Cilt Bakımı Ürünleri Dudak dolgunlaştırıcı alet

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

Blackqueen89

Nirvana
Kayıtlı Üye
11 Ekim 2007
259
4
641
36
Kızlar bizim komşu nette böyle bir alet bulmuş googleda var adı tam olarak bu :
Luscious Lips Deluxe Kit w/Spare Luscious Lips Pump resmide bu :

bu muhtemelen türkiyede yoktur ama yurtdışındaki arkadaşlar böyle birşeye rastladılar mı ?eğer varsa süper birşeye benziyor fisfisfis

vakumlamaz herhalde koptum :)))))) ama bir sitede öncesi ve sonrası vardı güzel duruyodu ama türkiyede yoktur

vakumlamaz herhalde koptum :)))))) ama bir sitede öncesi ve sonrası vardı güzel duruyodu ama türkiyede yoktur

Ne bileyim birtanem , cihazı görünce aklıma lavabo açacakları geldi jeyyar.Cihazı dudağıma tutmuşum, cihaz dudağımı komple içine çekmiş bir görüntü canlandı :roflol::roflol:

ÖNCESİ:
SONRASI:

İlahi kızlar çok güldüm:roflol::roflol: iki resim arasındaki fark çok iyide 2.sindee bayaan dudakları biraz öne doğru itmiş gibi aysun kayacının yandan yemişi gibi olmuş.İşe yarıyormu acaba kullanan yokmu yaffff bu labobo açıcağı görünümlü dudak dolgunlaştırıcısınıcoksekeriremsucoksekeriremsu

Aynen katılıyorum :roflol::roflol:,

Ama qercektende olumlu etksi var mı acaba hmm bnm bildiqim dudakları içe cekince felan dolqunlasıyo bu alette vakum yapıcak qibi ama bilemem CADIARZU

sitesinde kullananların yazıları vardı çok memnun oldukları yazıyordu tabi kötü yazıcak halleri yok ya ama denenebilinir gibi geliyor sitenin yöneticisi irtibata geçtim türkiyeye kargo varmış konuştuğum kişi dolgunluğun yüzde 50 arttığını sölüyor artık ne kadar doğru :)

%50 süper ama nasıl dolgunlaştırıyor ki dudak kaslarını mı çalıştıryor dahada kas mı oluyor Allah Allah nasıl çalışırki o alet??

Peki bu aletin zararları neler arkadasım biliyor musun acaba hiç bi olumsuz etkisi yok mu ? Dudakları gevsetmesin süner sonraa yaşlanınca felan tatlicadiarzu

%50 süper ama nasıl dolgunlaştırıyor ki dudak kaslarını mı çalıştıryor dahada kas mı oluyor Allah Allah nasıl çalışırki o alet??
kızlar ben de tam olarak ne olduğunu bilmiyorum ama sitesinde yazılanlardan anladığım kadarıyla alettedeki vakum özelliği sayesinde kan dolaşımın artıyormuş ve dolgunlaşıyormuş alet amerikadan geliyormuş tabi kargo ücreti var sanırm 30milyon kadar getittirmeyi düşünüyorum ama işe yaramazsa para çöpü boyluyacak senağlama keşke yutrdışından kullanan birileri olsa CADIARZU

elektrik süpürgesinin ince toz aan ucunu takıp ,dudağımızı çektirelim sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey

bence aynı mekanizma ,aynı mantık:roflol::roflol:

amaaaaa bence en güzeli eşlerimize sırnaşalımŞeniz jeyyar

aaahahhhaaaahaaa kızzz ilaaahi yaaa hiç gülecegim yoktu:roflol::roflol:çok komiksin.valla dogru vakum bu kızz bizi mi kandırıyo bu yurt dısındakiler.ama bir yandan da düşünüyom yani belki işe yarıodur diye.ben dudaklarımı seviyorum çok ince degil ama agzım küçük top gibi olur sonra çok komik sırnaşık şey

hay allahımmmm top gibimiiii:roflol::roflol::roflol:

ay çok komik yaaaa bi ton para ver sonra dudakların şişme bot gibi olsun hahahahaahahasırnaşık şeysırnaşık şey

hay allahımmmm top gibimiiii:roflol::roflol::roflol:

ay çok komik yaaaa bi ton para ver sonra dudakların şişme bot gibi olsun hahahahaahahasırnaşık şeysırnaşık şey
sorma kıızzsırnaşık şeyişe yarayacagını b,lsem veririm sipariş ama...bana mantıklı gelmedi sanki yani iyi gelsede geçicidir heralde.e sürekli çek çek dudagı nereye kadar dimi yani.en sonunda kopacak heralde:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…