lazim olur.
minoxidilide hermz kulanmasi iyi dglms dedi baska urunlerede gecmelisin sac derin alismasin diye.

igneyi kaca yaptiriyorsun ? insallah faydasini gorursun!
demir zaten herseyin en onemlisi. minoxidil kulaniyorm sanki etkisi azaliyor gibime geliyor.. bu demir igneyi bende bir sorayim hastaneye

igneyi kaca yaptiriyorsun ? insallah faydasini gorursun!
demir zaten herseyin en onemlisi. minoxidil kulaniyorm sanki etkisi azaliyor gibime geliyor.. bu demir igneyi bende bir sorayim hastaneye

İnşallah artık tedavilerden sıkıldım çünkü Ben troid için dahiliye bölümüne gitmiştim. Demir referansımın düşük olduğunuda söyledim doktorumda tahlil yaptıralım tekrar dedi. Aslında hap taraftarıydı ama ben hap kullanmak istemedim etkisi uzun sürüyor ve günlük 2 kapsül ducray alıyorum demirle birlikte 4 kapsül çok fazla geldi iğneye karar verdik. Muayeneye gittiğim hastanede yaptırıyorum ve ödeme yapmıyorum sağlık güvencem nedeniyle.

Son düzenleme:
Demir iğnesini bırakmak durumunda kaldım ağır geldi. Şu an solgar:gentle iron kullanıyorum dökülme yada saç oluşumu konusunda bir gelişme olmadı.

kızlar bugün dra gittim ducray bitti 3 ay kullandım hala dökülme devam ediyor eskisi gibi değil ama dökülüyor plantur 39 şampuan tonik kullanıyordum onlarda bitti neyse .......... dra gitim dr yine kanıma falan baktı herşey düzene girmiş ferritin normal dedi eee tamam herşey normal hala nie dökülühyor dedim o kadardök normal dedi sonra bana panplus caps yazdı bide advance haır loss şampuan ve ampül yaaaa var ya sinir oluyorum madem normal nie bunları yazıyosun ecz gittim sordum 230 tl bu ne yaa valla saçıma para vermekten bıktım yaa resmen insanı soyuyolar bende almadım kızlar napim devam edim mi bilemedim bide dr diyor ki nisan mayıs saç dökülme mevsimi gelio dikkat et gerçekten çoooooooooook sinir oluyorum verdiğim paraya mı yanayım neye yanayım bilemedim madem normal nie veriyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…