• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudağımdaki kabartı:(

_AyDiLgE_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Mart 2012
112
0
46
İstanbul
Üst dudağımın içine doğru kabartı çıktı. dudağın kendi renginde çok minik kabartılar. gerginlik ve acı veriyor. tıp merkezine göründüm önce alerjiye benziyor dedi sonra uçuk dedi uçuk kremi verdi ama tam emin de olamadı. kremi de sürdüm yaktı baya. eczacıya gösterdim bu uçuk değil dedi.

bende şimdiye kadar hiç uçuk çıkmadı. adetim değildir yani ama dün kaza atlattım arabayla ona korktum biraz işte de bikaçşey oldu acaba uçuk mu ki gerçekten.

böyle kabartılar çıkan oldu mu hiç? netten uçuk fotolarına baktım ama çok şükür bnmki öyle feci değil. inşallah da olmaz :(

benimde alt dudagımın köşe kısmı şişti kabardı sonrada içinde sıvı oluştu sarı sıvı neler oluyor bende anlamadım inşallah geçer geçmezse doktora gitcem:31:

o da kötüymüş. uçuk dudağın dışında olur seninki böyle nasıl içerde dedi doktor yahu. bu krem de amma yaktı yani yarım saat oldu acıyor hala.

o canım sıkıldı:(

yanlislikla isirmis olabilirmisin ayni yeri bir kac kez isirincada oyle bir sorun oluyor bende olur bazen cok aci veriyor gecmis olsun:16:

Kaza atlatmışsın kesin uçuktur o cnm ya şu an bende de var ve iki yerde şişkinlikle başladı şimdi düzelmeye başladı

Back
X