- 11 Ekim 2007
- 259
- 4
- 641
- 36
- Konu Sahibi Blackqueen89
-
vakumlamaz herhalde koptum :)))))) ama bir sitede öncesi ve sonrası vardı güzel duruyodu ama türkiyede yoktur
sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şeyNe bileyim birtanem , cihazı görünce aklıma lavabo açacakları geldi jeyyar.Cihazı dudağıma tutmuşum, cihaz dudağımı komple içine çekmiş bir görüntü canlandı :roflol::roflol:
ÖNCESİ:
SONRASI:
İlahi kızlar çok güldüm:roflol::roflol: iki resim arasındaki fark çok iyide 2.sindee bayaan dudakları biraz öne doğru itmiş gibi aysun kayacının yandan yemişi gibi olmuş.İşe yarıyormu acaba kullanan yokmu yaffff bu labobo açıcağı görünümlü dudak dolgunlaştırıcısınıcoksekeriremsucoksekeriremsu
sitesinde kullananların yazıları vardı çok memnun oldukları yazıyordu tabi kötü yazıcak halleri yok ya ama denenebilinir gibi geliyor sitenin yöneticisi irtibata geçtim türkiyeye kargo varmış konuştuğum kişi dolgunluğun yüzde 50 arttığını sölüyor artık ne kadar doğru :)
kızlar ben de tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama sitesinde yazılanlardan anladığım kadarıyla alettedeki vakum özelliği sayesinde kan dolaşımın artıyormuş ve dolgunlaşıyormuş alet amerikadan geliyormuş tabi kargo ücreti var sanırm 30milyon kadar getittirmeyi düşünüyorum ama işe yaramazsa para çöpü boyluyacak senağlama keşke yutrdışından kullanan birileri olsa CADIARZU%50 süper ama nasıl dolgunlaştırıyor ki dudak kaslarını mı çalıştıryor dahada kas mı oluyor Allah Allah nasıl çalışırki o alet??
alet doktor onaylıymış ama dediğinde doğru olabilir :1shok:Peki bu aletin zararları neler arkadasım biliyor musun acaba hiç bi olumsuz etkisi yok mu ? Dudakları gevsetmesin süner sonraa yaşlanınca felan tatlicadiarzu
elektrik süpürgesinin ince toz aan ucunu takıp ,dudağımızı çektirelim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
bence aynı mekanizma ,aynı mantık:roflol::roflol:
amaaaaa bence en güzeli eşlerimize sırnaşalımŞeniz jeyyar
aaahahhhaaaahaaa kızzz ilaaahi yaaa hiç gülecegim yoktu:roflol::roflol:çok komiksin.valla dogru vakum bu kızz bizi mi kandırıyo bu yurt dısındakiler.ama bir yandan da düşünüyom yani belki işe yarıodur diye.ben dudaklarımı seviyorum çok ince degil ama agzım küçük top gibi olur sonra çok komik sırnaşık şey
sorma kıızzsırnaşık şeyişe yarayacagını b,lsem veririm sipariş ama...bana mantıklı gelmedi sanki yani iyi gelsede geçicidir heralde.e sürekli çek çek dudagı nereye kadar dimi yani.en sonunda kopacak heralde:roflol::roflol:hay allahımmmm top gibimiiii:roflol::roflol::roflol:
ay çok komik yaaaa bi ton para ver sonra dudakların şişme bot gibi olsun hahahahaahahasırnaşık şeysırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?